bir devam filmi / siyah beyaz türkçe dublaj
arkadaşlar bu albüm bi harika BENİ UNUTMA adlı şarkıyı dinlerken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.sözlerin ve notaların harika bir şarkı yapmış F.D...zaten ancak O yapabilirdi.albümdeki tüm şarkılar bi harika.YÜRÜDÜM adlı şarkı da gerçekten dinlemeye değer. ... SEVGİLER... hepinize FERİDUN DÜZAĞAÇ dolu günler dilerim
-
- Üye
- İsim: rüya
mükemmel bir albüm olmuş.sonsuz teşekkürler feridun düzağaç a
albümü aldığım günden beri sadece fd dinliyorum ve konserinde eşlik etmek için sabırsızlanıyorum.en favori parçam sanırım albümümdeki tüm parçalar.hepsi duygu yüklü ve 'sevgi' den yoksun....
Bu albüm hayatına mutluluklar katsın...Uzun yıllar güzelliklere 'yürümen' dileğiyle...Feridun Düzağaç'a....
albümü aldığım günden beri sadece fd dinliyorum ve konserinde eşlik etmek için sabırsızlanıyorum.en favori parçam sanırım albümümdeki tüm parçalar.hepsi duygu yüklü ve 'sevgi' den yoksun....
Bu albüm hayatına mutluluklar katsın...Uzun yıllar güzelliklere 'yürümen' dileğiyle...Feridun Düzağaç'a....
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
fd yeni albüm
albüm kapağı aynen harika. sabırsızlıkla bekliyoduk bakalım dinlemek için sabırsızlanıyorum.
... HAYAT BENİ SAVURDU YERDEN YERE SEN ESME...AD KOYUNCA BÜYÜSÜ BOZULUR DİYE,İSİMSİZ İZİNSİZ İÇİNDEN SEV BENİ... benim için en iyi bayram hediyesi diyebilirim bu albüm için.Ey F.D dostları biz ne kadar şanslıyız ki bu alemin en iyi sanatçısının hayranıyız.ama O da bilsin ki bu siteye üye olan herkes hep onun yanında.zaten öyle herkes o adamın şarkılarını HAZMEDEMEZ.herkes öyle şarkı yapamaz.
ve yine.. tarife dökümü mümkünsüz bir albüm.. bana hissettirdikleri, hatırlattıkları, canımı yakışları.. kaçtıklarımı yüzüme haykıran ya da hiç unutamadıklarıma ortak olduğunu söyleyen..
sevmekten vazgeçecekken yine tam da.. yapamayışlarımı borçlu olduğum insan.. şükürler olsun hayatımdaki varlığına..
sevmekten vazgeçecekken yine tam da.. yapamayışlarımı borçlu olduğum insan.. şükürler olsun hayatımdaki varlığına..
-
- Üye
- İsim: ali
bir gece ''deli'' şarkısındaki 'anlayan el sallasın..' kısmında öyle kendimden geçmişimki ben farkında değilim.avaz avaz bağırmışım.kulaklıkla dinliyordum şarkıyı.annem mutfaktan duymuş sesimi.Lütfen arkadaşlar kulaklıkla dinliyorsunuz o kısımda biraz dikkatli olun
o kısım bi harika sanki FD'nin şarkısı değil de Linkin Park'ın şarkısı gibi...
o kısım bi harika sanki FD'nin şarkısı değil de Linkin Park'ın şarkısı gibi...
birdevamfilmi
yönetmen feridun düzağaç yine çok güzel bir film yapmış.
oyunculuk sahici,kurgu sağlam,reji şüphesiz,dublaj müptezel örneklerin aksine dublajmı değilmi belli değil derecesinde iyi.
özellikle gide gide uzak kaldığ aşk sahnesi ,ve finaldeki yürüyorum planları demliğe çöken çay gibi şöküyor yüreğe ki , esas lezzetin çökmüş çayda olduğunu , yüreğe çöken her acı bilir.
siyah beyaz bu filma yapılmış bronz afişse yakışıklı bir sinematografi.
film boyunca ,sette çalışan tüm hüzünleri kendi adıma ama hem de yönetmenin payına teşekkür ediyorum..
; ıvız zıvır ukalaık yapacak yeni yetme oyunculara not:ben bu filmide biletli izledim.
...korsan müzik alan korsanlarda beter olsun...
oyunculuk sahici,kurgu sağlam,reji şüphesiz,dublaj müptezel örneklerin aksine dublajmı değilmi belli değil derecesinde iyi.
özellikle gide gide uzak kaldığ aşk sahnesi ,ve finaldeki yürüyorum planları demliğe çöken çay gibi şöküyor yüreğe ki , esas lezzetin çökmüş çayda olduğunu , yüreğe çöken her acı bilir.
siyah beyaz bu filma yapılmış bronz afişse yakışıklı bir sinematografi.
film boyunca ,sette çalışan tüm hüzünleri kendi adıma ama hem de yönetmenin payına teşekkür ediyorum..
; ıvız zıvır ukalaık yapacak yeni yetme oyunculara not:ben bu filmide biletli izledim.
...korsan müzik alan korsanlarda beter olsun...
son zamanlarda en büyük üzüntüm bu albümde yer alamamak oldu ama yine de okuduğum yorumlara sevindim.çünkü albüm çok sevilmiş..evet albümde bir boş ders ya da fd gibi lokomotif şarkı yok ve zaten bu da gereksiz olurdu..
aranızda fd dinlerken en büyük riske giren benim çünkü nöbetlerde dinliyorum!ilk günler bir kulağıma takıyordum ama kesmedi şimdi iki kulağımla birden dinliyorum yakalanırsam en az 1hafta hapis yatarım var mı daha ötesi:) belki askerliğim bile uzar..
yürüdüm deli ve beni unutma gerçekten çok güzel..kaydı en temiz albüm kesinlikle bu..ve feridun'un en iyi söylediği albüm de bu bence..sanırım "detone solist" söylentileri artık son bulur..
türkiye'de feridun'u sahnede izleyen tüm fd fanlarına sevgi ve selam gönderiyorum..aranızda olamayacağım için üzgünüm..
albüm türk rock severlere hayırlı olsun..
aranızda fd dinlerken en büyük riske giren benim çünkü nöbetlerde dinliyorum!ilk günler bir kulağıma takıyordum ama kesmedi şimdi iki kulağımla birden dinliyorum yakalanırsam en az 1hafta hapis yatarım var mı daha ötesi:) belki askerliğim bile uzar..
yürüdüm deli ve beni unutma gerçekten çok güzel..kaydı en temiz albüm kesinlikle bu..ve feridun'un en iyi söylediği albüm de bu bence..sanırım "detone solist" söylentileri artık son bulur..
türkiye'de feridun'u sahnede izleyen tüm fd fanlarına sevgi ve selam gönderiyorum..aranızda olamayacağım için üzgünüm..
albüm türk rock severlere hayırlı olsun..
-
- Üye