bir devam filmi / siyah beyaz türkçe dublaj
-
- Üye
- İsim: Özlem
Hayatındaki sevgi anlayışının tükendiğidir bence o bende de oluyor,onu anlatmaya çalışmıştır.Onun gerçek Sevgisi yanındadır.Onun Sevgisi gitse o artık yürüyemez olduğu yerde kalır.Sonsuza dek tükenir.Asla böyle bir şey olmaz umuyorum şimdi sen kötü düşününce benim içimde bi garip oldu Allah onu başımızdan eksik etmesin.
-
- Üye
yaaa dinLedikçe daha çok seviyorum...daha çok bağlanıyorum...mp3'üme yükledim gece yatarken onunla uyuyorum..sabah uyanıyorum onu açıyorum hemen!..
şarkıLar çok güseL..yorumu...sözLer...müzik...tadı hep aynı benim için...
deLi gerçekten çok ii oLmuş yaa...anLayan eL saLLasın kısmında daha çok açıyorum sesi deLi'ye vuruyorum kendimi
ama ayıramıyorum ki,bütünüyle yine harika bi albüm
şiddetle tavsiye ederim
şarkıLar çok güseL..yorumu...sözLer...müzik...tadı hep aynı benim için...
deLi gerçekten çok ii oLmuş yaa...anLayan eL saLLasın kısmında daha çok açıyorum sesi deLi'ye vuruyorum kendimi
ama ayıramıyorum ki,bütünüyle yine harika bi albüm
şiddetle tavsiye ederim
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Arkadaşlar Cd ve kaset fiyatları gayet uygun. Lütfen sanatçımıza destek ve korsana hayır için lütfen orjinal cd veya kasetleri alınız. Bu önemli konuya gereken önemi ve titizliği lütfen gösterelim.
Ayrıca Albümün Şarkı Sözleri şarkı sözleri bölümümüzde yarına hazır olacaktır.
Ayrıca Albümün Şarkı Sözleri şarkı sözleri bölümümüzde yarına hazır olacaktır.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Üye
saol ama çok kötü oldum ağladım filan ya bittiyse diye umuyorum bitmez ama bir de beni unutma alı şarkısına düştüğü notta biraz üzdü benibozcaadalı yazdı:Hayatındaki sevgi anlayışının tükendiğidir bence o bende de oluyor,onu anlatmaya çalışmıştır.Onun gerçek Sevgisi yanındadır.Onun Sevgisi gitse o artık yürüyemez olduğu yerde kalır.Sonsuza dek tükenir.Asla böyle bir şey olmaz umuyorum şimdi sen kötü düşününce benim içimde bi garip oldu Allah onu başımızdan eksik etmesin.
Sevgiye...Belki de son kez... yazıyordu
-
- Üye
seni kıskanıyprum dostum bozcaada çok şanslısın bebiş Tuya Naz nasıl?Bozcaada yazdı:Bomba olmuş albüm kendisiyle bu gün görüştüm çok iyi arkadaşlar Feridun Düzağaç...
Bayramlaştık albümü tebrik ettim uzun konuşmak mümkün olmadı. ayaküstü görüşebildim.
Albümdeki bütün parçaları beğendim ama yürüdüm ve ağlamıyorum çok güzel olmuşşşşş!
Bozcaada'dan iyi bayramlar...
-
- Üye
- İsim: bilge
-
- Üye
- İsim: Burcu
evet arkadaslar bu konuya ben da çok önem veriyorum.korsan ürünler alip dinlemeyin lütfen.çünkü böyle yaparak f.d ye köstek olmus oluruz.onun muhtesem sarkilarini içiniz rahat ve huzurlu dinlemek istiyorsaniz lütfen ve lütfen 'KORSANA HAYIR' diyelim.Bugfixed yazdı:Arkadaşlar Cd ve kaset fiyatları gayet uygun. Lütfen sanatçımıza destek ve korsana hayır için lütfen orjinal cd veya kasetleri alınız. Bu önemli konuya gereken önemi ve titizliği lütfen gösterelim.
-
- Üye
- İsim: ali
aynen katılıyorum ..
zaten gerçek fd fanlarının korsana başvurmayacağından eminim.
ben de orjinal cd ve kasedini aldım ama internette ücretsiz albüm indirilen sitelere
özellikle baktım acaba fd nin albümünü koymuşlarmı diye ama yoktu..yeni çıkanlardan hande yener'inki falan vardı daa onunki ..
zaten gerçek fd fanlarının korsana başvurmayacağından eminim.
ben de orjinal cd ve kasedini aldım ama internette ücretsiz albüm indirilen sitelere
özellikle baktım acaba fd nin albümünü koymuşlarmı diye ama yoktu..yeni çıkanlardan hande yener'inki falan vardı daa onunki ..
En son hseven359 tarafından Pazar, Ocak 15, 2006 11:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye