bir devam filmi / siyah beyaz türkçe dublaj

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Hayatındaki sevgi anlayışının tükendiğidir bence o bende de oluyor,onu anlatmaya çalışmıştır.Onun gerçek Sevgisi yanındadır.Onun Sevgisi gitse o artık yürüyemez olduğu yerde kalır.Sonsuza dek tükenir.Asla böyle bir şey olmaz umuyorum şimdi sen kötü düşününce benim içimde bi garip oldu :( Allah onu başımızdan eksik etmesin.
feza
Üye
Üye

Mesaj gönderen feza »

yaaa dinLedikçe daha çok seviyorum...daha çok bağlanıyorum...mp3'üme yükledim gece yatarken onunla uyuyorum..sabah uyanıyorum onu açıyorum hemen!..
şarkıLar çok güseL..yorumu...sözLer...müzik...tadı hep aynı benim için...
deLi gerçekten çok ii oLmuş yaa...anLayan eL saLLasın kısmında daha çok açıyorum sesi :oops: deLi'ye vuruyorum kendimi :lol:
ama ayıramıyorum ki,bütünüyle yine harika bi albüm
şiddetle tavsiye ederim :?
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

Arkadaşlar Cd ve kaset fiyatları gayet uygun. Lütfen sanatçımıza destek ve korsana hayır için lütfen orjinal cd veya kasetleri alınız. Bu önemli konuya gereken önemi ve titizliği lütfen gösterelim.

Ayrıca Albümün Şarkı Sözleri şarkı sözleri bölümümüzde yarına hazır olacaktır.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
penthesilea
Üye
Üye

Mesaj gönderen penthesilea »

bozcaadalı yazdı:Hayatındaki sevgi anlayışının tükendiğidir bence o bende de oluyor,onu anlatmaya çalışmıştır.Onun gerçek Sevgisi yanındadır.Onun Sevgisi gitse o artık yürüyemez olduğu yerde kalır.Sonsuza dek tükenir.Asla böyle bir şey olmaz umuyorum şimdi sen kötü düşününce benim içimde bi garip oldu :( Allah onu başımızdan eksik etmesin.
saol ama çok kötü oldum ağladım filan ya bittiyse diye umuyorum bitmez ama bir de beni unutma alı şarkısına düştüğü notta biraz üzdü beni
Sevgiye...Belki de son kez... yazıyordu :( :( :( :(
penthesilea
Üye
Üye

Mesaj gönderen penthesilea »

Bozcaada yazdı:Bomba olmuş albüm kendisiyle bu gün görüştüm çok iyi arkadaşlar Feridun Düzağaç...
Bayramlaştık albümü tebrik ettim uzun konuşmak mümkün olmadı. ayaküstü görüşebildim.

Albümdeki bütün parçaları beğendim ama yürüdüm ve ağlamıyorum çok güzel olmuşşşşş!

Bozcaada'dan iyi bayramlar...
seni kıskanıyprum dostum bozcaada çok şanslısın bebiş Tuya Naz nasıl?
pinkfloyd

Mesaj gönderen pinkfloyd »

Tek bir kelime "Mükemmel"
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Tuya'yı da gördüm nasıl olsun Tatlı Şey...
kIzIlgece
Üye
Üye
İsim: bilge

Mesaj gönderen kIzIlgece »

Bu albüm hakkında yorum yapmaya kıyamıyorum.Çünkü sanki yaptığım yorumlar 'basit, sıradan' olacakmış gibi geliyor.İçimden bu albümü 'izinsiz, isimsiz, içimden' sevmek geliyor aslında.Büyüsü bozulmasın diye.
burrrcu
Üye
Üye
İsim: Burcu

Mesaj gönderen burrrcu »

bozcada sen böyle anlatıyorsun ben kıskanıyorum.feridun abiyle karşılaştığında hepizin sevgisini ilet.bide mümkünse çanakkale ye konseri bol olsun.ben onu canlı dinlemeyi çok özledim
fllory

Mesaj gönderen fllory »

of Allah'im offf.bir gün bana da f.d. yi karsima alip muhabbet etmek nasip olcak mi acaba.valla bozcaada seni acayip kiskandim :D bir daha kim görürse onu lütfeeeeeen beni düsünsün ve bir kerecik de benim için öpsün.bunu inanin çooooook içten istiyorum.
fllory

Mesaj gönderen fllory »

Bugfixed yazdı:Arkadaşlar Cd ve kaset fiyatları gayet uygun. Lütfen sanatçımıza destek ve korsana hayır için lütfen orjinal cd veya kasetleri alınız. Bu önemli konuya gereken önemi ve titizliği lütfen gösterelim.
evet arkadaslar bu konuya ben da çok önem veriyorum.korsan ürünler alip dinlemeyin lütfen.çünkü böyle yaparak f.d ye köstek olmus oluruz.onun muhtesem sarkilarini içiniz rahat ve huzurlu dinlemek istiyorsaniz lütfen ve lütfen 'KORSANA HAYIR' diyelim.
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

aynen katılıyorum :rock: ..
zaten gerçek fd fanlarının korsana başvurmayacağından eminim.
ben de orjinal cd ve kasedini aldım ama internette ücretsiz albüm indirilen sitelere
özellikle baktım acaba fd nin albümünü koymuşlarmı diye ama yoktu..yeni çıkanlardan hande yener'inki falan vardı daa onunki :roll: :roll: ..
En son hseven359 tarafından Pazar, Ocak 15, 2006 11:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
hseven359
Üye
Üye

albümü her dinleyişimde farklı şeyler farkediyorum..ilk dinlediğimde hiç bir şey ifade etmeyen sözler ,yeni anlamlar kazanıyor...şu aralar SOKAKLARDA EVCİL dilime dolandı..
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

evet yaaa,aynen
hseven359
Üye
Üye

hangisi için aynen dediğini anlayamadım melissa..."korsan albümle" ilgili mi yoksa "Sokaklarda evcil" şarkısı için yaptığım yoruma mı?