bir devam filmi / siyah beyaz türkçe dublaj
-
- Üye
- İsim: ali
-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Takımdan
-
- Üye
- İsim: ali
doğru söylüyorsun da Tabii ki sevdiğin varsa ve o kişi de seni seviyorsaaaadreamone yazdı:arkadaslar konsere gıttım konser mutevazi ama cok guzeldi,benım ıcın de cok ozeldi hayatınızda bır kerede olsa sevdıgınızle fd konserıne gıdın ferıdun şarkı soylerken siz ona sımsıkı sarılın...ben o gün cok mutluydum...
mrb arkadslar bnde taaa trabzonlardan gelip konseri izleyebildim cok guzeldi konser feridun abim zaten her zamanki gibi ve biliyomusunuz onunla tanısabildim sonunda menajeri hayati abinin yardımıyla tam bnm 96 yılında beni rahatta dinleyin albumunu dinlerken kafamda canlandırdıgım karakterde mutevazilikte inanın cok mutlu oldum cnk bn genelde etrafta pek anlasılmadıımı dusunen biri oldgum icin ( pek cogumuz gibi) beni anladıgını dusundugum yegane insana kendimi gosterebilmek beni mutludan daha fazlası etti mart ayında trbzonada gelcekmis feridun abim onuda izlicem umarım tekrar onunla konusabilirim konusmaktan ziyade onla dertleşmek isterdim saol feridun abi : buralar soguk icin beyaz icin kordugum icin buralardan gitme icin ...etc... kendinize ii bakın arkadslar yuzunuzdeki kırgın gulumsemelerede sahip cıkın (fd sarkılarının ortak noktası) hsckln
merhaba,
ben konsere giden şanslılardan biriyim..Doğrusu konser benim için mutevazilikten öte "muhteşemdi" .sözleri, müziği, sahnedeki görüntüsü... konserde söylediği gibi şarkılarının " bazıları" değil
, bence hepsi "pahalı" .. feridunun konserde bunu neden söylediğini tam olarak bilmiyorum ama benim "pahalı" sözcüğünde algıladığım tek şey söylediği her şarkının inanılmaz değerli olduğudur.. Sözlerini ve müziğini " benimle " paylaştığın için teşekkür ederim Feridun Düzağaç...
ben konsere giden şanslılardan biriyim..Doğrusu konser benim için mutevazilikten öte "muhteşemdi" .sözleri, müziği, sahnedeki görüntüsü... konserde söylediği gibi şarkılarının " bazıları" değil
, bence hepsi "pahalı" .. feridunun konserde bunu neden söylediğini tam olarak bilmiyorum ama benim "pahalı" sözcüğünde algıladığım tek şey söylediği her şarkının inanılmaz değerli olduğudur.. Sözlerini ve müziğini " benimle " paylaştığın için teşekkür ederim Feridun Düzağaç...
-
- Üye
- İsim: rüya
evet bizde konserdeydik kardeşimle ve süperdi. bizim için feridunun tüm konserleri mükemmel.Keşke eski parçalarından da söyleyebilseydi.Belki birazda neşeli parçalar katmak için başka sanatcılardan söylüyor ama ben kesinlikle 3-4 tane de olsa eski parçasını dinlemeyi tercih ederim.
İstanbul'daki bir sonraki konserinde görüşmek üzere herkeze selamlar,
FERİDUN' a da sonsuz sevgiler , başarılar hep bizimle kallllllllllllllllllllllllllll
İstanbul'daki bir sonraki konserinde görüşmek üzere herkeze selamlar,
FERİDUN' a da sonsuz sevgiler , başarılar hep bizimle kallllllllllllllllllllllllllll