bir devam filmi / siyah beyaz türkçe dublaj

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Mustt_Excalibur
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen Mustt_Excalibur »

hala "gölge" yi dinlerken ağlayan biri olarak yani gerçek bir fan olarak yeni albümünü hala alamadım ve bu sebeple kendime kahrediyorum...gündüzüm F.D. gecem F.D....aklımda hiç bir soru işareti bulunmuyordu zaten...güzel mi değil mi die...ama arkadaşların yorumlarını görünce hasetimden çatladım :D ben niye daha dinlemedim diye...ama dinleyeceğim ve bu dinleme fiili çooooooook uzun sürecek :D
muhteşem kanuni

Mesaj gönderen muhteşem kanuni »

bu albüm bir harika.benim favori şarkılarım Beni Unutma,Yürüdüm ve Yıldızlar.aslında hepsi güzel ama beni yansıtanlar bunlar.zaten albüm kapağının dizaynı ve resimler muhteşem.Bursa ya dün gelmiş albüm hemen aldım.hepimizin gözü aydın.işte SABRIN SONU SELAMETTİR
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

evet kesinlikle fotoğraflar,dizayn renkler o kadar hoşuma gitti ki...
ha bir de yürüdüm şarkısının altındaki şu not:
" bu şarkının fikir ve isin babası Mehmet Esen'dir.Bu şarkının ve tüm şarkıların taşıyıcı annesi kalbimdir,hayatımdaki herkes ve her şey için yaşamaya minnettarım."
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

melissa__ yazdı:evet kesinlikle fotoğraflar,dizayn renkler o kadar hoşuma gitti ki...
ha bir de yürüdüm şarkısının altındaki şu not:
" bu şarkının fikir ve isin babası Mehmet Esen'dir.Bu şarkının ve tüm şarkıların taşıyıcı annesi kalbimdir,hayatımdaki herkes ve her şey için yaşamaya minnettarım."

ben dikkat etmemiştim..çok hoşmuş...gerçi F.d.'den de beklenen bi şey...

pek vaktim olmuyor eskisi gibi siteyi uzun uzun incelemeye...ve fd hakkında bilgi edinmeye..senden fd hakkında bi takım yeni haberler alabilirim..
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

ali üzgünüm ama panolarda msn adresi vermek veya istemek yasak!bana ulşamka istersen ceren at lavinya dan mail atabilirsin
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

panolarda yasak!üzgünüm kurallar böyle :wink: bi mail yazdım sen ve diğerleri ulaşmak isterse ordan ulaşır!
dicoria_mavi
Üye
Üye

Mesaj gönderen dicoria_mavi »

evet onunda ben de aldım albümü...ve bu akşam yola çıkıyorum evime gidiyorum ..O'nun şarkılarıyla yolculuk etmenin tadı bi başkadır her zaman..bi de bu kadar yeni ve bu kadar beklediğim bi albüm olunca daha da başlkalaşacak her şey..
hepimizin gözü aydın.. :arrow: iyi ki var.....
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

hafta içi bulamadım,daha gelmemişti,hafta sonu da elma dağdaydım..akşama ablam getirecek,saateri sayıyorum salak gibi..baktım olmuyo sizin yorumlarınızla idare edeyim dedim,bu sefer daha kötü oldu ya :cry: (son 3 saat)
burrrcu
Üye
Üye
İsim: Burcu

Mesaj gönderen burrrcu »

albüm fotoğrafları burda çanakkale de çekilmiş.bununda bi parcacık rolu vardır herhalde albumu hemen benimsememde.bu arada ''çanakkale neresi yaaaa'' diye soran bi arkadasm vardı incele album kapaklarını bence tanı güzelliklerinden yanlızca birkacı olan bu şehri..
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
İsim: Burcu

Mesaj gönderen lonely »

yaa uffff ben hala almadım bir türlü fırsat bulamadım bu yüzden kendimi hiç iyi hissetmiyorum
fd_rocker
Üye
Üye

Mesaj gönderen fd_rocker »

Şu an sinoptayım ben.bURAya geç gelir kasetler falan.Günlerdir bekliyodum.Bu gün bi baktım asmışlar posteri daldım içeri feridun düzağaç diye bağırdım :D veeee bi ilki başardım!!!!kasetçi kaseti ilk alanın ben oldumu söyledi!ÇOK MUTLUYUM YAAAAAAAAA!!!! :D
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Özler mi rüzgar saçlarını okşamayı,söyleyin geri getirsin yağmur gözyaşlarımı... harika ya her zaman ki gibi,valla bekledimize değmiş muhteşem :)
dreamone

Mesaj gönderen dreamone »

Gözlerimde boğulma diye; ağlamıyorum yinede......
yıne yapıcagını yapmış fd...
ukoguz
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen ukoguz »

arkadaslar yeni albüm güzel gercekten aglarsan düserim sarkısı gercekten mükemmel
loverman

Mesaj gönderen loverman »

YAŞASIIIINNN! :) :) :)

İşte Feridun Düzağaç farkı tüm hızıyla devam ediyor arkadaşlar...
Bu albümü de her albümü gibi harika...
İzmir'e gelmesini merakla, heyecanla ve de sabırla bekliyorum...