Bir Sızı İçimde
Bir Sızı İçimde
Buruk bir sızı içimde
Seni andıran
Seni seven
Senden nefret eden . . .
Hatırlattıkça bana kendini
Yavaş yavaş büyüyen bir sızı . . .
Anıları,benliğimde yok etmeye çalışırken
Yaraları kapatmaya çalışırken,
Neden kendini bende tazeliyorsun?
Git artık terk et beni! !
Seni andıran
Seni seven
Senden nefret eden . . .
Hatırlattıkça bana kendini
Yavaş yavaş büyüyen bir sızı . . .
Anıları,benliğimde yok etmeye çalışırken
Yaraları kapatmaya çalışırken,
Neden kendini bende tazeliyorsun?
Git artık terk et beni! !
Re: Bir Sızı İçimde
An olur unutmak için savaşırız yüreğimizle.An olur başardığımızı sanırız bir nebze de olsun, en azından eskisi gibi acı verdiğini hissetmeyiz.Yaralarımızı kendimiz sararız.Tam da ''başardım işte; yaralarım kabuk bağladı, artık unuttum'' dersin bir bakarsın gömmeye çalıştığın maziden çıkıvermiş, hiç bir şey olmamış gibi karşına gelmiş.Kapandığını sandığın yaraların yeniden tazeliğini korur gibi kanamaya başlamış...Acı aynı acıdır...Nefret edersin herşeyden ondan bile!..Çünkü yokluğuna alıştırmışsındır kendini öyle yada böyle...Şimdi neden bu geliş dersin.Takatin kalmamıştır artık tekrar aynı şeyleri yaşamaya...
Yüreğine sağlık Cihangir, yüreğin dert görmesin kardeşim.
pfff şiirden içimi okumuşsunuz
gerçekten öyle takatim kalmadı daha belkide ömrümün 4 te 1 lik kısmını bile yaşamadım ama güzel günler beni bekliyor diye umuyorum ona aldırmamaya çalışarak . . .

Daha önünde nice güzel yıllar var Cihangir, kıymetini bil o yılların, seni üzmesine izin verme hayat o kadar kısa ki...Hiç bir zaman umutların kaybolmasın!
tamam teşekkür ederim 

Rica ederim 

An olur unutmak için savaşırız yüreğimizle.An olur başardığımızı sanırız bir nebze de olsun, en azından eskisi gibi acı verdiğini hissetmeyiz.Yaralarımızı kendimiz sararız.Tam da ''başardım işte; yaralarım kabuk bağladı, artık unuttum'' dersin bir bakarsın gömmeye çalıştığın maziden çıkıvermiş, hiç bir şey olmamış gibi karşına gelmiş.Kapandığını sandığın yaraların yeniden tazeliğini korur gibi kanamaya başlamış...Acı aynı acıdır...Nefret edersin herşeyden ondan bile!..Çünkü yokluğuna alıştırmışsındır kendini öyle yada böyle...Şimdi neden bu geliş dersin.Takatin kalmamıştır artık tekrar aynı şeyleri yaşamaya...
muhteşem bir şiir muhteşem bir yorummm ikinizede sonsuz teşekkürler
muhteşem bir şiir muhteşem bir yorummm ikinizede sonsuz teşekkürler
Teşekkür ederim sağolun gerçekten . . .