Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

bırakıp gidelim

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Cevapla
selcukaydin

bırakıp gidelim

Mesaj gönderen selcukaydin »

bırakıp gidelim dedim buraları , sadece ikimiz, bizi kimsenin bulamayacakları bir yere gidelim... orada aldatmak olmasının birbirimizi, çıkar ilişkileri olmasın , paramız pulumuz olmasın , kimse sevmesin bizi paramız için... bırakıp gidelim buraları, belki bir sahil kasabasına , belki yemyeşil bir yaylaya... kendimiz ekip, kendimiz biçelim ... bizden bir parça katalım , yeniden dönelim bırakıp gittiğimiz topraklara... bırakıp gidelim buraları , kuş cıvıltılarıyla uyanalım sabahlara , akşamları çekirge seslerini dinleyip büyük şehirin kaybettiği yıldızları daha yakından izleyelim... bırakıp gidelim buraları... bırakalım bizsiz kalsınlar , bizde onlarsız ... bırakıp gidelim buraları biz bize yeteriz...!!!


se.a
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
Mesajlar: 1044
Kayıt: Salı, Kasım 8, 2005 21:46
İsim: Mehtap
Konum: Ankara

Re: bırakıp gidelim

Mesaj gönderen hazan »

öyle biri yok ki bırakıp gideyim bende bu istanbul denen aciz kenti , insanları . ki ben uzaklara tutkunum hep . teşekkür ederim .
Cevapla