aga daha değişik sözler beklıyoruz bız bukadar anlamayız mesela golf oynayan adamın golf topunu filin kıçında araması gıbi hahahaha ulan ne işin var orada be adam sende içinde kaybolacanhıyar (:
bir gun bir deli doktora der ki ben 400 sayfalik bir kitap yazmisim kitabin da ismi beyaz atin ayag sesi doktor soz verir ki eyer kitap guzel olursa onu timaristandan biraksin doktor kitabi acib bakar birde gorur tum 400 sayfanin hepsinde yazmis pitiko pitika pitiko pitika
ya gözlüyorum zaplarken yada ölesne yada dergilerde bir çok yerde yani dahada olacak tabi bu arada 26,01,2005 ten önceki yadığım yorumları misafir olarak okuyacaksınız
"Ah babacığım seni ne kadar özlemişim.Çam yarması babam benim!(2,3 kere tekrar ediyo)" yıllar sonra bir program yoluyla babasını bulan orta yaşlı bir bayanın babasına sarılırken ağzından çıkanlar....
İbarhim Tatlıses 'e bir galada sorarlar
Muhabir:"İbrahim bey derya hanım ile tekrar görüştüğünüz söyleniyor gerimi dönüyorsunuz ibrahim bey eski eşinize"
İ.T.: hayır canım yok öle bir durum benim o derya hanımla tüm samimiyetim bitmiştir tanımıyorum artık kendisini o vasıfta bir insanla işim olmaz."
( o sırada derya tuna karşısında gören ibrahim t. )
İ.T.: Ama derya hanım çok iyi bir hanımdır kendisi çocuklarımın annesi benimse bilmem kaç yıllık eşimdir kendisine mutluluklar dilerim der
ve hızla uzaklaşır