Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

biten bir dostluğun şiiri

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Cevapla
selcukaydin

biten bir dostluğun şiiri

Mesaj gönderen selcukaydin »

dostum...
böyle değildik eskiden; daha bir sevinçle selamlardık birbirimizi , gözlerimizin içi gülerdi yanyana geldiğimizde , ellerin ellerimi daha bir sıcak sıkardı dostluğunun verdiği güvenle... beraber sabahlardık gecelerinde taksim'in , bazen fazla kaçırıp içkiyi sağa sola sataşırdık ... kaç kere kaçtık peşimize düşen polislerden beraber , kaç kere kavga ettik içkiyi bizden daha fazla kaçırmış düşkünlerle...

şimdi...
yollar ayrıldı biliyorum, kırdık birbirimizi ... toparlanmamız artık çok zor ... içimizde tek bir sıcaklık belirtisi yok ... artık seni mutlu etmiyor birlikte olmak, benimse zaten mutluluğu hak ettiğim birgün yok ... sadece son bir hediyem olsun istedim sana... giderken sen bu satırlar her okuduğunda gözlerin dolsun , bu şiirim sana bende hiç bitmeyecek bir dostluğun anısı olsun ... BENDEN ALDIKLARIN SANA HEDİYEM OLSUN ...!!!
yaskaman

Re: biten bir dostluğun şiiri

Mesaj gönderen yaskaman »

dostluğa dair güzel bir yazı. teşekkürler..
blackpearl

Re: biten bir dostluğun şiiri

Mesaj gönderen blackpearl »

Dostlar bile gidiyorlar birgün.. :cry:
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin
Mesajlar: 786
Kayıt: Pazar, Eylül 18, 2005 22:22
İsim: Serkan
Konum: İstanbul

Re: biten bir dostluğun şiiri

Mesaj gönderen sehrikalp »

Dostlukta eksilen nedir? Neden bir diğeri çekip gider? Onca paylaşımdan sonra nasıl insan diğerini aramadan yaşamına devam eder? O paylaşımların ve anıların anlamı ve etkisi yok mudur? Bir zamanlar en az kendisi kadar hassas ve birliktelikten haz alan dostun bir süre sonra gitmesinin sebebi nedir? Ömür boyu sürmesi olanak dışı mıdır? Neden ya neden? :evil:
En son sehrikalp tarafından Perşembe, Şubat 1, 2007 21:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
selcukaydin

Re: biten bir dostluğun şiiri

Mesaj gönderen selcukaydin »

evet geriye yapayalnızlık kalıyor ...!!!
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
Mesajlar: 1044
Kayıt: Salı, Kasım 8, 2005 21:46
İsim: Mehtap
Konum: Ankara

Re: biten bir dostluğun şiiri

Mesaj gönderen hazan »

valla bende bir tane var giderse furrum :lol: şaka bir yana yıllara dayanan dostluklar her zaman tamir edilebiliyor . ama yazı çok güzel yüreğine sağlık
Cevapla