BİTERKEN HERŞEY
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum bazı işlerimden dolayı siteye
fazla giremedim .
Dogru söylüyorsun ama onu dinledim 2 aydır sesiz bir şekilde aranızdan ayrıldım
ve o insandan yeniden ayrıldım demekki dinlemenin bi gereyi yok biten bittiyi yerde bitmeli ve herkes kendi yoluna devam etmeli o insan da kendi yoluna devam ediyor bende devam ediyorum
fazla giremedim .
Dogru söylüyorsun ama onu dinledim 2 aydır sesiz bir şekilde aranızdan ayrıldım
ve o insandan yeniden ayrıldım demekki dinlemenin bi gereyi yok biten bittiyi yerde bitmeli ve herkes kendi yoluna devam etmeli o insan da kendi yoluna devam ediyor bende devam ediyorum
ayrılık kelime olarak bile insanı üzmeye yetiyor. bence bir ilişkide ayrılığa üzülmek için o ilişkinin samimiyetine gerçekten inanmak gerekiyor. yoksa "bugün var yarın yok" ilişkilere gözyaşı dökmenin de bir anlamı kalmıyorki.
gerçekten seven kişi ne olursa olsun arayı soğutmadan gerie dönmesini bilir. dönmüyorsa da üstelemenin bir gereği yok zaten. o ilişkiye başlamadan öncede vardın o ilişki bittikten sonra da olacaksın. kendi dünyasında kaldığı yerden devam etmesini bilmeli herkes.
gerçekten seven kişi ne olursa olsun arayı soğutmadan gerie dönmesini bilir. dönmüyorsa da üstelemenin bir gereği yok zaten. o ilişkiye başlamadan öncede vardın o ilişki bittikten sonra da olacaksın. kendi dünyasında kaldığı yerden devam etmesini bilmeli herkes.
-
- Takımdan
- İsim: Sukru