Bitmeyen öykü..
-
- Üye
- İsim: MuraT
Re: Bitmeyen öykü..
o benden kaçmak için yarattığın gerçekler değilmiydi zaten ruhumun aydınlık odalarını siyaha boyayan,ne vardı kafanı biraz kaldırsaydın kendi yarattığın gerçeklerinin dışında su gibi akıp giden hayatın renklerinden paletine bir renk daha koysaydın...
-
- Yeni Üye
- İsim: Fatma
..koysaydın da bitmeseydi,bitmeseydik..herşey, sanki bir hiç gibi yitirmeseydik..ama mümkün değildi anlıyorum,insan inanmak istediğine inanırmış görüyorum ama yine de merak etmeden duramıyorum olur da bir gün yine..
-
- Üye
- İsim: Mine
Anladım ki boşunaymış yitip gitmeyelim diye harcadığım emek ..Öykümüz yaşanmamışlıklarla bitti.
-
- Üye
- İsim: yelda
bu düşüncelerden biraz olsun sıyrılmak için kalkıp lavinyanete girdim=)
-
- Üye
- İsim: marziye
belki fark edersin uyandığında, olmadığını güneşin ve eskisi gibi çalmayacak şarkımız melodileri değişik..
belki birgün farkedeceksin gittiğimi... olurda sızlarsa için anarsan beni olur da özlersen hani umut ya herşey.. burdayım..
yürek sızısına sıkışmış adım..
belki birgün farkedeceksin gittiğimi... olurda sızlarsa için anarsan beni olur da özlersen hani umut ya herşey.. burdayım..
yürek sızısına sıkışmış adım..
-
- Takımdan
yine bana seni soruyorlar,susuyorum...
Ama bilmiyorlar her susuşumda seni haykırdığımı..Gözyaşlarım seni çığırırken ben ardıma bakmadan gidiyorum işte..Çünkü biliyorum benim bir parçam geride,hep seninle..
Yinede...
Yinede...
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
aklım kalıyor sende..ya diyorum,ya koparırlarsa seni benden.ya içinden tamamen alırlarsa.ya o anılar tamamen sönüverirse gözlerinde.senin için sadece ismim kalırsa.o zaman...
-
- Üye
o zaman bitmiş olu'biz'... biz artık iki yabancıdan başka birşey değiliz..
söylenecek sözler tükenir dilde..
söylenecek sözler tükenir dilde..
-
- Üye
- İsim: Burcu
O zaman sonsuz rüyamdan uyanmak zorunda kalacağım.Oysa bulutlarda gezinen bir peri gibiydim mutlu düşlerimde.Ama unutma,kum saatimin alt camı kırıldı.Bir daha dönüş yok,bir şansımız daha yok.Bu yüzden.....
-
- Üye
anlamsız artık yaşam nefes almak çok güç adı bitmeyen, bitmeyecek dediğimiz bir aşka veda ederken... yarım kaldı herşey yarıdan başlayan, artık düşler var kucağımda, artık cümleler kurduğum eksik anlatımlar
hoşçakal sevdiğim, işte böylesine basit herşey hoşçakal
hoşçakal sevdiğim, işte böylesine basit herşey hoşçakal
Senden adım adım uzaklaşırken,içimdeki sana sarılmak kadar kolay..Ama hayır,istemiyorum sıcacık kucağını..Kalbim o kadar kırık ki..O kadar yandı ki canım,yanaklarımdan süzülen bile söndüremedi..
-
- Üye
- İsim: Burcu
Ama hoşçakal demeden son bir kez bak yüzüme.Ayrılık...
Ayrılık bıkmadın mı benden!!Yanımda yine yarımkalmışlıklarım,seni unutmak adına haylaz başlangıçlarım,yanılışlarım,gözlerimden süzülen aşklarım..Bana mutluluk uğramadı ayrılık!!Yine mi bir bitiş ayrılığa başlangıçla gelen ? Cevap ver bana...
-
- Üye
Veremezsin biliyorum bir cvp. verirsen eğer "son" olur. bırakmazsın peşimi biliyorum daha nicelerini ayırmak için beklersin, bırakmazsın peşimi...
ayrılık bıraksaydı peşimi ve sen olsaydın yanımda. hayatı seninle kucaklasaydım...
ayrılık bıraksaydı peşimi ve sen olsaydın yanımda. hayatı seninle kucaklasaydım...