Bölüm Kapanmıştır...

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Bölüm Kapanmıştır...

Mesaj gönderen Bugfixed »

Sitemizin bu bölümü kapanmıştır. Bu sitede şiir yazımı yasaklanmıştır. Lütfen kurallarımıza dikkat edelim.
En son Bugfixed tarafından Pazar, Ekim 7, 2007 15:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin

Re: Bölüm Kapanmıştır...

Bölüm tekrar açılmıştır. Yazı yazan arkadaşlar lütfen kurallara uyalım.
.Terazinin Hüznü.
lavinyaseker
Üye
Üye
İsim: Pelin

Mesaj gönderen lavinyaseker »

bana yeniden bilgi verebilirmisiniz uzun zamandır yoktum şiir bölümü açıkmı kapalımı :? anlayamadım iyi günler arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
Adventureman
Admin
Admin
İsim: Ersin

Mesaj gönderen Adventureman »

Duyurular kısmında belirtilen duyuru ve kurallara uyulması ve en önemlisi üyelerimizin kendilerine ait olan şiir, makale, yazı ve benzerlerini paylaşmaları şartıyla açılmıştır.
YyilmazZ

Mesaj gönderen YyilmazZ »

Ben yeni üye oldum ve durumu gerçekten çözemedim. Henüz 50 mesaj yazmamış olduğum içinde kimseye özel mesaj yollayamıyorum. Sorumu buraya sorayayım ben, yardımcı olursanız sevinirim.

1.Ben şiirlerimi paylaşmak istiyorum, herkes bir başlık altında mı paylaşıyor yoksa herkes kendi şiileri için yeni bir başlık mı açıyor_

2.Eğer herkes kendine yeni bir başlık açıyorsa belirtmem gerekir ki; Benim fazla şiirim var. Ve bunların çoğunu şimdi ve zaman içinde buraya eklemek istiyorum. Üye ismimle bir başlık açıp hepsini tek tek o başlığa ekleyebilir miyim? Yoksa her şiir için ayrı başlık mı açılıyor?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi akşamlar. (2. sorunun cevabı ilk bölümse sevineceğim :) )
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin

Merhabalar Mehmet. Öncelikle hoşgeldin. Malesef tek tek yani ayrı ayrı başlık açarsan seviniriz. Klasör oluşturma modu kullanmıyoruz. Yazdığınız şiirlerin de altlarına ad-soyad bilgilerini girerseniz seviniriz. Ve kesinlikle kendinize ait şiirleri ekleyiniz.
.Terazinin Hüznü.