boşluk mu aşk mı?
boşluk mu aşk mı?
sevmek boşlukta olmak mı anlayamadım.yatağıma yattığımda her nefes alışımda deprem oluyor sanıyorum.düşüncelerim mi beni bu kadar sarsan yoksa düşüncelirim ağırlığı mı taşıyamadığım ayıramadım.karar vermek uçurumdan atlamak kadar zor.hep böyle midir aşk?ya da aşk yaşadığımızı sanarken mi böyle duygulara kapılırız?
-
- Takımdan
bu yaşadıklarının bütünüdür aşk ve benim için aşk genelde acı çekmektir ama genel manada herzaman öyle diildir belki de. içinde fırtınalar kopuyo anladığım kadarıyla o zaman gerçek aşk bu kardeşim onu sımsıkı tut bırakma elinden bi sabun misali kayıp gitmesin çünkü gerçek aşk herkese nasip olmuyo hayatta.az boşluklu ve bol aşklı günler senin olsun
Ayrıca,bence aşk bir yaradır.
Kimisine çizik atar,iyileşmesi için kabuk bağlamasına bile gerek kalmaz,çabuk geçer.
Kimisinde köpek ısırığı gibidir;derin ve kocaman!İşte ozaman,kesip atmak istersin yaranı,sanki eskisi gibi düz ve prüssüz olabilecek...hıh!Mümkün mü bu?Değil!Ozaman payına düşen sadece beklemektir,zamana sarılmak...En önemlisi de,o bekleme sürecinde,yaran kabuk bağladığında, tekrar kanamasına engel olmak.Gerçi bu elinde olmuyor insanın;bir ses,bir an,bir benzerlik ya da birilerinin sana onu hatırlatmasıyla yaranın kabuğu tırmalanıyor!Ve yaran yeniden kanıyor...yeniden ve yeniden...İşte ozaman,iyileşmesi imkansız bir hal alıyor,artık onunla yaşaman gerekiyor!
Kimisine çizik atar,iyileşmesi için kabuk bağlamasına bile gerek kalmaz,çabuk geçer.
Kimisinde köpek ısırığı gibidir;derin ve kocaman!İşte ozaman,kesip atmak istersin yaranı,sanki eskisi gibi düz ve prüssüz olabilecek...hıh!Mümkün mü bu?Değil!Ozaman payına düşen sadece beklemektir,zamana sarılmak...En önemlisi de,o bekleme sürecinde,yaran kabuk bağladığında, tekrar kanamasına engel olmak.Gerçi bu elinde olmuyor insanın;bir ses,bir an,bir benzerlik ya da birilerinin sana onu hatırlatmasıyla yaranın kabuğu tırmalanıyor!Ve yaran yeniden kanıyor...yeniden ve yeniden...İşte ozaman,iyileşmesi imkansız bir hal alıyor,artık onunla yaşaman gerekiyor!
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Admin
- İsim: Ersin