Bu NaSıL BiŞi ?
Bu NaSıL BiŞi ?
Arkadaşlar Bu aşk nasıl bişidir ya ben bu olaya bir yorum getiremiyorum tam birini buldum diyorsun tam mutlu oldum derken karşında çok farklı olaylarla karşılaşıyorsun. ama hiç bişi imkansız değildir.öle diğilmi; bişilerin mücadelesini vermelisin o istediğin şeyi hakketmen için çaba ,gayret ve istek sizce bunlar'ın hepsi bir arada olursa sizce ne olur sonuça ulaşabilirmiyiz evet biliyorum kolay olan ilişkiler de kolay biter,ama zor olan ilişkiler bitmeside zor bitsede mutlaka bişiler kalır dimi sizce neler yapmalıyız bu konuda sizlerden cevap bekliyorum şimdiden sağolun kolay gelsin...
ben başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum.birini çok sevdim ve o teyzemin oğlunun en ii arkadaşıydı.tabiki de istemiyodu birlikte olmamızı ama biz ondan gizleyerek başlamıştık.onun için herşeyi göze almıştım.sonu noldu?teyzemin oğlu herşeyi öğrendi,biz o çocukla ayrıldık,teyzemin oğluyla konuşmuyoruz.üstünden 2 sene geçti ve ben hala unutmuş diilim.çünkü unutulmaz...zaten çabalamıyorum da unutmak için.biliyorum çabalasam unutamıcam...böylesi daa güsel die düşünüyorum...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Üye
- İsim: aysel
-
- Üye
- İsim: MeHMeT
Bu NaSıL BiŞi ?
aşk tarifi en zor olan bir duygu. yaşayan sakın aşık olma diyor ama anlatırkende insanın aşık olası geliyor.
aşk; dünyanın engüzel ve en acı duygusu...
aşk; dünyanın engüzel ve en acı duygusu...
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Re: Bu NaSıL BiŞi ?
Hem öldürüp hem hayata bağlayan bir şey galiba...
-
- Üye
- İsim: dilek
Aşk;gönülden gönüle bir akıştır.
Aşkda ne ekerseniz onu biçerseniz..Yeni ekilmiş tohum gibidir aşk..İlk başta kendini besler sonra size büyütmek düşer yeni filizi..Burda başlar zaten kopukluklar..Çünkü sulamazsanız kurumaya başlar kökü,çok su verirseniz çürür..Daha meyveyi göremeden ölür böyle olursa..Verdiğiniz örneklerde bunlar gibi işte..Ne yazık,yetiştirememişiz aşkı kendi içimizde..
-
- Takımdan
- İsim: suat
hep yanımızda belki ama biz farkında değiliz...
-
- Üye
- İsim: funda
belki de çok uzaklarda biz yanımızda sanıyoruz...
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
aşk hayatın ta kendisi bence. bize en güzel ve en kötü anlarımızı veren genelde aşk bize hayatı öğretendir aşk bence... aslında daha bir sürü tarifi vardır aşkın bu sadece bir tanesi...