Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

bugün bayram!

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
Cevapla
miyavzi
Üye
Üye
Mesajlar: 319
Kayıt: Perşembe, Temmuz 20, 2006 17:26
İsim: dilek
Konum: Ankara

bugün bayram!

Mesaj gönderen miyavzi »

arkadaşlar herkesin bayramını kutluyorum!keşke bu bayramlar sıradanlaşmaktan kurtulup çocukların ve gençlerin "daha bir bayram gibi"kutlayabileceği günlere dönüşür,bu bence çok gerekli çünkü bir çok insan bu kutlamaları boşuna yorulmak,ya da sadece tatil günü olarak düşünüyor.Mesela festival havasında olsa,konserler,gösteriler,şiirler...daha canlı bir ortam olsa..
neyse yine de meclisin doğum gününü kutluyorum! :D
miyavzi
Üye
Üye
Mesajlar: 319
Kayıt: Perşembe, Temmuz 20, 2006 17:26
İsim: dilek
Konum: Ankara

Re: bugün bayram!

Mesaj gönderen miyavzi »

ilginize teşekkür ederim yani :(
Kullanıcı avatarı
pyrazine
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 661
Kayıt: Salı, Şubat 14, 2006 16:17
İsim: Ahmet
Konum: İstanbul

Re: bugün bayram!

Mesaj gönderen pyrazine »

:oops: :oops: Dilek mesajını geç gördüm ama geç hiçten iyidir. Çok doğru söylemişsin. Dini bayramlara değer verildiği kadar değer verilmiyor ulusal bayramlara. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurtuluşumuza vesile olan böyle bir günü daha bir heyecenla, daha bir şevkle kutlamamız gerekirken çocukların bayramı denerek kestirip atılıyor. Demek ki o ruh hali içimize işlememiş diye düşünüyorum. Eskiden rahmetli Barış Manço nun programları olurdu, küçük büyük herkes izlerdi. Belki de biz çocuk olduğumuzdan havası daha farklıydı eski bayamların. Kıymet bilmiyoruz :(
Cevapla