buğün mutluluk yarın ise hüzen
buğün mutluluk yarın ise hüzen
arkadaşlar bizzat şahit olduğum bir olayı anlatmak istiyorum sizlere
bir arkadaşımla bir kafeye gittik arkadaşımın kız arkaşı geldi saatlerce oturdular ve kızın gitme saati geldi arkadaşım sordu yarın kaçta buluşuyoruz diye kız bulaşamayız dedi arkadaşım üzüldü üzüldüğü gören kız hadi üzülme tamam ayarlıyacağım bir şeyler saat 16,30 gibi olur tama seni seviyorum dedi ve gitti buraya kadar her şey normal ertesi gün saat 16,00 da bir mesaj geldi bitti artık hayatında ben yokum affet dedi ve kız da ortadan kayboldu hiç bir açıklama yok hiç bir neden yok sadece bir kelime birkaç cümle bu kadar bir gün sonra bir mesaj ve vesi hüzün sevdiğini beklerken hüzünün gelmesi kötü bir şey sanırım çocuk yıkıldı o an anladımki hayat kısa kısa mutluluklardan oluşuyor gerisi ise muamma
bir arkadaşımla bir kafeye gittik arkadaşımın kız arkaşı geldi saatlerce oturdular ve kızın gitme saati geldi arkadaşım sordu yarın kaçta buluşuyoruz diye kız bulaşamayız dedi arkadaşım üzüldü üzüldüğü gören kız hadi üzülme tamam ayarlıyacağım bir şeyler saat 16,30 gibi olur tama seni seviyorum dedi ve gitti buraya kadar her şey normal ertesi gün saat 16,00 da bir mesaj geldi bitti artık hayatında ben yokum affet dedi ve kız da ortadan kayboldu hiç bir açıklama yok hiç bir neden yok sadece bir kelime birkaç cümle bu kadar bir gün sonra bir mesaj ve vesi hüzün sevdiğini beklerken hüzünün gelmesi kötü bir şey sanırım çocuk yıkıldı o an anladımki hayat kısa kısa mutluluklardan oluşuyor gerisi ise muamma
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Üye
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Re: buğün mutluluk yarın ise hüzen
bile bile lades demek gibi
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
sadece oyun oynamak.küçümsemek.kötü birşey.bundan başka da yorum yok!susacağım artık biraz.
-
- Yeni Üye
birde terkettireni dusunsek.....
-
- Üye
arkadaşa geçmiş olsun diyelim... ya çok canını sıkmasın. böyle bulanık konulara kafa yormayalım. şimdiden nasıl bi insan olduğunu görmüş işte daha geç olsa iyi mi olurdu?
-
- Üye
- İsim: karlar kraliçesi
ayy zaten birilerini üzmemek için kişiliğinden taviz verenlere sinir olurum.kız geç de olsa yaptığı hatayı farketmiş ve ayrılmış.
herşeyin hayırlısı puahaha
herşeyin hayırlısı puahaha
-
- Üye
yani bu kişilikle alakalı kız dengesizin önde gideniymiş
v egerçekten ayrılmak istiyoda olabilir iki taraflı düşünmek gerek ama kız bi dengesizmiş bu kesin
arkadaşta kafasına takmasın böyle bi dengesiz için hiç mi hiç değmez
v egerçekten ayrılmak istiyoda olabilir iki taraflı düşünmek gerek ama kız bi dengesizmiş bu kesin
arkadaşta kafasına takmasın böyle bi dengesiz için hiç mi hiç değmez