Bulutsuzluk Özlemi
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Bulutsuzluk Özlemi
Bulutsuzluk Özlemi grubu panolarıdır...
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
Bulutsuzluk hepimizin ozlemi, masmavi gokyuzleri hepimizin dusu. Hayati en iyi tahlil etmis, en sıkı gruplardan birisi bence. Hersey senden once ve senden sonra, demekle yuregimde bir parmak izi daha birakmislardir.
Rock muzigin asiligi ve sertligi yaninda en sakli duygularin bile dillendirilmesine onayak oluyorlar, onlari seviyorum...
Rock muzigin asiligi ve sertligi yaninda en sakli duygularin bile dillendirilmesine onayak oluyorlar, onlari seviyorum...
-
- Takımdan
-
- Üye
bulutsuzluk ozlemi
arkadaslar bulutsuzluk ozleminin bu aralar encok eski parcalarindan sozlerimi geri alamam ve tepedeki cimenlik sarkilarini dinliyorum walla dinlemediyseniz bu 2 sarkiya dikkat cunku mukemmeller
ben uzun sacli ve turk ve de rocker gordugumde vizyonumuz ne kadar da genislemis der sevinirim. iste bu arda bir dev grup taht kurar gonlumuze eskimeyen sesleri ile kocaman harflerle BULUTSUZLUK OZLEMİ.
KİMSENİN NAZİNİ CEKMEYEN BİR GRUP. TAM TOPLUMSALLASMAMİS BİZ GENCLERİN EN BUYUK TOPLUMSAL OGESİ. HER KONUDA SOYLEYECEGİ OLAN BU GRUP soyleyemediklerini de gitarin huzunlu sesine vurur.
bana turk rockını sevdiren ve HER SEYE RAGMEN dedirten efsanevi grubumuzun nice yıllar musik yapmalari icin dua edcecegim....
KİMSENİN NAZİNİ CEKMEYEN BİR GRUP. TAM TOPLUMSALLASMAMİS BİZ GENCLERİN EN BUYUK TOPLUMSAL OGESİ. HER KONUDA SOYLEYECEGİ OLAN BU GRUP soyleyemediklerini de gitarin huzunlu sesine vurur.
bana turk rockını sevdiren ve HER SEYE RAGMEN dedirten efsanevi grubumuzun nice yıllar musik yapmalari icin dua edcecegim....