BURCUBURCU
ASIK OLDUGUNDA KENDINI ARTIK DUSUNMEZSIN ...TUM DUSUNCEN ONA YONELIK OLUR ....KALBIN HIZLA CARPMAYA BASLAR O INSANI DUSUNMEDEN YAPAMAZSIN ....UYUDUGUNDA RUYALARINI SUSLER ONUNLA KONUSAMAZSIN CUNKU KKEKELERSIN SADECE SANA BAKISI BILE SENI MUTLU EDER ......ISTE ASK BOYLE BISEY ......BUNLAR BANA OLMUSTU ....ONDAN YAZDIM ....
-
- Admin
- İsim: Serkan
aşık olunca insan nasıl olurda kendini değişik hissetmezki bn aşık olduğumda daha önce hayatımda kocamn bi boşluğun var olduğunu ve aşk sayesinde bu boşluğun o kişiyle dolduğunu hissederim ona her baktığımda içim bi tuhaf olur. bişeylerle uğraşırken hep onla birlikte olsaydm berabr napcağmızı nasl eğleniceğimizi düşünürüm....kısacası hayatımn her saniyesinde o yer alır...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
aşık olunca
hatırlamıyorum uzun uzun hatta çok uzun zaman oldu belkide ben olmadım!!!
-
- Admin
- İsim: Ersin
Re: aşık olunca
hazan yazdı:hatırlamıyorum uzun uzun hatta çok uzun zaman oldu belkide ben olmadım!!!
Bence İnsan Hayatında Bır Cok Kere Sevebılır... Ama Sadece Bir Kez Aşık Olur. Aşk Başka dır. Herkesin Aşkı Tatması Dıleklerımle, Çünkü O Duyguları Anlatamayız Hissetmek Lazım...
-
- Yeni Üye
ben bir kez aşık oldum
ben bir kez aşık oldum ama tam oldum.tam tamına 7 yıl o kıza deli gibi aşıktım.beni 6 kez terketmesine rahmen bi gel deyişi yetiyo.onunla beraberken kendimden kopuyorum ve resman onun için yaşıyorum.24 saat aklımda cıkmıyo.şimdi ne oldu diceksiniz:feci bi şekilde ayrıldık.ama ben onu hala deli gibi seviyor ve aşığım
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin