Arkadaşlar güzel yorumlarını bizlerle paylaşıp bize destek olan herkese teşekkürler..Umarız şarkımızı daha nice yüzlere,binlere,milyonlara dinletebilme ve onların da yüreklerinde aynı duyguları paylaşabilme şansına sahip oluruz...Müzik bölümüne şarkımızı ekleyen Murat abimize de sonsuz teşekkürler burdan...Sevgiyle kalın...
Dostum bu nedir ya bunu nasıl bu kadar uzun yazdınız müziğin en ii isimleri bile bu kadar uzun yazamıo hakkaten süper bi şarkı olmuş.Daha varsa şarkılarınız isterim mutlaka.
evet abi yeni şarkılarınızı bizlerle paylaşırsanız çok mutlu olcam abi çok sevindim ya müzikle uğraşıp bu kadar kaliteli işler yapanlar da warmış helal olsun
Merhaba Serkan şarkı çok güzel olmuş.Herşey muhteşem. Hani ilk kayıtın eksilerinden bahsetmişsin ya ne dercede katılırsın bilmiyorum ama duygularınızı aktarmada daha iyisi olamazdı belki de. Tekrar tekrar dinledim dinlemeyede devam edeceğim. Umarım çok büyük kitlelere ulaşırsınız ve emekleriniz boşa gitmez. Bu arada ben boşa gitmeyeceği inancındayım. Yolunuz açık olsun .
ya gerçekten şarkı beni bitirdi tebrik ederim çok güzel şarkı yapmışsınız bu kadar olur yani bana gökhan kırdarı hatırlatıyosunuz ama siz bu gidişle onu geçersiniz
ananın bana heryerde söylicem bu şarkıyı herkeze dağıtacam yayılmasını çok istiyorum tekrar tebrik ederim!!!
Teşekkürler arkadaşlar herkese..Umarım herkesin hayalleri gerçek olur..Bu şarkıyla ile ilgili istediğimiz şeyler gerçekleşir umarım..Herkese tekrar sonsuz teşekkürler..
Sizi tebrik ediyor ve güzel çalışmalarınızın hakettiği yerlere ulaşmasını diliyorum. Umarım gerekli desteği bulabilirsiniz.. Maalesef günümüzde ne kadar başarılı olursanız olun önemli olan yaptığınız iş değil desteğinizin sağlamlığı
Ayrıca ben sizinle tanışmak istiyorum. Sakıncası yoksa msn adresim [email protected]
İyi çalışmalar..