Büyük İnsan - Müzik
-
- Yeni Üye
: Büyük İnsan - Müzik
bu Åarkı ve Gökhan Tüzmen adlı vokal çok baÅarılı demolarını bulup dinledik ve komaya girdik umarım sesinizi daha da çok duyurursunuz!!!Dön ve Bilmezdim de çok güzel Åarkılar...Tebrik ediyorummm!!!
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
Re: Büyük İnsan - Müzik
ya dön şarkılarını dinlemedim ben hiiiççç!!!murat abi yada sinan abi varsa sizde bi ara atıverin bana 

-
- Admin
- İsim: Sinan
serkan bey sitemize girerse bir kez daha soralım izin verirse yayınlarız yaprakcım ok?
~
ansızın gelecek gibisin..
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
tamam sinan abicim
-
- Üye
- İsim: nilgün
bende bilmiyorum ya 'DÖN' ü
inş en kısa zamanda onu da dinlerim

-
- Yeni Üye
Merhaba,
Bu forumla karşılaşana kadar şarkıların çok yeni olduğunu sanıyordum, meğerse 1 senedir herkes dinliyormuş!!
Büyük İnsan'ı (ki isminin bu olduğunu dahi bilmiyordum) forumlardan birinde gördüm ve son zamanların en çok dinlenen şarkısı olarak ifade edilince dikkatimi çekti, Dön'ü ise bir arkadaşım beğeni garantisi vererek gönderdi... ve şu an listem sadece bu 2 şarkıdan oluşuyor...
şunu söylemek istiyorum ki, her iki şarkı da gerçekten harika, insanı dinlendiren, ruhuna iyi gelen birşeyler var içinde... profesyonel kayıt olsaydı bu kadar iyi yansıtamazdı şarkılar samimiyetini.
Gökhan'a ve sana Serkan, başarılar diliyorum, umarım en kısa zamanda başka şarkılarda dinleyebiliriz sizden...
Bu forumla karşılaşana kadar şarkıların çok yeni olduğunu sanıyordum, meğerse 1 senedir herkes dinliyormuş!!

şunu söylemek istiyorum ki, her iki şarkı da gerçekten harika, insanı dinlendiren, ruhuna iyi gelen birşeyler var içinde... profesyonel kayıt olsaydı bu kadar iyi yansıtamazdı şarkılar samimiyetini.
Gökhan'a ve sana Serkan, başarılar diliyorum, umarım en kısa zamanda başka şarkılarda dinleyebiliriz sizden...
-
- Yeni Üye
şarkı bana göre 10 üzerinden 9 benim çok hoşuma gitti ses bana göre çok iyi arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine dinledim playlistime ekledim başarılar dilerim umarım başarılı olursunuz
-
- Üye
teşekkür ederim dostlar..ellerinize,sözlerinize sağlık..buarada dön adlı şarkımızı buradan paylaşabilirsiniz tabiiki..zaten onun için ayrıca bir başlık da açılmıştı zaten sanırım altlarda kaldı
son olarak "bilmezdim" adlı şarkının bize ait olmadığını herdefasında söylememize rağmen maalesef hala bizim sananlar var bu konuda sizler de bize yardımcı olursanız sevinirim..ve ben 12 aralıkta askerim arkadaşlar..gelene dek kendinize iyi bakın..sevgiyle kalın..

-
- Admin
- İsim: Ersin
Büyük İnsan - Müzik
Hayırlı Teskereler Serkan Bey ...
12 Aralık ta Gittiğinize Göre Galiba Kısa Dönem Yapacaksınız, Eğer Öyleyse 6 ay Sonra Görüşmek Üzere ...
12 Aralık ta Gittiğinize Göre Galiba Kısa Dönem Yapacaksınız, Eğer Öyleyse 6 ay Sonra Görüşmek Üzere ...
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
-
- Admin
- İsim: Sinan
hayırlı teskereler serkan bey. umarım askerde söyletmeye çalışmazlar :p
~
-
- Site Admin
- İsim: Murat
hayırlısı ola. Konuları sabitliyorum serkan.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Yeni Üye
- İsim: Tugba
Hayırlı tezkereler kosaserken. Ayrıca tanışma fırsatı verdiğiniz için de çook teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim...
-
- Üye
eywallah murat saolasın..teşekkür ederim herkese de güzel sözleriniz için..
-
- Yeni Üye
- İsim: nurcan
hayırlı teskereler serkan..Allah kolaylık versin inş.
-
- Üye
teşekkür ederim nurcan..