büyüsü bozulursa herşeyin

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
selcukaydin

büyüsü bozulursa herşeyin

Mesaj gönderen selcukaydin »

konuş diyorum içimden kendi kendime, konuş ! anlat bütün bildiklerini... belki karşılığı vardır , içinde yalnızlaştırdığın hislerin... korkuyorum kendimden... yine aynı senaryoyu oynamaktan korkuyorum... sanal bir dünyanın sanal insanları olmaya mı başladık nedir ? tüketiyoruz hayatı kağıt kaleme dokunmadan... sevgilinin sıcak teninin yerini almaya başladı soğuk ekran ne tuhaf...

konuş diyorum kendi kendime.. sonra sus diyorum YA BÜYÜSÜ BOZULURSA HERŞEYİN... en başa dönerse içte ki kalp kırıkları... kırılmaktan korkuyorum... anlatsam anlardın belki , sustum... ya büyüsü bozulursa herşeyin...

se.a.
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
İsim: Burcu

Re: büyüsü bozulursa herşeyin

Mesaj gönderen lonely »

konuş ki büyüsü bozulsun herşeyin...o büyü bozulsun ki gerçekleri görebilesin...
Rkoycu
Üye
Üye
İsim: rüştü levent

Mesaj gönderen Rkoycu »

Haklısın Burcu..
xpapatyax
Üye
Üye
İsim: dilek

Mesaj gönderen xpapatyax »

''YA BÜYÜSÜ BOZULURSA HERŞEYİN...''Belkide çok farklı olucak,denemeden bilinmez ki.Acaba diye için içini yiycek,risk almazsak acabalardan kurtulamayız.Belki yine kırılırız,belki de...
Kullanıcı avatarı
divane86
Takımdan
Takımdan
İsim: GÜLDEREN

Mesaj gönderen divane86 »

haykır ne varsa içinde anlat derdini. sana güzel olur herşey diyemem. ne olucaksa olur ya iyi olursa.. mutlu olmak için risk almak gerekir bazen. hem sonuç kötüde olsa senin aşkın büyüsü bozulmaz hiçbir zaman senin sevginin eşşizliği eşşiz kalacaktır daima...
melodi61
Üye
Üye
İsim: funda

Mesaj gönderen melodi61 »

söyle içinde ne varsa konuş belki tek başına yaşadığın büyü yanındakiyle dahada büyür...
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Bozulmasın büyüsü bir şeylerin eğer ki can yakmıyorsa, eğerki konuşulunca tadı kaçacaksa..Bırakın öyle kasın..