konuş diyorum içimden kendi kendime, konuş ! anlat bütün bildiklerini... belki karşılığı vardır , içinde yalnızlaştırdığın hislerin... korkuyorum kendimden... yine aynı senaryoyu oynamaktan korkuyorum... sanal bir dünyanın sanal insanları olmaya mı başladık nedir ? tüketiyoruz hayatı kağıt kaleme dokunmadan... sevgilinin sıcak teninin yerini almaya başladı soğuk ekran ne tuhaf...
konuş diyorum kendi kendime.. sonra sus diyorum YA BÜYÜSÜ BOZULURSA HERŞEYİN... en başa dönerse içte ki kalp kırıkları... kırılmaktan korkuyorum... anlatsam anlardın belki , sustum... ya büyüsü bozulursa herşeyin...
se.a.
büyüsü bozulursa herşeyin
-
- Görevli
- İsim: Burcu
Re: büyüsü bozulursa herşeyin
konuş ki büyüsü bozulsun herşeyin...o büyü bozulsun ki gerçekleri görebilesin...
-
- Üye
- İsim: rüştü levent
Haklısın Burcu..
-
- Üye
- İsim: dilek
''YA BÜYÜSÜ BOZULURSA HERŞEYİN...''Belkide çok farklı olucak,denemeden bilinmez ki.Acaba diye için içini yiycek,risk almazsak acabalardan kurtulamayız.Belki yine kırılırız,belki de...
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
haykır ne varsa içinde anlat derdini. sana güzel olur herşey diyemem. ne olucaksa olur ya iyi olursa.. mutlu olmak için risk almak gerekir bazen. hem sonuç kötüde olsa senin aşkın büyüsü bozulmaz hiçbir zaman senin sevginin eşşizliği eşşiz kalacaktır daima...
-
- Üye
- İsim: funda
söyle içinde ne varsa konuş belki tek başına yaşadığın büyü yanındakiyle dahada büyür...
Bozulmasın büyüsü bir şeylerin eğer ki can yakmıyorsa, eğerki konuşulunca tadı kaçacaksa..Bırakın öyle kasın..