ben daha çook metal ve rock müzik dinlerim metallıca ,nırvana,lınkın park, capture,marlyn manson ,korn, lımp bizkit, erkin koray ,kurban,mor ve ötesi, pentagram,system of a down,ıron maiden ha bu arada sanırım seni tanıyorum crow senle az kavga etmedik ama tam olarak azının payını veremedim am tabi bahsettiğim kişi sensen ölümün karga gimi olacak
yok ya metal müzik iyidir rock ve metal müzik dinlemeyenlerin bu müzik hakkında dışarıdan yorum yapmalarını ben hoş bulmuyorum Satyricon Immortal bunlar metal müziğin en son noktasıdır black metal bunun dışında çağrıcım korn u artık tutmuyorum adamlar nu-metal yapıyorlar linkin park ise metal bile değil rap yani hip hop yapıyor ya aslında senin saydıkların içerisindeki bütün gruplar bozuldu rock müzği bile zor denir Iron Maiden hariç yani neyse saygılar bu arada çağrı sana Satyricon Immortal Mayhem ve Slayer bunları dinlemeni öneririm adamlar manyak müzik yapıyorlar
diğer bir ismi ile gayda bende sevrim o müziği mayhem iron maiden in fear of the dark isimli parçasını gayda ile ritim ve solo attırmıştı manyak olmuştu insanı rahatlatan bir daha doğrusu kulağa hoş gelen bir sesi var