Lütfen sadece konu ile ilgili mesaj gönderin.
Burası tartışma yeri olabilir ama karşılaştırma yeri değil..
ceza
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Görevli
- İsim: Caner
Re: ceza
gelirinin büyük kısmını israil ordusuna bağışladığı herkes tarafından bilinen,
barışarock'da kendilerine "bu da size kapak olsun" diye tepki koyulan büyük bir kurumdan bahsediyoruz FDkolik. ceza bugünlere gelirken hep bu ve benzeri savaş yanlılarına karşı şarkılar yaptı, sözler söyledi. bazı insanlar kendi bakış açılarında onu haklı görebilirler, herkesi anlayışla karşılarım ama ben her ne için olursa olsun o organizasyonun içinde yer almazdım.
sadece ceza değil, oraya giden tüm insanlar için bunu düşünüyorum, bence gitmemeliler.
barışarock'da kendilerine "bu da size kapak olsun" diye tepki koyulan büyük bir kurumdan bahsediyoruz FDkolik. ceza bugünlere gelirken hep bu ve benzeri savaş yanlılarına karşı şarkılar yaptı, sözler söyledi. bazı insanlar kendi bakış açılarında onu haklı görebilirler, herkesi anlayışla karşılarım ama ben her ne için olursa olsun o organizasyonun içinde yer almazdım.
sadece ceza değil, oraya giden tüm insanlar için bunu düşünüyorum, bence gitmemeliler.
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
rapi severim ama cezayı sevmem hem yaskamana katıldığım için hemde cezanın dinleyici kitlesinin büyük bölümünün onu tanıdığından şarkılarını dinlediğinden deilde rap dinliyorum havasına girmiş insanlar olduğundan..söner yakında
-
- Üye
bir rapsever olarak sahneden attığı mikrofonla bir kızın kafasını yarmasını hiç unutamam ve ona da yakıştıramadım ayrıca dr fuchs'a yaptığı hareketleri de unutamam biz onu dinlerken albümü tek bir yerden buluyorduk ama daha düzgün biriydi o zamanlar....
-
- Üye
- İsim: irem
Çok koyu Ceza hayranıydım eskiden yememişim içmemişim bütün şarkılarını ezberlemişim harcadığım vakte yazıkmış valla.Bıraktım Ceza dinlemeyi artık yaptığı müzik pek hoşuma gitmiyor tek Ceza değil rap müzik dinlemiyorum artık ruhumu hitap eden daha yumuşak hafif müzikler tercihimdir.