Saat 01.00 e geliyor atıyorum kendimi sokağa...Hafif bir esinti...Topuk tik taklarımı önüme katıyorum...Arkamdan biri gelsin istiyorum.Evet evet tuhaf gelicek ama bunu istiyorum tam da.Bir gölge beni mutlu edicek.Hele bir de koluma yapışsa o gölge çekip beni böyle sıkıca kavrasa kolumdan...Yahu ciddiyim ben bir gölge uğruna sokaklara döküldüm...Çıkmak üzere bir hayattan ; saat 01.00 e geliyor , sokağın tam ortasında...
Bilindik sokak,bilinmedik cadde bir de topuk tik taklarım...Arkamdan biri !? gelsin istiyorum...Bir gölge beklediğim...Ama şöyle kolumdan tutup yolumdan döndürecek cinsten, gitme ,bitmesin,söyleyecek bir şeylerim var diyecek ;hadi ne duruyoruz.Evet evet bir gölge beklediğim işte tam da bu yüzden ,işte tam da çıkmak üzere bir hayattan...Attım kendimi sokaklara...
_bilmek istersiniz belki_ gelmedi "o gölge" ve ben çıktım o hayattan...
Çıkmak Üzere Bir Hayattan...
-
- Üye
- İsim: Gizem
-
- Admin
- İsim: Serkan
Re: Çıkmak Üzere Bir Hayattan...
Kelimeler, sahibini bulunca nasıl da anlamlı cümlelere dönüşüveriyor. Herkesin kelimeleri var ve sözleri, ama herkesin cümleleri yok. Çünkü "bütün, parçaların toplamından daha fazla bir şeydir" (Aristo)
ben bir gölge uğruna sokaklara döküldüm...çıkmak üzere bir hayattan..
çok hoş bir anlatım var yazıda..
çok hoş bir anlatım var yazıda..
-
- Üye
- İsim: Sonay
Sofican iyi ki aramıza katılmışsın ne diyeyim
-
- Yeni Üye
........
-
- Admin
- İsim: Sinan
bazen bi gölge kadar olamıyoruz. sevdiklerimiz bekliyor bi yerde. biz bi gölge bile olamıyoruz. gitmeler var her zaman hayatımızda, istemesek de.. ama "gitme"lere karşı "gitme!"lerimiz az. neyden korkuyoruz.
bi bölge kadar olamıyoruz bazen
bi bölge kadar olamıyoruz bazen
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
bazen evet , hele nesnesi bensem cümlenin ne gölge nede umut kar etmez. hiçim bu anlamda. afedersin . yüreğine sağlık arkadaşım
-
- Üye
İşte yalınlık ve işte anlam...Tebrikler...