çok iyi bir grup..özellikle kürar şarkısına bitiyorum..bence DUMAN dan bile daha iyiler.Duman ın 4.albümünde bi cover parşayla sesini duyurdunu düşünürsek bence daha ilk albümlerinden süper çıkış yaptılar..
çilekes in rap sarkısı söyleyen biriyle düet yaptiği parca var bilen var mı?
o nu hiç sevmedim acıkcası yaww... neden boyle bir yardıma gerek duydular hiç anlamadım yaww..
seyytan yazdı:çilekes in rap sarkısı söyleyen biriyle düet yaptiği parca var bilen var mı?
o nu hiç sevmedim acıkcası yaww... neden boyle bir yardıma gerek duydular hiç anlamadım yaww..
seyytan yazdı:çilekes in rap sarkısı söyleyen biriyle düet yaptiği parca var bilen var mı?
FUAT o kişi.....bence o şarkı da çok güzel yaaaa
sarkı ya diyeceğim birsey yok da, beni rahatsız eden konu neden düeti rap sarkıcısıyle yaptıkları...
tek kelıme ıle super bı grup hem sert muzık yapıp hemde bu kadar anlamlı ve duygulu sozler yapabılen sayılı gruplardan bırı.sonuc olarak cılekes herzaman dınlenıcek bı grup.
harika bi grup..konserlerinde gençlerle iletişimide süper ama yabancı şarkı söylemesin ya yapamıyo..nasıl yani diyenler için...
tek albümü olduğu için ve konseri 1 saatte bitiremiyecekleri için ordan burdan şarkı söylüyo..yerliler tamamda yabancı olmuyo..
TOPRAK yazdı:harika bi grup..konserlerinde gençlerle iletişimide süper ama yabancı şarkı söylemesin ya yapamıyo..nasıl yani diyenler için...
tek albümü olduğu için ve konseri 1 saatte bitiremiyecekleri için ordan burdan şarkı söylüyo..yerliler tamamda yabancı olmuyo..
hangı yabancı sarkıları soluyolar bı bılgı verırmısın merak ettım baya.daha konserlerıne gıtmek nasıp olmadı da.
elf57 yazdı:evet hangi şarkıyı söylediler bende çok merak ettim???
evet yaaa bende y.o.k albumu var... ama yabancı sakıyı bulamadım albumde...
abıcım albumde yabancı sarkıları yok zaten konserlerde soyluyorlarmıs yabancı sarkı onu sordum ben hangılerı dıye .bı yanlıs anlasılma olmus.dogrusu bu ok.