Çizmek Seni Kelimelere

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
ravza
Üye
Üye
İsim: gonca

Çizmek Seni Kelimelere

Mesaj gönderen ravza »

ÇİZMEK SENİ KELİMELERE
Yıllardır;
Sen geldin gözlerimden.
Ağlaya ağlaya akıttım sevgimi,
Zehrini akıttım yüreğimden.
Güç bela;
Bu gece vazgeçtim senden...

Meğer ne çok büyütmüşüm seni. Bir türlü sığmadın yüreğime, ya misafiri olurdun rüyalarımın ya da yıldızları semaların.İçimde çığlıklarımı beslerken meğer sessizliğe hapsolmuşum bilmeden.
Sessizlik... İnce bir sızı geldi önce derinden; ellerim kaskatı, saçlarım ıslak. Çıldırmış gibi kalbim atışlarına yetişemedim. Biraz daha hızlandı ve sonra biraz daha... Açtım gözlerimi; keşke rüya olsaydın.
Meğer ne çok sevmişim seni. Ne çok şey yaşamışız, yetemeyen kelimelere. Bir ressam misali çizilmiş mi kaderime, tutsak olmak geçmişe?
Hatırladın mı? Adımı hep yanlış söylerdin, bir gün nedenini de söyleyecektin. Hani boylarımız hiç tutmazdı birbirini aynada, birbirimize yakışırdık ama. Sen dalga geçerdin saçlarımla, ben uzaktan izlerdim muzip şakalarını. Bazen yakalardın ya bakışlarımı üzerinde, nasıl da kaçışırdı hemen gülücüklerim umursamaz bir tavra bürünürdüm. Hani saatlerce otururduk gecenin uykusu gelene dek...
Meğer ne çocukmuşum. Yüreğimi hep yalanlarla avutmuşum, geleceksin diye beklerken: dönüşü yokmuş yollarının. Ellerim boşlukta öylece kalakalmışım...
Yıllar geçmiş işte, ben bu dev aşkımı parça parça emanet ederken denizlere, sonunda sen sığındın başka bir yüreğe. Benim yapabildiğimse: ÇİZMEK SENİ KELİMELERE...
cihangir
Üye
Üye
İsim: Cihangir

Re: Çizmek Seni Kelimelere

Mesaj gönderen cihangir »

Gerçekten çok güzel olmuş paylaştığın için sağol. . .
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan
İsim: SERAP

Mesaj gönderen SERAPben »

Gonca nasıl bir yazıdır bu böyle,tek kelimeyle süperdi yüreğine,kalemine,eline sağlık.
ravza
Üye
Üye
İsim: gonca

Mesaj gönderen ravza »

teşekkür ederim arkadaşlar. ben yeni üye oldum önce sizin yazılarınızı okumuştum sizinkilerin yanına gelemez bile...
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan
İsim: SERAP

Mesaj gönderen SERAPben »

Gonca geç kalınmış bir söz belki de ama tekrar aramıza hoş geldin :wink: Hislerle,güzel duygularla yazılan her satır ayrı bir değer bana göre.Lütfen yazmaya devam et,duygularını çok güzel ifade etmişsin bence.Biz devamını bekliyoruz senden.Tekrar kalemine,eline,yüreğine sağlık :)