ÇOCUK..
aslında doğru söylüyorsun.ama çocukken en azından kendine ait bir dünya yaratmakta zorlanmıyorsun.fakat adımlar büyüdükçe insanları gördükçe şaşkınlığını gizleyemiyorsun.dünyanın hiç sana o masallarda anlatılan pırıltılı dünya olmadığını farkedince yaşadıkların senin duygularını köreltmeye çalışıyor.mesela sen bir çocukken saçma sapan şeylerden eğlenebiliyorsun ve sonra bunlar aklına geldiğinde gülüp geçiyorsun.
bazen de "ne kadar saçma şeylermiş" diyorsun.ama çocukluğunu hatırlamak bile suratında anlık bir tebessum yaratabiliyor.dertlerin ve kavgaların da olsa bunların şu anda içinde büyüttüğün kavgalarından ve dertlerinden çok olması bence mümkün değil.çocukluk gibisi yok.
bazen de "ne kadar saçma şeylermiş" diyorsun.ama çocukluğunu hatırlamak bile suratında anlık bir tebessum yaratabiliyor.dertlerin ve kavgaların da olsa bunların şu anda içinde büyüttüğün kavgalarından ve dertlerinden çok olması bence mümkün değil.çocukluk gibisi yok.
kasdettiğin bu tarz bişeyse;kitabın arka kapak açıklaması.
Sevmesini de gitmesini de bilenler için: Git Kendini Çok Sevdirmeden. Nostalji, aşk kırıklıkları, evlilik, birbirini sonradan anlamanın hüznü ve acılara rağmen hayata tutunma çabaları... Tuna Kiremitçi'nin ilk romanı, bir kazada oğlunu yitirdikten sonra annesinin Eskişehir'deki evine sığınan Arda Akad'ın öyküsünü anlatıyor. Arda'nın ana ocağında genç kızlık yıllarına geri dönüşü ve ilk aşk öyküsünün kahramanı olan erkeğin yirmi üç yıl sonra yeniden ortaya çıkışı...
Sevmesini de gitmesini de bilenler için: Git Kendini Çok Sevdirmeden. Nostalji, aşk kırıklıkları, evlilik, birbirini sonradan anlamanın hüznü ve acılara rağmen hayata tutunma çabaları... Tuna Kiremitçi'nin ilk romanı, bir kazada oğlunu yitirdikten sonra annesinin Eskişehir'deki evine sığınan Arda Akad'ın öyküsünü anlatıyor. Arda'nın ana ocağında genç kızlık yıllarına geri dönüşü ve ilk aşk öyküsünün kahramanı olan erkeğin yirmi üç yıl sonra yeniden ortaya çıkışı...
ben bu kitabı sevmişim..
insan nasıl unutuyor, benim gibi hafızaya sahipse daha beter..
altını çizdiğim cümleler,aklıma gelen şeyler..
kumralada, farkında olmadan da olsa kitaba tekrar göz atmamı sağladığın için teşekkürler
...
BURALARA UĞRUYORMUSUN BİLMİYORUM,BELKİ HEP BURALARDAYDIN , ONDANDA HİÇ EMİN OLAMADIM.. ZAYIF Bİ HAFIZA BENİMKİSİ.
...
KIRMASIN SENİ..
ÖZLEMLE HATIRLIYORUM..
DÜŞÜME O KADAR YAKIŞMIŞTIN Kİ...
insan nasıl unutuyor, benim gibi hafızaya sahipse daha beter..
altını çizdiğim cümleler,aklıma gelen şeyler..
kumralada, farkında olmadan da olsa kitaba tekrar göz atmamı sağladığın için teşekkürler
...
BURALARA UĞRUYORMUSUN BİLMİYORUM,BELKİ HEP BURALARDAYDIN , ONDANDA HİÇ EMİN OLAMADIM.. ZAYIF Bİ HAFIZA BENİMKİSİ.
...
KIRMASIN SENİ..
ÖZLEMLE HATIRLIYORUM..
DÜŞÜME O KADAR YAKIŞMIŞTIN Kİ...
-
- Takımdan
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Takımdan
-