ÇOK İSTEYİNCE OLUYOR MU?
-
- Üye
-
- Üye
bu çoq hoşuma gtti...rigormortis yazdı:Aslında istemekten öte başka bişiy daha var.Neyin olup neyin olamayacağına karar vermek. Olmayacak şeyleri ıstememek. Çok sevdiğim bir söz vardır:
'Tanrım bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için cesaret
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabullenmek için sabır
En önemlisi ikisi arasındaki farkı anlayabilmek için akıl ver!'
Aradaki farkı anladığımız zaman sanırım sorun kendiliğinden çözülecek...
ben istedm başrdım sandm ama hiç başaramamışım o hiç bnm olmamş we yitirdiğim o kdr çoq şey war ki.. şimdi anlıorum bazen çoqta zorlamamk lazmmış olmaınca olmuo deip bırakılmalıymış bzdn önmli ne war ki.. ama şimdi başıma gelse yine aynı şeyi yapardm oda ayrı konu of ya ben ne yapmak istedimi bile bilmiom bu aralar... hayrlısı neyse o olsun dielim bari zaman iidir herşei zamana bırkmak lzm
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Üye
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Üye
-
- Üye
ne istediğine bağlı
kendi gücünle iradenle yapabileceğin bişise bence olur...yani elinden geleni yaparsın olursa olur olmazsa da hayırlısı buymuş dersin...
heeee ama aşksa istenen..işte o zaman istemek yetmezz...
ben çok istedim ve her şeyi yaptım,çok didindim..uğraştım emek verdim..ama olmadı,olmayınca olmuyo...
ama onun dışında istediim bi çok şeyi yaptım
kendi gücünle iradenle yapabileceğin bişise bence olur...yani elinden geleni yaparsın olursa olur olmazsa da hayırlısı buymuş dersin...
heeee ama aşksa istenen..işte o zaman istemek yetmezz...
ben çok istedim ve her şeyi yaptım,çok didindim..uğraştım emek verdim..ama olmadı,olmayınca olmuyo...
ama onun dışında istediim bi çok şeyi yaptım
-
- Üye
ne ıstenıldıgıne baglı aslında ama ben kendı yasadıklarıma gore solıyım cok ısteyınce olmuyor maalesef.ozellıkle ask konusunda ben o kadar caba gosterdım ugrastım herseyımı ortaya koydum ama sonuc husran oldu.hanı denmıs ya butun gucunle varlıgınla ıstemelısın dıye ıste bende butun varlıgımla ıstedım ınanın ama olmadı yıne.hala yarası durur ve butun sene yalan ı dınleyıp''cok ısteyınce oluyordu hanı'' bolumunde aglamısımdır .yanı bunun dısında daha bırcok ıstegım gerceklesmedı ama gerceklesenler de oldu ama tam olarak ıstedıklerım degıldı.
-
- Üye
- İsim: gözde
-
- Üye
- İsim: nilgün
-
- Üye
çok istemek yetmiyo bazen imkansız denen bi kavram da var hayatta maalesef özetle istediğin şeyin olabilme ölçüsüne bağlı yani ben su içmek isterim dersen yaparsın basit bi şeydir bu ama microsoft benim olcak dersen o yemez ne kadar istesen de diyceğim şudur hayatta gerçekçi olmak lazım yoksa hayal kırıklıklarıyla dolu bi ömür bekler
-
- Üye
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
-
- Üye