ÇOK İSTEYİNCE OLUYOR MU?
-
- Görevli
- İsim: Burcu
aşk için ne kadar yoğunlaşsanızda ne kadar istesenizde olmuyor çünkü karşınızdakide bir insan siz onun için bir şeyler hayal ederken onun başka şeyler hayal ettiğini görüyorsunuz veya düşündüğünüzden bambaşka bir kişilik karşılıyor sizi.
bu konunun dışında anlatmak istediğim birşey var:
lise stajımı bir bankanın havale departmanında yaptım.maaşlarını almaya gelen emekliler,para havale etmek isteyen müşteriler,bir de stajyersin...havale geçirecek gibi oluyordum bir başka departmanın işleri o kadar az olurdu ki oraya her gidişimde onları sohbet edip gülerken görürdüm. neşenin kaynağıda bir kişiydi. bir gün "Allahım neolur sadece birgün bizim departmana gelse" dedim sanki o gelince işler mi azalacak yook. neyse ertesi sabah bankaya gittiğimde onu bizim katta otururken buldum. sadece birgün demiştim ama o iki ay bizimle çalıştı. bende de ne stres kaldı ne de yorgunluğumu hisseder oldum.
kıssadan hisse; böyle şeyler çok isteyince oluyor...
bu konunun dışında anlatmak istediğim birşey var:
lise stajımı bir bankanın havale departmanında yaptım.maaşlarını almaya gelen emekliler,para havale etmek isteyen müşteriler,bir de stajyersin...havale geçirecek gibi oluyordum bir başka departmanın işleri o kadar az olurdu ki oraya her gidişimde onları sohbet edip gülerken görürdüm. neşenin kaynağıda bir kişiydi. bir gün "Allahım neolur sadece birgün bizim departmana gelse" dedim sanki o gelince işler mi azalacak yook. neyse ertesi sabah bankaya gittiğimde onu bizim katta otururken buldum. sadece birgün demiştim ama o iki ay bizimle çalıştı. bende de ne stres kaldı ne de yorgunluğumu hisseder oldum.
kıssadan hisse; böyle şeyler çok isteyince oluyor...
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
-
- Takımdan
- İsim: Sukru
-
- Takımdan
- İsim: Sukru
-
- Takımdan
-
- Üye
-
- Takımdan
-
- Üye
Re: ÇOK İSTEYİNCE OLUYOR MU?
ucuckelebek yazdı:çok istedim ve oldu...herkesin yaşamasını dilerim bunu...gerçekten o çok istediğiniz şeye tüm enerjinizi verdiğinize inanıyormusunuz?yoksa çok istedim ama olmadı diyebiliyormusunuz kolayca?hemen küsmeyin arkadaşlar...çok isteyince oluyormuş....
bnde çk istedim ama olmadı bunu kolayca deil 1 buçuk yıl uğraşmış ve hiç kazanamadn kaybetmiş birisi olarak söylüyrm senn adına sevindm ama her istediğin olmuyo ne yazıkki. hayatımda hiç bi şeyi istemediğim kadar istedim onu ama bi işe yaramadı
bazen düşünüyorum çk şeymi istedim diye ama sadece onu istedim ben! o bile olmadı
yüz vermiyo bana hayat
-
- Takımdan
kişiden kişiye değişiklik gösteriyor olsa gerek.birinin yaşadıkları bir başkasının yaşadıklarıyla ve hissettikleriyle çok farklı olabiliyor.bundan hareketle kimine göre oluyor kimine göre de ne yaparsa yapsın olmuyordr ya da oluyor olsa bile olmuyor paranoyası uyanabiliyor bazı kimselerde sanki herşey tersine,her su bulanık geliyor.
-
- Üye
- Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
-
- Üye
ya genlerimizde taşıyoruz galiba bunu,bazen çok fazla şey istiyoruz hemde haddinden fazla!bi hamlede gelsin kucağımıza düşsün diye;hepsinin gerçekleştiğini düşünmek çok sıkıcı geliyo bana!hayatın bize öğrettiği en güzel şeylerden birincisi çabalamak,çalışmak,didinmek,direnmek,ne olursa olsun onun için umut etmek,diğeri de daha azıyla daha fazla mutlu olmak...tam hayal kırıklığına uğramışken beklemediğimiz bi kazanç yaşayınca da nasıl da deliriyoruz mutluluktan,bu daha değerli bence!!