3 kitabını okudum... süreükleyici bir anlatımı var bence... ve ihanet noktası favorim...
kitaplarından okudunuzmu??
sizin dan brown hakkında düşünceleriniz neler?
DAN BROWN...
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
Re: DAN BROWN...
melekler ve şeytanlar , da vinci şifresi okuduğum kitapları ve katılıyorum insan olayın içinde kendisini hissediyor gerçi melekler ve şeytanlar kitabının sonunda biraz abartı var gibi geliyor ama yine de katılıyorum...
Bende okudum ve beğendim açıkcası..Okumayanlar varsa tavsiye ederim..
-
- Takımdan
ihanet noktası'nıda tavsiye ederim selçuk o diğerlerinden daha sürükleyici.
ben dijital kale yi okumadım ama nedense pekte merak etmiyorum..
ben dijital kale yi okumadım ama nedense pekte merak etmiyorum..
-
- Takımdan
Da vinci Şifresi, Melekler ve şeytanlar, İhanet Noktası ve Dijital Kale'yi okudum. En çok hoşuma giden Melekler ve şeytanlar olmuştu..
-
- Üye
- İsim: esra d
ben sadece "melekler ve şeytanlar" ile "da vinci şifresi"ni okudum... ve ben de "melekler ve şeytanlar"ın daha güzel olduğu kanaatindeyim...
diğer kitaplarını bilmiyorum kısacık da olsa konularını anlatırsanız sevinirim...
bir de dan brown, kitaplarının filme uyarlanmasına izin vermese daha güzel olacak.. davinci şifresi'ni izlerken okuduğumda aldığım lezzeti alamadım..
bakalım 'melekler ve şeytanlar'nasıl olacak
diğer kitaplarını bilmiyorum kısacık da olsa konularını anlatırsanız sevinirim...
bir de dan brown, kitaplarının filme uyarlanmasına izin vermese daha güzel olacak.. davinci şifresi'ni izlerken okuduğumda aldığım lezzeti alamadım..
bakalım 'melekler ve şeytanlar'nasıl olacak
-
- Üye
- İsim: EMEL
DAN BROWN mükemmel bir yazar bence tam bir aksiyon yazarı bir solukta bitecek türden kitapları en azındsn benim için. Davincinin şifresi, Dijital kale ve İhanet noktasını okudum tavsiye ederim herkese...
-
- Üye
- İsim: deniz
melekler ve şeytanlar kesinlikle harika bir kitaptı hemen ardından dijital kaleyi de okudum ve hayran kaldığım yazarlar arasına eklediğim şahıstır kendisi...dahada okumaya devam edeğim..
-
- Yeni Üye
- İsim: gözde
Tüm kitaplarını okudum. Bir kitabını bitirmem en fazla 3 gün sürmüştür. Melekler ve şeytanları herkes çok beğenir ama ben
DİJİTAL KALE'yi çok beğenmiştim ilk okuduğum kitabı olduğundan da olabilir.
DİJİTAL KALE'yi çok beğenmiştim ilk okuduğum kitabı olduğundan da olabilir.
-
- Üye
- İsim: Şahika
Şiddetle tavsiye edilir. Bütün kitaplarını beğeniyorum açıkçası. Sadece ihanet noktası biraz zayıf geldi bana.
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Gerilim romanlarından hoşlananlara göre iyi bir yazar.Beğendiğim eserleri İhanet Noktası,Dijital Kale