Demir Demirkan
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Demir Demirkan
Demir Demirkan Panolarıdır...
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Takımdan
gerçekten öyle sertab bu konuda duyarlı olmalıydı biraz daha o söyledi diye onun zannettiler ülkemize birincilik getirdi diye baştacı oldu ama altını çize çize belirtmeliydi şarkının demir demirkana ait olduğunu neyse demir abi süper zaten son albümü türkiyede yapılan en sert rock albümlerinden biriydi şu anda da ingilizce albüm üzerine çalışıyomuş yakışır walla.
-
- Görevli
- İsim: Burcu
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
-
- Görevli
-
- Görevli
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
Buradan önce Sayın Webmaster ımız Murat a sesleneyim sonra konuya döneyim. Baba seni son günlerde biraz uğraştırıyorum, ama Rock Müziği Sanatçıları forumu içinde yeralması gereken birkaç isim var(başka bir bölümde Edip Akbayram ın da bulunması gerektiğini söylemiştim zaten). Demir Demirkan dan da forum nezdinde özür dileyim, kusura bakmasın ortalığı kirlettik...
Fatih Erdemci olayına gelince, kaset veya CD sini bulmanız imkansızdan biraz daha zor. P2P yazılımılarıyla "Ben Ölmeden Önce" ve "Suçum Değil" i bulabilme olasılığınız mevcut. Kasetin tamamında geçen şarkılar ise şu şekilde:
1. suçum değil
2. yaşamak zor
3. hiç bir şey değişmez
4. son umudum
5. profesyonel
6. ben ölmeden önce
7. karanlık sokakların çirkin çocukları
8. acıma kendine
9. gecenin içinde
10. yorgunum
Hepsi birbirinden leziz olmakla birlikte benim favori parçam "Profesyonel". Sebebi tamamen kendimle ilgili...
Fatih Erdemci olayına gelince, kaset veya CD sini bulmanız imkansızdan biraz daha zor. P2P yazılımılarıyla "Ben Ölmeden Önce" ve "Suçum Değil" i bulabilme olasılığınız mevcut. Kasetin tamamında geçen şarkılar ise şu şekilde:
1. suçum değil
2. yaşamak zor
3. hiç bir şey değişmez
4. son umudum
5. profesyonel
6. ben ölmeden önce
7. karanlık sokakların çirkin çocukları
8. acıma kendine
9. gecenin içinde
10. yorgunum
Hepsi birbirinden leziz olmakla birlikte benim favori parçam "Profesyonel". Sebebi tamamen kendimle ilgili...
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Görevli
-
- Üye
demır demırkan
bence demır demırkan cok ıyı hard rock yapıyor muzık cok ıyı bestelerı cok ıyı hatta 2004 ıstanbul albumunu tavsıye ederım cok ıyı bı album olmus bence dınlemeye calısın hele bıde zaferlerım sarkısı mukemmel...