Yönetmen: Emre Oğuzhan Kara
Oyuncular: Arzu Aydın, Can Çağrı Kara
Gözde Ece Demiroğlu, Akif Çelebioğlu ve Görkem Büyükkaya'ya teşekkürler.
Please watch HD.
Lütfen HD olarak seyredin.
Evet biraz zaman alacak dolması ama bu klibi hazırlamak 3 haftamızı aldı
Feridun Düzağaç "Devrik" Yeni Fan klip
http://www.dailymotion.com/video/xdfbb4 ... -kli_music
"Devrik" Yeni Fan klip
-
- Yeni Üye
- İsim: Can Çağrı
"Devrik" Yeni Fan klip
En son kornman887 tarafından Salı, Mayıs 25, 2010 12:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Admin
- İsim: Ersin
Re: "Devrik" Yeni Fan klip
Murat, tahminimce yukarıda adı geçen arkadaşlar kendi aralarında Feridun Düzağaç'ın "Devrik" şarkısına amatörce bir klip çekmişler ve onu bizlerle paylaşmak istemişler.
Ama mesajda hazırladıkları video klibin linkini vermeyi unutmuşlar galiba. Çektikleri klibin linkini yukarıdaki mesaja ekledim.
Ama mesajda hazırladıkları video klibin linkini vermeyi unutmuşlar galiba. Çektikleri klibin linkini yukarıdaki mesaja ekledim.
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
-
- Yeni Üye
Evet Önizle yerine göndere basınca öyle bir hata oldu Eğer internet hızınız yüksekse lütfen hd seyredin arkadaşlar.
İçinizden geldiği gibi yorumlarınızı bizle paylaşabilirisiniz, içten olduğu sürece olumlu yada olumsuz olmasının hiçbir önemi yok
Dailymotion da bir çerçeve sorunu olmuş, hala seyretmeyen arkadaşlar varsa onları böyle alalım
http://www.vimeo.com/11904180
http://www.youtube.com/watch?v=TvobdlNv8ZQ
İçinizden geldiği gibi yorumlarınızı bizle paylaşabilirisiniz, içten olduğu sürece olumlu yada olumsuz olmasının hiçbir önemi yok
Dailymotion da bir çerçeve sorunu olmuş, hala seyretmeyen arkadaşlar varsa onları böyle alalım
http://www.vimeo.com/11904180
http://www.youtube.com/watch?v=TvobdlNv8ZQ
-
- Admin
- İsim: Ersin
Güzel bir çalışma olmuş arkadaşlar, klibi hazırlamak için harcadığınız 3 haftalık zamanınıza, emeklerinize layık başarılı ve hoş bir klip olmuş tebrikler...
Yüreğinize sağlık...
Yüreğinize sağlık...
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
-
- Yeni Üye
- İsim: dilek
tebrik ederim güzel çalışma olmuş
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Tamam anladım
Bu arada konu Kürsünüz panosuna taşınmıştır.
Bu arada konu Kürsünüz panosuna taşınmıştır.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Yeni Üye
- İsim: canip
Klibin konsepti şarkı sözlerine uygun güzel bir klip olmuş. Klipteki gencin halleri ve davranışlarına dikkat edince FD7 Rüya şarkısı ''Yürüyorum, yolumdasın, aklımdasın, fikrimdesin...'' sözleri aklımdan geçiyor. Ayrılıklar ilk başta rüya gibi gelir ve bu rüya uzun zaman geçmez. Ardınıza zaman geçtikçe baktığnızda devrik bir hayat... ''Son zamanlarda benimde devrik bir hayatım var.'' Yaşamın bu devriklik durumunu klip yapan arkadaşlara teşekkür ederim
-
- Görevli
- İsim: Caner
Klip harika olmuş tebrikler
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Yeni Üye
Seyreden herkese teşekkürler arkadaşlar, hertürlü yorumunuzu, fikrinizi, düşüncenizi bizlerle paylaşabilirsiniz, içten olduğu sürece olumlu yada olumsuz farketmez
"Bu arada konu Kürsünüz panosuna taşınmıştır."
Bende girdim konuyu bulamadım, dedim acaba birileri çıktı ve klibi sahiplendi de kaldırttı mı diye ne kadar abuk sabuk site varsa çalıp yüklemişler, hatta bir tanesinde şey yazıyordu; "daha fazlası için ........." Yahu biz yapana kadar bunun daha fazlası yok
"Bu arada konu Kürsünüz panosuna taşınmıştır."
Bende girdim konuyu bulamadım, dedim acaba birileri çıktı ve klibi sahiplendi de kaldırttı mı diye ne kadar abuk sabuk site varsa çalıp yüklemişler, hatta bir tanesinde şey yazıyordu; "daha fazlası için ........." Yahu biz yapana kadar bunun daha fazlası yok
-
- Üye
- İsim: Şahika
Bence klip güzel olmuş, tebrikler. Fakat olaya bir de kızın gözünden bakılsaymış daha farklı olurmuş gibi geldi bana.. Sonuçta tek taraflı bir olay değil bu... ama yine de beğendim, sağolun
-
- Yeni Üye
@Safkan
Vermek istediğimiz duygu aslında;
-----------spoiler-----------
çocuğun terkedilişi ve bu süreçte kendini yalnız hissetmesi ve aslında kızın mutlu olduğu, hatta çocukla dalga geçercesine alaycı olduğuydu. Fakat klibin sonunda çocuk kendini toparladığı zaman aslında kızın da kendi köşesinde mutsuz olduğu, çocuk 100.günde herşeyi yoluna koyup düzeldiği zaman dahi kızın yalnız yürüyor olması çarpıcılık açısından daha bi alımlı gelmişti. Daha ince bir detay için; tv karıncalı tv deki kızın gülüp eğlendiği nokta ile klibin sonundaki kızın ağladığı nokta aynı.
Vermeye çalıştığımız şeyler tabiki bunlar, sanırım çok çarpıcı olamamış
Klibi seyredip düşünüp farkına varmak isteyenler okumasın
Vermek istediğimiz duygu aslında;
çocuğun terkedilişi ve bu süreçte kendini yalnız hissetmesi ve aslında kızın mutlu olduğu, hatta çocukla dalga geçercesine alaycı olduğuydu. Fakat klibin sonunda çocuk kendini toparladığı zaman aslında kızın da kendi köşesinde mutsuz olduğu, çocuk 100.günde herşeyi yoluna koyup düzeldiği zaman dahi kızın yalnız yürüyor olması çarpıcılık açısından daha bi alımlı gelmişti. Daha ince bir detay için; tv karıncalı tv deki kızın gülüp eğlendiği nokta ile klibin sonundaki kızın ağladığı nokta aynı.
Vermeye çalıştığımız şeyler tabiki bunlar, sanırım çok çarpıcı olamamış
Klibi seyredip düşünüp farkına varmak isteyenler okumasın
-
- Üye
- İsim: Şahika
Kesinlikle emeğe saygım sonsuz. Sadece duyguları aktarmada biraz sorun var sanırım. Yine de emeğinize,yüreğinize sağlık...Yeni klipleri bekliyoruz.
-
- Üye
- İsim: Mustafa
Gerçekten çok güzel. Tebrik ederim sizi. Profosyonel klipten hiç farkı yok.