Doğum Günü-Doğum günü mesajları
-
- Üye
- İsim: nalan
-
- Üye
- İsim: Ayşe Nur
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Admin
yüreğim ıslaktır benim kuytularda ağlamaktan
ve hafif uçuktur rengi
kurusun diye kaç kez güneşe asılmaktan..
o'na çook özlem, biraz hüzün, azıcık mutluluk, çok da umutsuzluk :(
bu, ben..
ama bugün yaşgünün mutlu, umutlu ol :) hayatta elbette hüzün de olacak mutluluk da. 'güzel' günler de gelicek 'kötü' günler de. ama geçicek.. aslolan insanın kendi :)
ve hafif uçuktur rengi
kurusun diye kaç kez güneşe asılmaktan..
o'na çook özlem, biraz hüzün, azıcık mutluluk, çok da umutsuzluk :(
bu, ben..
ama bugün yaşgünün mutlu, umutlu ol :) hayatta elbette hüzün de olacak mutluluk da. 'güzel' günler de gelicek 'kötü' günler de. ama geçicek.. aslolan insanın kendi :)
~
ansızın gelecek gibisin..
-
- Admin
- İsim: Ersin
-
- Admin
kimseninkini kutlamak istemiyorum bugün
bugün sadece 'o'nun doğum gününü kutlamak istiyorum. bugün bencil olmak istiyorum..
düşlerin karanlık sokaklarında yalnız yürümediğin, yağmurlara şemsiyesiz yakalandığında bile bir an durup düşünüp mutlu bir tebessüm ederken gamzeni hiçbir zaman soldurmadığın, yüreğini soğuk karanlık çirkin sokaklara bırakmadığın, unutmadığın, unutturmadığın, unutulmadığın (unutmak mümkünse
), asla üzülmeyeceğin, "mutluluk" (ne ise yüreğinde) onu her an hissettiğin, yokluğunda yaktığın, varlığında soluğumu kestiğin nice anlara, dakikalara, saatlere, yıllara ve sonsuza dek sürecek aşka..
uçurum kenarlarından çektiğin ruhuma derin bir nefes aldıran, çeke çeke bitmeyen, karanlığından bıktığım düşlerime derin maviliğiyle giren
canım..

düşlerin karanlık sokaklarında yalnız yürümediğin, yağmurlara şemsiyesiz yakalandığında bile bir an durup düşünüp mutlu bir tebessüm ederken gamzeni hiçbir zaman soldurmadığın, yüreğini soğuk karanlık çirkin sokaklara bırakmadığın, unutmadığın, unutturmadığın, unutulmadığın (unutmak mümkünse

uçurum kenarlarından çektiğin ruhuma derin bir nefes aldıran, çeke çeke bitmeyen, karanlığından bıktığım düşlerime derin maviliğiyle giren
canım..
~
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
doğum günü
buslu bir istanbul sabahında uyandım, bugün doğdum galiba...
yorgunum ve durgun ( canım)
yorgunum ve durgun ( canım)
-
- Üye
-
- Üye
anathema , belgeselkolik , bilalaltiner , buffy , dedetor , hazan , huseyin , iremefe , saviornews , Serpil
bu gün doğumgünü olan arkadaşların doğumgünü kutlu olsun.......bunca kişinin doğumgünü bugün olunca şaşrdım biraz ne yalan söyleyeyim...bu arada bu gün benim kardeşimin ölümünün tam onuncu yıl dönümü...o öleli tam on yıl oldu yani..........on sene önce bu gündü....e işte hayat kimi doğumgünü kutlar kimi ölüm yıldönümü.....
bu gün doğumgünü olan arkadaşların doğumgünü kutlu olsun.......bunca kişinin doğumgünü bugün olunca şaşrdım biraz ne yalan söyleyeyim...bu arada bu gün benim kardeşimin ölümünün tam onuncu yıl dönümü...o öleli tam on yıl oldu yani..........on sene önce bu gündü....e işte hayat kimi doğumgünü kutlar kimi ölüm yıldönümü.....

-
- Admin
-
- Üye