Dönülmez Akşamın Taşlı Yolları ...

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
sofican
Üye
Üye
İsim: Gizem

Dönülmez Akşamın Taşlı Yolları ...

Mesaj gönderen sofican »

Dönülmez akşamın ufkundayız …Vakit çoooook geç …
Ne için geç ?
Neden geç ?
Nedir bu geçlerle başımızın derdi ?
Alıp veremediğimiz bir şeyler var …Doğru ya alıp veremediğimiz bir şeyler var…Öyleyse niye çok geç olmadan alıp veremiyoruz şunları ;yerli yerine teslim edip rahatlıyıvermiyoruz…Yok şimdi dursun ,bi müddet olmasın aklımda …Hay aklınızı seveyim ben sizin ! Sonra başka başka şeylere sarılıp ; iş , başka aşk ,yeni bir hobi … vb şeylere sarılıp kurtulmayı umuyoruz…Ne garip geliyor kulağa ::: ) Kurtulmayı Umma Umudu …Ama boşuna demiyorum ben aklınızı seveyim diye !
Boş şeylerle uğraşıyoruz boş…İnsanoğlunun doğasında var işte çizemiyor kendi kendinin rotasını .Ama hep bir kayboluş hep bir kayboluş sonunda .Diyemiyor ki başkasına diyebildiği gibi oraya git buraya gitme …Ve bu “ kronik karasızım “ haline bir de korku eklenince iyice bir uzaklaşıyor varmak istediği hedeften ; hatta adeta ne amaç için yola çıktığını unutuyor …Ah o korku yok mu o korku …Sonra gelsin DÖNÜLMEZ AKŞAMIN TAŞLI YOLLARI …Vakit ¿¿ E o kadar dolanırsanız GEÇ olur tabi…E dolanırsanız o kadar GEÇ olur haliyle…