DÜNYANIN ORTA YERİNDE AŞK İÇİN AĞLIYORUM
Yeniden tozunu aldım yıllar sonra bu eskimiş hatıralarımın. Kaç yıl oldu anımsayamıyorum ama kokunu bırakmışsın geriye bu şehrin her bir köşesine, gülüşünü, sesini..
Çıkardım, çekip aldım yine seni tozlu raflardan. Hoplattı yüreğimi sen tutkusu yeniden.
Hatırladın mı? Merdivenlerde oturmuş beni bekliyordun okla giden yolda. Gülüşünle fark ettim orada olduğunu. Baktım. Kendimi bulmuştum göz bebeklerinde. Biraz utangaç, hayli mutlu; küçük bir çocuk nidasında…
İşte bugün yine merdivenlerdeydin orada olmasan da. Yanına geldim, oturdum. Biraz utangaçtık eskisi gibi, hayli mutlu…
Yavaş yavaş kayboluyordum hatırıma geldikçe bütün bunlar, gittikçe geçmişe dönüyordum. Bir söz vermiştik birbirimize, hiç ayrılmayacaktık. Ayrı geçen bir saniyemiz bile olmasın istedik ve küçük kasetler doldurmaya başladık birbirimize ayrı geçen her saniye için. “Okuldayım, işte şu küçük arşiv odasına girdim yine. Bizim dolapların yanından geçiyorum şimdi…” bu kasetleri tekrar dinlemek yıllar sonra… Söylediklerini yeniden yaşıyor, yeniden yapıyordum. Bak okuldayım, şu küçük arşiv odasına giriyorum işte, kulaklarımda sesin yeniden arıyorum seni buralarda. Görüyorum buradasın burada olmasan da…
Hatırladın mı? Sen bir şarkı söylemiştin, ben ise gözlerimi kapatıp seni hissetmiştim sol yanımda. Salon bomboştu. Sadece ikimiz vardık; sen ve ben.
İşte bugün yine ordaydım. Sahneye çıktım. Kapadım gözlerimi. Birden sesin yankılandı kulaklarımda, yine söylüyordun şarkını. Sonra kalktın, yanıma gelip ellerimi aldın ellerinin arasına. Hissettim seni, gerçekten hissettim aslında ellerim boşlukta kalsa da…
Seni yeniden yaşamak hatıralarda, gözlerinde kaybolmak, nasıl bir duyguydu bu böyle? Ağlıyordum, ağlıyordum gözyaşlarım tükenmezmişçesine…
Ve sonra o kahrolası oyun geldi aklıma. Kendi ellerimle hazırlamıştım sonunu adeta. Ben yazmış sen oynamıştın sanki. Hangimiz kazanacaktık şimdi? Heyecanlıydık. İki gerçek hikaye göndermiştik bir radyo programına, birinci olan ismi bekliyorduk. Evet, evet ben kazandım diye bağırdım. Sonra hikayem okundu kanalda, ben kazanmıştım işte hikayem yalan da olsa: sevdiğimin, senin ölümünü anlatmıştım hikayemde. Belki kızdırmak için, belki şaka olsun diye… çok kızmıştın hatırlasana!
Ben de çok kızdım kendime… Ne olduysa birden gerçeğe döndü o kahrolası hikaye. Gözlerimle izledim eriyişini, kayboluşunu izledim gözlerimle. Ve bir gün kayıp gittin ellerimin arasından. Sarılıp öptüğüm yanaklarını yere eğilip öpmek kan damlattı yüreğimden, ben de seninle beraber kavuştum sonsuzluğa hem,
Son hayalimizi de ben gerçekleştirdim tek başıma. İşte dünyanın orta yerinde aşkım için ağlıyorum, savururken küllerini rüzgâra…
-
- Üye
- İsim: gonca
En son ravza tarafından Perşembe, Ağustos 7, 2008 20:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Üye
Re: DÜNYANIN ORTA YERİNDE AŞK İÇİN AĞLIYORUM
Bu yazıyı izlediğim bir filmden esinlenerek yazdım. Film çok etkileyici ben hala kurtulamadım etkisinden. Filmin adını da başlık olarak seçtim "DÜNYANIN ORTA YERİNDE AŞK İÇİN AĞLIYORUM" harika bir film herkese tavsiye ederim. Ben anlattım biraz ama yine de değer zaten ne kadarını anlatabilmişim bilemem ağlamaktan tam izleyemedim
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Çok güzel esinlenmişsin Gonca tebrikler güzel bir yazı olmuş İçimden birşeyler geçti bu yazıyı okuyunca paylaşmak isterim;
Kapatamadık maziden kalan yaraları
Bundan böyle Hasret olsun en güzel Düş'ün.
Benle yaşadıklarını 'unut'
Yaşayamadıklarını düşün...
Kapatamadık maziden kalan yaraları
Bundan böyle Hasret olsun en güzel Düş'ün.
Benle yaşadıklarını 'unut'
Yaşayamadıklarını düşün...
En son SERAPben tarafından Çarşamba, Ağustos 13, 2008 14:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Üye
Dörtlük çok güzel. Teşekkürler...
-
- Takımdan
Ben teşekkür ederim Gonca sağol.
-
- Üye
niye geri aldın yorumunu serap
-
- Takımdan
Canım geri almadım az önce okurken imla hatası yaptığımı gördüm düzeltim sadece
-
- Üye
- İsim: hayat
yazınız güzel..
bu film beni de çok etkileyen bir film oldu..
izleyeli uzun bir zaman geçti fakat bir çok sahnesi aklımda
duygusal, anlamlı, izlenmeye değer
bu film beni de çok etkileyen bir film oldu..
izleyeli uzun bir zaman geçti fakat bir çok sahnesi aklımda
duygusal, anlamlı, izlenmeye değer
-
- Üye
teşekkür ederim beğenmene sevindim. filmi izledin demek ewet çok çok etkileyici uzun süre kurtulamıyosun etkisinden . terrar teşekkürler okuduğun için....
-
- Üye
- İsim: Şahika
bencede güzel bi film...izlenmeli
-
- Üye
izleyenler kendini göstermeye başladı
-
- Üye
Bu güne başka uyandım bu gün başkaydı...
Yüreğim gelişini başka bekledi bugün
Saat bile başkaydı bugün,
Zamanı benden esirgedi
Bugün başka özledim seni...
Yüreğim gelişini başka bekledi bugün
Saat bile başkaydı bugün,
Zamanı benden esirgedi
Bugün başka özledim seni...