Düş Sokağı Sakinleri
-
- Üye
aşk için resimler yaparsın sen, renklerden ve düşlerden ,doğuştan gelen sevişmeler gibi sevdalara kenetlensek..düşlerin maviye dönüşmesini en iyi anlatan gruplardan biri düş sokağı sakinleri..ve bence şarkıları bunalımdan uzak ve hatta insanı yaşamaya döndüren bir çok eserleri var..beni feridun düzağaçtan sonra en çok etkileyen sanatçıların başında geliyor murat çelik ve murat yılmazyıldırım..bence mükemmeller..
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: defne
-
- Yeni Üye
duslerin sokagi
derinliginde kayboldugum sarkilari...
ve huzune bogan yorumlari...
dus sokagi farkli bi dunya...farkli hayat...
ve huzune bogan yorumlari...
dus sokagi farkli bi dunya...farkli hayat...
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: nilgün
-
- Üye
- İsim: nilgün
-
- Üye
-
- Üye
bu grubun nekadar iyi müzik yaptığını söylemiycem. o zaten herkesçe malum bi gerçek. onların müziğini ve hit olan şarkısını herkes biliyor ve çok seviyor. ama ben onları yeteri kadar tanımıyorum. ayrılmışlar onuda bilmiyordum. onlar hakkında bilgi verebilirmisiniz? yıllardır dinliyorum ama sadece müziklerini biliyorum. bide sevdan bir ateşin klibi vardı. yüzlerini hayal olarak ordan biliyorum. ama müzik olarak en'ler arasında ilk üçe girer. birde bi konu başlığı vardı fd kiminle düet yapsın diye. bence bu grupla süper olurdu..
-
- Üye
-
- Üye
Sevgilerin umutlarla bezenmış seyirlerinde,hem ağlayan hemde gülen çocuklar gibiydi yaşamak..
Uzaklığın tanımlanamz hasretıne kanat açan biçare ve sevgilerle yıkanmış kalbıne doğru yonelışımdedir kurban verdiğim hayat
Ağırlaşmış bedenımden kayıp giden sürgünlerdir benı yıkımlara goturen ..ve bilirimki onların ardında hep bir bebek gülecektir gözlerime bakarak..gülen..hep ama hep gülen bir bebek ..gülecektir ağlayan gozlerime bakarak…
Sunuşlarım ve sunuluşlarım Tanrı tarafından aban verilen bir yazgı defterninin boş sayfalarını dolduracaktır her zaman sonsuzca bir düşlem uzerinde gozyaşlarında murekkepler yapıp kalbime bağıracağım sevgi için ve ruhumu varlığınla taçlandıracağım..
harıkasın murat yılmaz yıldırım...yolundayız
Uzaklığın tanımlanamz hasretıne kanat açan biçare ve sevgilerle yıkanmış kalbıne doğru yonelışımdedir kurban verdiğim hayat
Ağırlaşmış bedenımden kayıp giden sürgünlerdir benı yıkımlara goturen ..ve bilirimki onların ardında hep bir bebek gülecektir gözlerime bakarak..gülen..hep ama hep gülen bir bebek ..gülecektir ağlayan gozlerime bakarak…
Sunuşlarım ve sunuluşlarım Tanrı tarafından aban verilen bir yazgı defterninin boş sayfalarını dolduracaktır her zaman sonsuzca bir düşlem uzerinde gozyaşlarında murekkepler yapıp kalbime bağıracağım sevgi için ve ruhumu varlığınla taçlandıracağım..
harıkasın murat yılmaz yıldırım...yolundayız
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: songül
-
- Üye