Düşlerime KaL
Düşlerime KaL
düşler? çoumuz hayal kırıklıkları yaşamışısdır. belki bi bebeyin peşine günlerce ağladık , belki bi şeker için bi balon için kendimizi yerlere attık.Belki bi kalp kırdık belki biz kırıldık. Hepimizin hayallerinin diplere düştüğü zamanlar olmuştu. gelgelelim insan hayalleri olmazsa yaşayamaz.
Ben istedimki isteyen herkes açık dille en büyük hayal kırıklığını anlatsın burda.yhada düşlerine gömdüyü sevgisini.çocukken çok istediii ama alamadıklarını belki bi ayakkabıyı belki bi .... bi şehirden bi şehre isteksis göçleri... yada düşlerimize kalan en önemli şeyleri..
Ben istedimki isteyen herkes açık dille en büyük hayal kırıklığını anlatsın burda.yhada düşlerine gömdüyü sevgisini.çocukken çok istediii ama alamadıklarını belki bi ayakkabıyı belki bi .... bi şehirden bi şehre isteksis göçleri... yada düşlerimize kalan en önemli şeyleri..
-
- Takımdan
birsürü hayal kırıklıkları oldu elbet.olduda noldu,bir yeşil çam hatırası gibi gerilere itildi,gözlerimin içinde biryerlere üstüste düzgünce istiflendiler.
benim oyuncaklarım tahtadan değildi.bindiğim trenler yaptığım yoculuklar öylesine gercek,ama bişiy wardı ve o bişiy altüst etmişti düzgün yüzleşmelerimi.o bişiy kırmıştı,yıldızlara süsler takan cocuğumun merdivenini.
gitmemesi için dua etmiştim,dilekler tutmuştum,gitmedi,sevindim.sonra 'insanım'diyip tüm olan biteni yklenip ben gittim.'son 'yazıp terkettim yaşayan yanımı.oysa o her son başlangctır demişti.evet başlamıştım,ama neye neden niçin? tüm sorularım ve cevapsızlığımla ait olmadığım bir sehirdeyim şimdilerde,ait olduğum insandan uzak.oysa ben herseyimi verebilirdim şimdilerde sadece ait olduğum bir yer ve bana ait bir yüz bulabilmek çin...
(yukarıdaki yazıda gecen tüm kişi ve kurumlar hayal ürünüdür...)
benim oyuncaklarım tahtadan değildi.bindiğim trenler yaptığım yoculuklar öylesine gercek,ama bişiy wardı ve o bişiy altüst etmişti düzgün yüzleşmelerimi.o bişiy kırmıştı,yıldızlara süsler takan cocuğumun merdivenini.
gitmemesi için dua etmiştim,dilekler tutmuştum,gitmedi,sevindim.sonra 'insanım'diyip tüm olan biteni yklenip ben gittim.'son 'yazıp terkettim yaşayan yanımı.oysa o her son başlangctır demişti.evet başlamıştım,ama neye neden niçin? tüm sorularım ve cevapsızlığımla ait olmadığım bir sehirdeyim şimdilerde,ait olduğum insandan uzak.oysa ben herseyimi verebilirdim şimdilerde sadece ait olduğum bir yer ve bana ait bir yüz bulabilmek çin...
(yukarıdaki yazıda gecen tüm kişi ve kurumlar hayal ürünüdür...)
-
- Takımdan
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
-
- Üye
- İsim: cansu
önce hayal kurarsın..kurarsın..kurarsın.. hep bir gün olacak diye beklersin.. bazen olacagına kendin bile inanmazsın.. sonra o gün beklemedigin bir anda geliverir.. saatler kalmıştır ulaşmaya.. sonra o saat,o dakika,o an geliverir..neler yapacağını düşlersin..beklersin.. bakarsın ki karşındaki yok..hiç olmamış aslında..sen öyle sanmışsın.. bir hayal kırıklığı ki tamir edilemez.. sanki bir çocuğun elinden oyuncagı alınmıştır..sanki çocuk babasından en sevdiği çikolatayı bekliyordur ama babasının unuttuğunu görmüştür..sanki hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacaktır..
-
- Üye
- İsim: gökhan
-
- Admin
- İsim: Sinan
Re: Düşlerime KaL
sen hüzünler güzeliydin,
düşlerime mavilerle girip sonra kaybolan...
düşler? çok uzak..
düşlerime mavilerle girip sonra kaybolan...
düşler? çok uzak..
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..