Düşlerime KaL

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
AzazeL

Düşlerime KaL

Mesaj gönderen AzazeL »

düşler? çoumuz hayal kırıklıkları yaşamışısdır. belki bi bebeyin peşine günlerce ağladık , belki bi şeker için bi balon için kendimizi yerlere attık.Belki bi kalp kırdık belki biz kırıldık. Hepimizin hayallerinin diplere düştüğü zamanlar olmuştu. gelgelelim insan hayalleri olmazsa yaşayamaz.
Ben istedimki isteyen herkes açık dille en büyük hayal kırıklığını anlatsın burda.yhada düşlerine gömdüyü sevgisini.çocukken çok istediii ama alamadıklarını belki bi ayakkabıyı belki bi .... bi şehirden bi şehre isteksis göçleri... yada düşlerimize kalan en önemli şeyleri..
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

birsürü hayal kırıklıkları oldu elbet.olduda noldu,bir yeşil çam hatırası gibi gerilere itildi,gözlerimin içinde biryerlere üstüste düzgünce istiflendiler.

benim oyuncaklarım tahtadan değildi.bindiğim trenler yaptığım yoculuklar öylesine gercek,ama bişiy wardı ve o bişiy altüst etmişti düzgün yüzleşmelerimi.o bişiy kırmıştı,yıldızlara süsler takan cocuğumun merdivenini.

gitmemesi için dua etmiştim,dilekler tutmuştum,gitmedi,sevindim.sonra 'insanım'diyip tüm olan biteni yklenip ben gittim.'son 'yazıp terkettim yaşayan yanımı.oysa o her son başlangctır demişti.evet başlamıştım,ama neye neden niçin? tüm sorularım ve cevapsızlığımla ait olmadığım bir sehirdeyim şimdilerde,ait olduğum insandan uzak.oysa ben herseyimi verebilirdim şimdilerde sadece ait olduğum bir yer ve bana ait bir yüz bulabilmek çin...

(yukarıdaki yazıda gecen tüm kişi ve kurumlar hayal ürünüdür...)
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

Giderayak işlerim var bitirilecek,
...Kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
Oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
Kuyudan çektim suyu
ama bardaklara konulamadı.
...Sevdalara doyulamadı.
Giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak. ..
Kullanıcı avatarı
hakan
Takımdan
Takımdan
İsim: Hakan

Mesaj gönderen hakan »

Bunlar anlatmayla değilde apşlaşmayla ancak çözülebilir.........
AzazeL

Mesaj gönderen AzazeL »

sadece düşler..
serseri

Mesaj gönderen serseri »

Artık düş kurmaktan korkuyorum ben ne kadar düşlere daldı isem hep acı birsonla uyandım.

Hikayem Karadır. Düşlerimden Ötürü
Scream

Mesaj gönderen Scream »

çok melankolisin be serkanım
madgirl

Mesaj gönderen madgirl »

ferıdun düşlerıme kal derken sevdıgı ınsanı tüketerek onu kaybetmek ıstemedığını anlatmaya çalışmış bence bu sözlerı yazarken..
ama ben kendı adıma en büyük hayal kırıklığını sınav sonuç belgemı aldığımda yaşamıştım...
nova

Mesaj gönderen nova »

bir rüya görmüştüm
son şarkının adı "veda" ydı.

hiç bitmeyecek gibiydi rüyam..
heavenandhell
Üye
Üye
İsim: cansu

Mesaj gönderen heavenandhell »

önce hayal kurarsın..kurarsın..kurarsın.. hep bir gün olacak diye beklersin.. bazen olacagına kendin bile inanmazsın.. sonra o gün beklemedigin bir anda geliverir.. saatler kalmıştır ulaşmaya.. sonra o saat,o dakika,o an geliverir..neler yapacağını düşlersin..beklersin.. bakarsın ki karşındaki yok..hiç olmamış aslında..sen öyle sanmışsın.. bir hayal kırıklığı ki tamir edilemez.. sanki bir çocuğun elinden oyuncagı alınmıştır..sanki çocuk babasından en sevdiği çikolatayı bekliyordur ama babasının unuttuğunu görmüştür..sanki hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacaktır..
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

büyük bir istanbul aşığı olarak çocukluğumu istanbulda geçirmeyi hayal etmişimdir ve hayal kırıklığına uğramışımdır olsun şimdide gençliğimi istanbulda geçirmeyi hayal ediyorum
'hayal kırıklığına uğramak istemiyorsak olmayacak şeyleri hayal etmeyelim'
yaskaman

Mesaj gönderen yaskaman »

düş maviye uyandı, öper gibi yar uykularını...

bu kadarı yeter düşlerime kal...
umit_shady

Mesaj gönderen umit_shady »

bir düş kadının düşlerine kaldım...
DeeP_SenSe

Mesaj gönderen DeeP_SenSe »

düşlerime kal diyen kendini bilir
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Re: Düşlerime KaL

Mesaj gönderen sinan »

sen hüzünler güzeliydin,
düşlerime mavilerle girip sonra kaybolan...

düşler? çok uzak..
~
ansızın gelecek gibisin..