Duygusal Olgunluk
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Re: Duygusal Olgunluk
Bu durum kişilere göre değişir bence...
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Amacım kimseyle aşık atmak değil. Belki devlet ve toplum meseleleri hakkında benden daha bilgili olabilirsiniz. Sadece açtığım başlığı savunuyorum.
-
- Admin
- İsim: Serkan
pyrazine, düşüncelerini yok etmeye çalışmıyoruz; bilgi yarışı da değil bu. Kaldı ki; herhangi bir meselede kimin daha bilgili olduğunu bilemezsin. Sen bizden daha bilgili olabilirsin. Biz de naçizane görüşlerimizi belirttik. Farklı bir açıdan oldu ama böyle.
Je est un autre
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Konuyu yineliyorum arkadaşlar
Kadınların erkeklerden önce duygusal olgunluğa eriştiği söylenir .Duygusal olgunluk nedir ? Böyle birşey var mıdır? (sanırım hala erişemedim )
Kadınların erkeklerden önce duygusal olgunluğa eriştiği söylenir .Duygusal olgunluk nedir ? Böyle birşey var mıdır? (sanırım hala erişemedim )
-
- Admin
Bence genelleme yapmayalım. Ya da dur yapalım. Hımm, kendi tecrübelerim doğrultusunda ve tanıdığım kadınlara göre diyebilirim ki; bu doğru değil. Öyle görünürler ama bunu anlamak için onları yakından tanımak gerektiğine inanıyorum. Erkekler bu konuda daha açık ve belirgin davranırken, kadınlar daha yakından bakınca anlaşılabiliyor. Bu sebepten bence kadınlar daha olgunmuş gibi görünüyor.
Je est un autre
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Kişi karakterini kazanma olayı var. Hepsi bu diyorum. Herkesde de farklılıklar gösterir diyorum. Olgunluk neye göre olgunluk bu tecrübe kavramına da girer.
Duygusallık kavramında tecrübe olamaz ki
Duygusalsan öyledir hiç değişmez ki.
Duygusallık kavramında tecrübe olamaz ki
Duygusalsan öyledir hiç değişmez ki.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Admin
Duygusal olgunluktan (ya da duygusal zeka) ne anladığıma gelince; ne istediğini bilme ve ikili ilişkilerde daha sağlam kararlar alabilme yeteneğidir.
Je est un autre
Duydusal zeka empati yapabilme ve bununlar beraber karşındakini kavrayabilme gücüdür bence de
-
- Üye
her ne kadar kadınların erkeklerden daha duygusal olduğuna inanılsa da aslında erkekler duygularına daha fazla öncelik verirler.bir kadın karar vermeden önce o konuyu en ince ayrıntısına kadar düşünürken erkek daha çok o an hissettikleriyle hareket eder çünkü.bir diğer tabirle anı yaşar içinden geldiği gibi,sonunu fazla düşünmez,mantığını hesaba katmaz pek fazla.bu yüzden işte kadınlar her zaman daha doğru kararlar alırlar,daha olgundurlar belki de duygularına yenilmediği için,hayattan ne beklediğini,ne istediğini bildiği için.en azından ben böyle düşünüyorum.
-
- Üye
- İsim: murat recep
bir örnekle sevdiği insanı kıskansa dahi beli etmemek ve o duygunun esiri olmamak...