düzağaç ve ortaçgil
-
- Takımdan
düzağaç ve ortaçgil
feridun düzağaç,b.ortaçgilin hangi şarkısını seslendirmiştir?
-
- Takımdan
-
- Takımdan
-
- Takımdan
Selam FD Dostları
selam arkadaşlar işte feridun hastası alev alev yanıyorum buzlarım çözülüyor aşka gargın düşüyorum tutamıyorum tutamıyorum korkuyorum bakışların çarpınca bana birbirimize bi kaç aşkada geçkalmamış olsaydık hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık alev alev yandıgım dogru küllerimden dogarmıyım sana dogru kendimi arıyorken olmaktan korktugum yerdeyim sendeyim albeni ne yaparsan yap albeni ne yaparsan yap albeni ne yaparsan yap ( her nerde nerede olursan ol sen benim kalbimin derinleklerinde saklısın arkadaşlarımın hayranlıklarını görünce anladımki seni benden fazla seven arkadalarımın oldugunu ama benim sevgim sana ölüm ayırana kadar ) arkadaşlar sizleri kutluyorum sizler oldukca inanıyorumki feridun abimde sizler en güzel şarkılarını söylemeye devam eder şunubilmenizi istiyorum hiçbir zaman ulaşılmaz kimse yoktur ben her zaman ulaşabilecek durumdayım ama ona olan sevgim ne kadar yakın olursa olsun kendisini çok seviyorum annesi selbi halamıza diyorumki sizleri çok seviyorum ilk kez bildiyim halde bu siteye yeni girme ihtiyacı duydum arkadaşlar sizlerden şunu istiyorum hiçbir zaman sevginizi yitirmeyin onun sizlere olan sevgisi sonsuza kadar ve inanıyorumki sizlerde onunla tanışmak istiyorsunuz ama sizler içinizdeki feridun abimi sevin işte ozaman ona ulaşabilirsiniz hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim lavinya ölümsüz aşkı anlatır
MERHABA ARKADAŞLAR SİZLER HABER VERMEK İSTEDİM BUGÜNLERDE FERİDUN BEYİN ANNESİ YANINDA SELBİNAZ HAMIN İSTANBULA OGLUNU GÖRMEYE O GÜZEL TORUNU SEVMEYE GİTMİŞ ALDIGIM BİR HABERE GÖRE GEÇEN GÜN BERABERLERMİŞ SEVGİLİ OGLUYLA KALDIKLARI SİTEDE GEZİYORLARMIŞ SİZLERE BİR DOST TAVSİYESİ FD İLE KONUŞMAK İSTEYENLER VAKİT KAYBETMEDEN BU GÜZEL FIRSATI DEGERLERDİRİN YAKIN BİR DOST