Ebruli Klibinde Düzağaç...
-
- Yeni Üye
- İsim: şeyma
Re: Ebruli Klibinde Düzağaç...
Bence Ezginin Günlüğü,Yaşar,Grup Gündoğarken ve tabiki Feridun Abi kadar başarılı sanatçıların bulunduğu bu klipte Feridun Abi ve Hüsnü Arkan'ın gülüşü mükemmel.yüzlerinin hep gülmesi dileğiyle...
-
- Üye
gözlük çok yakışıyor f.d ye kimsenin gülümsemesi onunki kadar sempatik gelmiyor bana ya o gülümserken gayrıihtiyari kendimi sırıtırken buluyorum tv/pc başında
-
- Üye
- İsim: FULYA
çok tatlı gülüyorsun...
-
- Üye
- İsim: burcu
Ben de klibi çok beğendim hem Feridun Düzağaç var hem de hayalimdeki cafeye benzer çok hoş bir cafede çekmişler bayıldım
Ha bir de çok kıskandım benim de öyle bir cafem olduğunda Feridun Düzağaç'da gelir inşallah.
Ha bir de çok kıskandım benim de öyle bir cafem olduğunda Feridun Düzağaç'da gelir inşallah.
-
- Yeni Üye
- İsim: yasemin
Ezginin Günlüğüne ait parçaları grup dışında bir tek F.D ye yakıştırıyorum. Klibe renk katmış. Ayrıca Mutlu Olmak Varken'i de çok güzel yorumlamış.
-
- Üye
- İsim: SENEM
f.d yine harikasın. sensiz o klip bu kadar güzel olamazdı. o güzel tebessümün çok yakışmış.
-
- Üye
- İsim: Esra
Ne kadar tatlı gülüyorsun Feridun abi Keşke hep böyle gülebilsen, hiçbir şey üzmese seni...
Emrah, sana çok teşekkür ederim linki buraya koyduğun için. Çünkü linki koymasaydın izleyemeyecektim belki de.
Emrah, sana çok teşekkür ederim linki buraya koyduğun için. Çünkü linki koymasaydın izleyemeyecektim belki de.
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Ben teşekkür ederim. Bolca müzik kanallarında da çıkıyor klip.
-
- Üye
- İsim: sevinç
fdnin klipte oynadığını görünce çok sevindim gülmek bence de ona çok yakışıyor yüzünün hep gülmesini dilerim
-
- Üye
- İsim: Şahika
Ne güzel gülüyor yaaa..çok yakışmış bence
-
- Üye
- İsim: selcuk
Bu şarkıyı Yaşar söylemeseymiş daha doğrusu Çeyrek albümü projesi Feridun Düzağaç'ın albümüne denk gelmeseymiş Feridun Düzağaç albüme alacakmış.Neyse ki konserlerde dinliyorduk bunu,Mutlu olmak Varken'i dinlemiş olduk.Saba Tümer'in programında doğum gününde çıkacak bir albümden bahsetmişti.Sevinsem mi üzülsem mi bilememiştim.Konserlerde söylediği cover şarkıları içeren bir albümdü. Bence çok gerek değildi.Hani konserlerde söylemediği şarkılar olsa neyse;farklı şarkılar dinlemiş olurduk.Kendi şarkıları olmayacaksa hiç olmasa da olur.Kendi şarkılarıyla birlikte bir kaç tane cover olsa tadından yenmez:)
Daha sonraki bir röportajında dört yılda bir albüm çıkaracağından bahsetmiş,yani bu projeden vazgeçilmiş olabilir. Zaten Feridun Düzağaç'ta bu şans varken böylesi bir proje zor gerçekleşir.Ona şarkı vermeyenlere dikkat ediyorum hakikaten ilginç isimlere şarkı veriyorlar.MFÖ şarkılarımızı kimseye vermiyoruz demiş fakat Hepsi'ye Sakın Gelme'yi,Gülben Ergen'e Tam Ortasındayım'ı,Bayhan'a Benim Hala Umudum Var'ı vermiş.Erkin Koray Funda Arar,Emre Altuğ'a veremem dediği üç şarkıdan ikisini vermiş.Bülent Ortaçgil Benimle Oynar mısın'ı isteyince sen en iyisi kendi şarkılarını söyle demiş.Ebruli'yi Yaşar söylemiş falan filan.Şanssızlık zincirinin halkaları.
Klibe dönecek olursak Feridun Düzağaç'ın klipteki adresi belli."Bu küçük işlere ben bakarım" denilirken çıkıyor ve gülüyor.Üç kere aynı dizede çıkınca kafam biraz karıştı.Tesadüf mü yoksa manidar mı bilemedim:)Yani klibin şöyle bir mesajı olabilir:Şarkıyı Yaşar'ın söylediğine bakmayın siz,Ebruli Feridun Düzağaç'tır esasında.Kara Murat benim...hayır benim...gibi bir durum.
Daha sonraki bir röportajında dört yılda bir albüm çıkaracağından bahsetmiş,yani bu projeden vazgeçilmiş olabilir. Zaten Feridun Düzağaç'ta bu şans varken böylesi bir proje zor gerçekleşir.Ona şarkı vermeyenlere dikkat ediyorum hakikaten ilginç isimlere şarkı veriyorlar.MFÖ şarkılarımızı kimseye vermiyoruz demiş fakat Hepsi'ye Sakın Gelme'yi,Gülben Ergen'e Tam Ortasındayım'ı,Bayhan'a Benim Hala Umudum Var'ı vermiş.Erkin Koray Funda Arar,Emre Altuğ'a veremem dediği üç şarkıdan ikisini vermiş.Bülent Ortaçgil Benimle Oynar mısın'ı isteyince sen en iyisi kendi şarkılarını söyle demiş.Ebruli'yi Yaşar söylemiş falan filan.Şanssızlık zincirinin halkaları.
Klibe dönecek olursak Feridun Düzağaç'ın klipteki adresi belli."Bu küçük işlere ben bakarım" denilirken çıkıyor ve gülüyor.Üç kere aynı dizede çıkınca kafam biraz karıştı.Tesadüf mü yoksa manidar mı bilemedim:)Yani klibin şöyle bir mesajı olabilir:Şarkıyı Yaşar'ın söylediğine bakmayın siz,Ebruli Feridun Düzağaç'tır esasında.Kara Murat benim...hayır benim...gibi bir durum.