ellerine veremediğim mektup..

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

ellerine veremediğim mektup..

Mesaj gönderen fotosentez »

SENİ SEVİYORUM!
nedeni yok..bilmiyorum..hani zaman gelir de birgün hiç beklemediğin bir anda görürsün onu!bacakların titrer..kalbinin uçtuğunu sanırsın..AŞIK OLURSUN..bazen yoktur umut umutsuz yaşarsın..çıkar karşına ve değişir herşey..yaşamaya korkarken,amacım yok derken hayaller kurmaya başlarsın..her hayalde aynı kişi.her senaryoda aynı oyuncu..O gün o'nu gördüğün o yerlerden geçerken için titrer..gözlerin dolar..tesadüftü dersin..bir daha göremeyeceğim..tükenir umutların..gitmez aklından o günkü bakışları..başka biri dersin O..nasıl dayanır insan,nasıl kıyar bakmaya..bir kez daha çıkarsın evden..O'nu gördüğün günden beri düşündüğün tek birşey vardır...
O...
O'nu gördüğün yere gitmek istersin tekrar..bir saniye bile olsa görmek..ama yoktur..umut yoktur başka..umutlar tükenir..günler tükenir..haber yoktur..sende tükenirsin...O'nun hakkında tek birşey biliyorsundur..ismi..ilk defa bu kadar güzel gelir bu isim..sanki bir daha hiç göremeyeceğini bile bile yetinmek istersin..O'nun hakkında bildiğin tek şeyle,ismiyle..işte tam umutların yok olacağı anda haber alırsın ondan.sevdiğini öğrenirsin..O'nu gördüğün ilk andaki duyguların,o an duyduğun sonsuz çaresizlik ve acizlik mutluluğa dönüşür..Gel! der..benle ol! sevgilim ol! bağırır kalbin evet diye haykırmak istersin..seni seviyorum demek..ama düşünürsün..mahkum gibi yaşayan bir insan kendini mutlu edemezken bir başkasını..?? söylersin bunu O'na..kabul eder herşeyi olsun der razıyım...büyür içindeki o duygu..taşar adeta kalbinden..ilk gün canım demeye bile korkasın..utanırsın..mantıken yeni tanıştığın biridir O..bir yabancı..ama kalbin sanki yıllardır tanıyor O'nu..ilk görüşmede ilk kez tutar ellerini..gözlerine bakar..o an ölürsün..için erir..ellerin ellerindedir..kalbin tutuşur..o kaybolan umutlar gelir yerine..ellerin ateş ateş..gözlerin alev alev..eve dönmeye yakın geçirir seni..sarılır..kokusunu duyarsın..imkanı yok!bir insan böyle güzel kokamaz! yanaklarındn yavaşça öper seni..uçarsın bulutların üzerinde..hayaldemisin yoksa..??düşünürsün..ama yanağı yanağındadır işte..ne olur dersin..bitmesin!zaman dursun ne olur..geçmesin..ama vakit gelir..yola koyulursun..varırsın eve..kimseyle tek kelime etmeden yatağına girersin..duyduğun en son ses onunki olsun ve sana dokunan en son kişi O olsun diye..günler geçer..aylar geçer..o eski mesafe yoktur artık..istediğin zaman rahatça söylersin Sen benim herşeyimsin!!diye..O'ndan duymak daha bir başkadır..hayatının tümü O oluverir..hayallerinde O..her planında O..O'nun seninle kurduğu hayalleri duydukça,dinledikçe yeniden doğarsın sanki..O'nun da sana senin ona verdiğin gibi değer vermesi hoşuna gider..öncekiler gibi değilsin der..nasıl olsa bir gün bitecek demiyorum..bitmesin ne olur!!her duanda adı geçer..Allah'a her yalvarışında adını söylersin..beni ona kavuştur..ona acı çektirmek öldürüyor beni..mutlu edememek bitiriyor dersin..seversin..O da sever..eminsindir..bu eminliğin arkasından gelen fedakarlıklar..O'nu hayatında kimseyi sevmediğin kadar seversin..O da seni ya..şükredersin..bu kadar büyük bir sevgi karşılıksız olmadığı için şükredersin..mutluluklar tesadüftür bazen..en küçük bir an bile hayatını değiştirir insanın..hani insana verilen ilk hediye özeldir..hani saklarsın onu ömrün boyunca..sen bana verilen ilk hediyemsin..sen ellerime tutuşturulan bir hediye değilsin..kalbimdesin..aslında sana hergün söylediğim iki kelimenin ne kadar anlamlı olduğunu anlıyorum şimdi..kalbim susmuyor..hele de seni görünce..dizlerim tutmuyor..kalbime rengarenk yağmurlar yağıyor..SENİ SEVİYORUM..O GÜN SENİ O SOKAKTA GÖRDÜĞÜM İÇİN ALLAH'A BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN...yaprak..

aylaar önce yazdığım bir mektup..içimde kalmıştı ellerine verememek..neyse başka söze gerek yok sanırım.ama herkesin bilgisine herşey bitti..artık ne dizlerim titriyor,nede rengarenk yağmurlar yağıyor yüreğime..ama güzeldi herşey..son hariç..
aaaycaaa

Re: ellerine veremediğim mektup..

Mesaj gönderen aaaycaaa »

gerçekten çok etkileyici ben de böyle bir AŞK yaşıyorum lütfen dua edin bizimkinin sonu böyle olmasın :?:
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan

inşallah canım.ama bazen en iyisi böyle olabiliyor.
ssellnn
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: selin

Mesaj gönderen ssellnn »

aynı şeyi yaşıyorum sanırm ama sen yine ismini mahallesini biliyormuşsun ben onu da bilmiyorum sence görür müyum onu bir daha :cry: :? bana yaz olur mu
bahar26
Üye
Üye
İsim: kevok

Mesaj gönderen bahar26 »

Canım ya harika yazmışsın çok üzüldüm gerçekten bittiğine keşke bitmeseymiş ama olsun herşeyde bir hayır vardır.Üzülme canım üzülme ınga
Rkoycu
Üye
Üye
İsim: rüştü levent

Mesaj gönderen Rkoycu »

Gidişin öyle bir boşluk yarattı ki yüreğimde gelişinle bile dolduramazsın;
Geldiğin gibi gideceğini zaten biliyordum ben..
maksit
Üye
Üye

Mesaj gönderen maksit »

mein herz brennt
Şimdi sevgili çocuklar dikkat edin
Ben yastıktan gelen sesim
Size bazı şeyler aldım
Bunu bağrımdan söktüm
Bu kalple güce sahibim
Şantaja göz kapağı
Gün doğana kadar şarkı söyleyeceğim
Cennetten gelen bir parlak ışık
Kalbim yanar

Onlar size gece gelecek
Şeytanlar, hayaletler, siyah periler
Mahzenin dışından sürüklenirler
Yatağının altından bakacaklar

Size birşey aldım
Cennetten parlak bir ışık
Kalbim yanar

Onlar size gece gelirler
Ve sizin küçük sıcak teninizi çalarlar
Ay uyanana kadar beklerler
Ve onları benim soğuk damarlarıma koyarlar

Gün doğana kadar şarki söylerim
Cennetten parlak bir ışık
Kalbim yanar
kawai
Üye
Üye
İsim: Ezgi

Mesaj gönderen kawai »

fotosentez çok güzel bir mektup.Paylaştığın için çok teşekkürler...(:
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan

teşekkür ederim hepinize..ne zamandır okumamıştım bende..ama üzerinden çok sular aktı..ama derin düşünmeyi öğrendiğim insandı o..o yüzden hep değerli kalacak..ssellnn'cim..ne zamandır girme şansım olmadı lavinya.net'e..kusura bakma yeni görüyorum yorumunu..canım ben görüyorum onu istediğim zaman ama içim titremiyor artık..belkide en iyisi bu..kendim hakkında olan biten herşeyi bildiğim için içimden ne gelirse yazmışım,dökmüşüm kağıda..ama senin ne yaşadığını,hiç birşeyi bilmiyorum..yorum yapmam yanlış olabilir..ama senin ve onun için en hayırlısı olsun..
Kullanıcı avatarı
pyrazine
Takımdan
Takımdan
İsim: Ahmet

Mesaj gönderen pyrazine »

Kelimelere ancak bu kadar sığabiliyor hisler... zamanında benim de dizlerim titriyordu. yanlış zamanda, yanlış yerde ve yanlış bir şekilde içimi döktüm ona. sırf soylemiş olmak için. O an soylemeseydim belki hiçbir zaman soyleyemeyecektim. Dedim ki "sana bunları söylemeseydim gözlerim açık giderdim". Onun için pek bir şey ifade etmedi sanırım. peh! platonik bir aşkın hem anası hem de katili oldum! komik değil mi; insan kendi içinde kurup yine kendisi bitiriyor.