fotosentez yazdı:bencilliğe..bu öyle bir kavram ki çoğu kötülüğü zaten içinde barındırıyor..yalan söylemek,haksızlık yapmak,yapılan iyiliği kafaya kakmak..hepsi kendini düşünüp karşıdakini boşvermek,düşünmemek..yani bencilllik...
Yaprak çok güzel ifade etmişsin söz bırakmamışsın ki...
sehrikalp yazdı:En yoğun anımda, iki telefon kulağımda hatta cep telefonum çalarken, masam evraktan darmadağınken bir müşterinin gelip: Müsait misiniz? Bir kredi başvurum vardı da, demesi? Silah verin bana vururum sizi. Tüm bunları yapıp bir de müsait olabilen varsa onu da büyük bir zevkle vurabilirim.
çok iyi anlıyorum seni...
aynen bazen parçalayasım geliyor yapıyosun işini veriyosun eline hala soruyor cevaplıyosun tekrar soruyor
scalon yazdı:birşey konuşmak için karşıma aldığım annemin; ilk 2,5 dakikadan sonra beni dinlemeyi bir kenara bırakıp, cep telefonunda oyun oynamaya başlamasına...
scalon yazdı:birşey konuşmak için karşıma aldığım annemin; ilk 2,5 dakikadan sonra beni dinlemeyi bir kenara bırakıp, cep telefonunda oyun oynamaya başlamasına...
1. 'Herkez' ya da 'Hiçkimse' ile karıştırılmam..(Yakın çevrem tarafından)
2. Biliyormuş gibi konuşma yapan ukala insanlardan..Hoş bu duruma pek düşerim insanlar bazen öyle görür beni ama bilmedikleri şey benim bilmediğin şey hakkında asla konuşmayacağım..
3. Sonra yaptıkları hayatı kabul etmeyenler..
4. Bencil insanlar..Kesinlikle tahammülüm yoktur..
5. Yalancılar..Dürüstlüğü namus bilirim..(ufak tefek yalanlar söleriz tabi ama benim burda söz ettiğim bir insanı enayi konumuna düşürecek yalanlar..)
6. Söylediklerimin kale alınmaması..
7. Yaptığım işe karışılması..
8. Bilgisayarımın bozulması..(oturup ağladığım olmuştu)
9. Yaptığım bir işte başarısız olmak..(çok nadirdir ama kazanmak gibi kaybetmekte var.Bu herkez için böyle)
10.Ailemin hız yaparım korkusu ile motor ehliyeti ve motosiklet almama inatları..
GULCIN yazdı:masamda çalışırken birinin gelip tepemde dikilmesine deli oluyorum ya git otursana sandelyeye kardeşim
Olur mu hiç? Oturarak bekleyemez bizim milletimiz. Tepende bekler. Ara sıra soru sorma girişiminde bulunur. Sinir katsayını artırır. İşlemleri hiç bitmez, dertleri bitmez. Aynı anda 5 telefon görüşmesi yapsan 6-7 tane daha yapmanı bekler. Empati yeteneği 0'dan aşağıdadır.
GULCIN yazdı:masamda çalışırken birinin gelip tepemde dikilmesine deli oluyorum ya git otursana sandelyeye kardeşim
Olur mu hiç? Oturarak bekleyemez bizim milletimiz. Tepende bekler. Ara sıra soru sorma girişiminde bulunur. Sinir katsayını artırır. İşlemleri hiç bitmez, dertleri bitmez. Aynı anda 5 telefon görüşmesi yapsan 6-7 tane daha yapmanı bekler. Empati yeteneği 0'dan aşağıdadır.