rica ederim hiç önemli değil herhalde sizi tek anlayan benim herhalde kişisel değil başkaları gibide düşününce sizde anlarsınız.yinede hep yanızdayım ne olursa olsun.
ben en çok ukala kişilere ve nerede nasıl konuşacağını bilmeyenlere,boş konuşanlara gıcık olurum.NEdemişler,"biliyorsan konuş örnek alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar"...bide benim çevremdeki bazı arkadaşlarda gördüğüm birşey var.Bazı kızlar çok yılışık tavırlar sergiliyor.ellerine ne geçiyor bilmiyorum ama yaptıkları bana ters geliyor.Buna da gıcık oluyorum.
'niye hiç konuşmuyorsun, ne oldu?'denilmesi.(canım istemiyor konuşmak, bir şey mi olması lazım?)
söylediklerimi yanlış anlayıp o yanlış anlamaya uygun olarak bana cevap verilmesi
insanların bilmedikleri şeyler hakkında ahkam kesmesi
insanların ben gazete okurken benim okuduğum gazeteyi okumaya çalışmaları...
birşeylere çok çaba harcayıp tam vazgeçtiğim anda o şeylerin olabileceğini anlamak
benim vazgeçmemi istiyormuş müzik,girmeyeceğim işte konservatuar sınavına!Ama bu tamamen vazgeçtiğim anlamına gelmiyor tabi...Bazen kazanmak için önce kaybetmek gerekir
benim en gıcık olduğum şeylerden biri laflarımın çalınmasıdır!!Göz göre göre senin sölediğin bişeyi sana söylerler ya!!Özentilikten başka bişey deil!!Seviyesi düşükler yapar ancak!!!!
benim en gıcık olduğum şey birinin beni dinlememesi ve sürekli kendi sorunlarından bahsedip bana dinlettirmeye çalışması
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o zaman çatlamamak için zor tutuyorum kendimi
biriyle bi yere gitmeye karar verip,hazırlanıp tam evden çıkacakken bi tlf; ya kusura bakma bi işim çıktı gelemicem yada erteleyelim denilmesinden nefret ederim