EN GÜZEL YAĞMUR
Re: EN GÜZEL YAĞMUR
yaz yağmurudur çunku yağmurda ıslanırsın sonra tekrar kurursun ya da ıslanmayı tercih etmediğin zamanlarda canlı olarakta seyredebilirsin ama kış yağmurunu bu kadar kolay kendine uygun olarak şekillendiremezsin
-
- Admin
- İsim: Sinan
seninleyken üzerimize yağan her bir damla en güzel yağmur bana
-
- Üye
- İsim: Hale
bence de yaz yagmurudur..özellikle sahil kıyısında yürürken ıslanmak çok güzel..o ılık ılık esen rüzgarlar..bide denizdeyken..o zaman da cok tatlı bir hava oluyor..yaz'ı cok özledim
-
- Yeni Üye
- İsim: gülşah
onunla ilk görüştüğümüz yerdi ve yağmur yağıyor çok güzeldi artık yok ama. en güzel yağmurdu yağan o yağmur...
// düzenleme
lütfen kelimeleri gereksiz uzatmayın
// düzenleme
lütfen kelimeleri gereksiz uzatmayın
-
- Yeni Üye
merhabalar yağmur bahane amaç şahane!
edit: yaska
lütfen bazı kelimeleri büyük, bazılarını küçük harflerle yazarak görüntü kirliliğine sebep olmayınız.
edit: yaska
lütfen bazı kelimeleri büyük, bazılarını küçük harflerle yazarak görüntü kirliliğine sebep olmayınız.
-
- Üye
- İsim: Tayfun
her yağmur güzeldir bana, 'deliye hergün bayram' gibi, ama ayrı, yağmur bambaşka bişey,her seferinde dışarı çıkıp boş sokakta damlaların içinde yürümeyi,altında boş boş durmayı,her yağmurda onu düşünmeyi seviyorum,ferahlatır,sakinleştirir beni,yaralarım kapanır sanki,bitmez sancılarım diner az da olsa,her yağmurda onu düşünüp sıkılırım,kendi canımı acıtırım,anlatamam,bi yağmur dinler beni,aslında bu yüzden her yağmur güzel bana
-
- Üye
yaz yağmurlarını severim ben de.beklemediğin bir anda gelir ve geçer.öyle ansızın gelir ki güneşi bile karartamaz acelesinden.sonunda da sadece yüzünde o birkaç damla kalır.ve renkli bir kuşak
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
iliklerimize kadar ıslanıp da servise bindiğimizde bana deliler gibi sarılıp ıslak ıslak yanaklarımdan öptün ya işte o yağmur benim en güzel yağmurum.o yağmurlar hiç yağmayacak bir daha...
Yağmurları çok severim aynı zamanda da kızgınım onlara..Hep en güzel anlarda gelir dağıtırlar her şeyi,kaçışır insanlar oradan oraya..Ama o toprak kokusu,her damlada bir arınış öylesine güzel ki..