En sevdiğiniz iki renk? Ve nedeni?
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
En sevdiğiniz iki renk? Ve nedeni?
benim sevdiğim iki renk yeşil-kırmızı...
Tuttuğum takımın renkleri... K.S.K...
Tuttuğum takımın renkleri... K.S.K...
-
- Admin
- İsim: Sinan
Re: En sevdiğiniz iki renk? Ve nedeni?
mavi-siyah. mavi ben, siyah o (seviyor diye :)
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
tabiki yeşil-kırmızı yeşil İslamiyetin sembolü kırmızıda Türk bayrağının sembolü
tabiiki Karşıyaka formasından bahsediyorum...
yeşil kırmızı hayatın anlamı...
tabiiki Karşıyaka formasından bahsediyorum...
yeşil kırmızı hayatın anlamı...
Siyah ve beyaz..( bu arada siyah ve beyazın renk olmadığı söylenir yanlış bir söylem ) Neden mi ? Hayat başka renklerden oluşmaz..Ya kazanır ya da kaybederiz..Ya iyisinizdir ya da Ya yaşar ya ölürüz..Ya 1 iz dir ya da 0..Bunun ortası olmaz..Orta yolu kabul etmez hayat..Dünya bu dengeye göre işler..Birde BJK liyim ayıptır söylemesi bununda etkisi var tabi ama felsefesi yukarda anlattığım gibi..
turkuaz ve siyah...turkuaz içinde hem yeşilin hem de mavinin özelliklerini taşıyor,yani spiratüel,mistik,sivri dilli olma,vb ve bnde tam özellikleri mevcut siyaha gelince,o başka bişey,o asalet,o karamsarlık,o şıklık,o ölüm,o tüm renkleri yutma özelliğine sahip,zıtlıklar birliği giibi birşey fln filan işte
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
siyah : ne olursa olsun içinde gizli tüm renkler onun ve ben ondan hiç vazgeçmedim oda benden
DeepSenSe : turkuaz ve siyah...turkuaz içinde hem yeşilin hem de mavinin özelliklerini taşıyor,yani spiratüel,mistik,sivri dilli olma,vb ve bnde tam özellikleri mevcut siyaha gelince,o başka bişey,o asalet,o karamsarlık,o şıklık,o ölüm,o tüm renkleri yutma özelliğine sahip,zıtlıklar birliği giibi birşey fln filan işte
Yaşasın renk kuramları yaşasın Aysu hoca
Yaşasın renk kuramları yaşasın Aysu hoca
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Güzel bir acıklama...
DeepSenSe...
DeepSenSe...
-
- Üye
- İsim: nilgün
mavi; huzur verici bir renk, ona baktığımda bir sürü hayal kurabiliyorum, mutsuz olduğumda içine çeken değil dışarı atan bi renk
-
- Banlanmış Üye
yeşil vede siyah....yeşil üzerimde taşımaktan ve de çevremde görmekten haz duyduğum bi renk...siyahsa fazla kaçırılmış yemekler sonrası kurtarıcııı bi arkadaşş
-
- Üye
DÜŞLERİN RENGİ PEMBE,GERÇEĞİN MAVİ...
HAYATIN KİŞİSEL YÖNÜYLE ÜRETİMİNDE PEMBE HİÇ OLUMSUZLUK ÇAĞRIŞTIRMIYOR,HEP HUZURLU,MUTLULUK VERİCİ BİR RUH HALİ ÜRETİMLERİ.BU YÜZDEN HERHALDE HANIMLAR DAHA KÜÇÜCÜK BİR KIZ ÇOCUĞU HALLERİNDEN BAŞLIYARAK PEMBE İLE SÜSLÜYORLAR DÜŞLERİNİ VE GERÇEKLERİNİ MUAZZAM SABIRLARIYLA YETİŞKİNLİKLERİNDE.O OLMADAN DUYGUSAL VE GERÇEK HAYAT OLMAZ.
MAVİDE GÖKYÜZÜ GİBİ,DENİZ GİBİ KAH BİR HEYBETLİLİK, KAH BİR HİDDETLİLİK İÇİNDE ASALETLİ PEMBEYİ HEM GÜLDÜRÜR,HEM DE ÜZER.AMA MUTLAKA ÇEKER. O OLMADANDA HAYATIN TADI OLMAZ.ANNELERDE HEP MAVİ GİYDİRİR ERKEK BEBELERİNE.OKYANUS GİBİ OLSUNLAR,GÖKYÜZÜ GİBİ OLSUNLAR,HEYBETLİ AMA HİDDETSİZ:MAVİ MAVİ...
HAYATIN KİŞİSEL YÖNÜYLE ÜRETİMİNDE PEMBE HİÇ OLUMSUZLUK ÇAĞRIŞTIRMIYOR,HEP HUZURLU,MUTLULUK VERİCİ BİR RUH HALİ ÜRETİMLERİ.BU YÜZDEN HERHALDE HANIMLAR DAHA KÜÇÜCÜK BİR KIZ ÇOCUĞU HALLERİNDEN BAŞLIYARAK PEMBE İLE SÜSLÜYORLAR DÜŞLERİNİ VE GERÇEKLERİNİ MUAZZAM SABIRLARIYLA YETİŞKİNLİKLERİNDE.O OLMADAN DUYGUSAL VE GERÇEK HAYAT OLMAZ.
MAVİDE GÖKYÜZÜ GİBİ,DENİZ GİBİ KAH BİR HEYBETLİLİK, KAH BİR HİDDETLİLİK İÇİNDE ASALETLİ PEMBEYİ HEM GÜLDÜRÜR,HEM DE ÜZER.AMA MUTLAKA ÇEKER. O OLMADANDA HAYATIN TADI OLMAZ.ANNELERDE HEP MAVİ GİYDİRİR ERKEK BEBELERİNE.OKYANUS GİBİ OLSUNLAR,GÖKYÜZÜ GİBİ OLSUNLAR,HEYBETLİ AMA HİDDETSİZ:MAVİ MAVİ...
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
siyah ve beyaz..ben de böyleyim..çift karakterli..biri renksizlik biri de bütün renklerin birleşimi..aslında bütün renkleri söylemiş kadar oluyorum..(bu arada beşiktaşlıyım söyleyeyim dedim)
maviyi ve siyahı hep sevdim..
mavi hep hüzünlü oluşumu
siyah ise genelde karamsar oluşumu simgeledi..
şu aralar mor ve yeşil de hoşuma gitmeye başladı ama her zaman değil..
beyazları hiç sevemedim ya da beyazlar beni..
mavi hep hüzünlü oluşumu
siyah ise genelde karamsar oluşumu simgeledi..
şu aralar mor ve yeşil de hoşuma gitmeye başladı ama her zaman değil..
beyazları hiç sevemedim ya da beyazlar beni..
-
- Üye
- İsim: Özlem
Tek bildiğim yeşilden nefret ettiğim, ameliyathanede yeşiller var,tabutta yeşiller var.Nefret ettiğim için beni yeşile değilde mora sarsınlar ölünce
Moru severim psikolojik bir renktir dengesiz insanlara iyi gelir
Turuncuyu da severim insanın içini açar huzur ve bitmez enerjinin timsalidir.
Moru severim psikolojik bir renktir dengesiz insanlara iyi gelir
Turuncuyu da severim insanın içini açar huzur ve bitmez enerjinin timsalidir.
-
- Üye
tartışmasız siyah ve beyaz eee büyüksün beşiktaş..