yüzüklerin efendisi üçlemesinin hepsini çok seviyorum ama kralın dönüşü en güzeliydi...bacaklarımız sinema koltuklarında uyuşsada
troy da çok güzeldi...hektor karakterine bayılmıştım..akıl oyunlarıda takdire şayan.ve edward norton'un bütün filmlerine bayılıyorum..o adamı çok seviyorum ben
katılıyorum. ben ilk bölümün ilk 10 dakikasını izledikten sonra vazgeçmiştim izlemekten "ne berbat bi film nasıl beğeniyolar" demiştim :p ama ikincisi izledikten sonra fikrim tamamıyle değişti. 2.den sonra 3 ü izledim tam hoşuma gitti bu sefer dedim birinci bölümü izlemedim onu izliyim. o zaman filmin eksik parçaları da tamamlandı
ve seviyoruz da..
adam her filmde bambaşka şekilde çıkıyor karşımıza.mükemmel bi oyuncu.ee boşuna robert de niro nun tahtına aday gösterilmiyo.her yiğidin harcı değildir en son filmi sihirbaz hala beyaz perdede dönüyo herkese tavsiye ederim.
testere 3 dün gösterime girdi. izlemedim ama izleyecem. ilk iki bölümden sonra tutmaz, eski tadı vermez gibi yorumlar gelmişti. ama duyduğuma göre çok güzelmiş bu bölüm de..
ve testere 4'ün çekileceği haberi de verildi ne güzel
öncelikle yeşil yol diycem.süper bi filmdi.sonra amelie.çok tesadüfen seyrettigim ve cok etkilendigim bi film vardı adı galiba lorenzonun yagı idi.bu filmi tavsiye ederim.
buna bi kaç tane cvp verebilirim..
babam ve oğlum
dönüş yok
duvara karşı
requem for a dream
vee daima lilia
he bide nuri bilge ceylanın uzak die bi filmi vardı oan da bayılmıştım
ne biliyoruz ki?
biraz farklı bir film aslında kuantum fiziğiyle ilgili belgesel gibi bişey çok derin bi film arkadaşım sinamada uyumuştu ama ben çok beğendim