EN SON OKUDUĞUNUZ VE TAVSİYE EDECEĞİNİZ KİTAPLAR...

Kültür-Sanat yazılar, makaleler, incelemeler, kültür sanat haberleri..
éLIF

Re: EBRULİ..

Mesaj gönderen éLIF »

rose_yaren yazdı:KİTABI OKUNMASI GEREKEN DİYE GÖRÜRSEN,PUT GİBİ YA DA DOGMA OLARAK GÖRÜRSÜN..KİTAPLARI TAVSİYE VEYA REKLAM İÇİN DEĞİL BEĞENDİĞİN İÇİN ALIRSAN DAHA İYİ OLUR..KİTAPLAR EN İYİ DOSTTUR!!ONLARI HIRPALARSIN,HAKARET EDERSİN AMA ONLAR SANA HALA İÇİNDEKİLERİ SUNAR,SESİNİ ÇIKARMADAN ÜSTELİK..UMARIM BU ZAAFINI YENERSİN..KİTAPLARI SEVİYORUM..ANLIYORUM..ÖDEMİR ASAF:BENİ SEVENİ SEVMİYEBİLİRİM AMA BENİ ANLAMAYANI ASLA SEVMEM!!
Ben bu pragrafı yazış nedenini anlamadım. Aslında anlamadığım yazdığının içeriği :?: :?: :?:
é.
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

ben de anlamadım yani..
odysseia

Re: EBRULİ..

Mesaj gönderen odysseia »

rose_yaren yazdı:KİTABI OKUNMASI GEREKEN DİYE GÖRÜRSEN,PUT GİBİ YA DA DOGMA OLARAK GÖRÜRSÜN..KİTAPLARI TAVSİYE VEYA REKLAM İÇİN DEĞİL BEĞENDİĞİN İÇİN ALIRSAN DAHA İYİ OLUR..KİTAPLAR EN İYİ DOSTTUR!!ONLARI HIRPALARSIN,HAKARET EDERSİN AMA ONLAR SANA HALA İÇİNDEKİLERİ SUNAR,SESİNİ ÇIKARMADAN ÜSTELİK..UMARIM BU ZAAFINI YENERSİN..KİTAPLARI SEVİYORUM..ANLIYORUM..ÖDEMİR ASAF:BENİ SEVENİ SEVMİYEBİLİRİM AMA BENİ ANLAMAYANI ASLA SEVMEM!!
şu çılgın türkler adlı kitabı tavsiye ettiğimde aldığım tepkiydi bu..şimdi bugün hürriyet gazetesinin cuma adlı ekinde yazılmış olan bi bölümü aktarıyorum butaya umarım iyi bi cevap olur..

"ÇILGIN TÜRKLERİN SAYISI ARTIYOR
Turgut Özakman'ın kurtuluş savaşının öyküsünü mükemmel bi şekilde kurguladığı 'çılgın türkler' romanının en son 30'ncu baskısını raflarda gördüm. Çok sevindim. Demek ki 'çılfın türkler'i en az 60 bin kişi satın almış. Bu en azından 100 bin kişi okuumş demek.'çılgın türkler' bu ilgiyi hakediyor. hatta daha fazlasını..diyorum ki 'çılgın türkler' adı altında 'kurtuluş savaşını yeni nelse öğretme' hareketi başlatsak. sizce nasıl olur? süper olur. örneğin bir platform oluştursak ,bu platforma siz 'çılgın türkler'i iki kişiye daha okutmak istiyorum diye bi şekilde ulaşsanız.sizin adınıza iki kitap alınıp istediğiniz iki kişinin adresine gönderilse.ya sevgilime,anneme, babama doğum günü için hediye etmek istiyorum deseniz.şak, kitap sevgilinize özel çılgın Türk t-şhirt'ü eşliğinde ulaşsa.ne dersiniz yapabilr miyiz? "çılgın türkler" hareketine destek olur musunuz? önerileriniz var mı? HAYDİ EL ELE VERİP TÜRKİYE'DEKİ "ÇILGIN TÜRKLER"İN SAYISINI ARTIRALIM"

arkadaşlar sizler de mutlaka okuyun,kalın bir kitap ama emin olun elinizden bırakamayıp,iki üç gün içerisinde bitirirsiniz..
Kullanıcı avatarı
hasta
Takımdan
Takımdan
İsim: Bedih

selam

Mesaj gönderen hasta »

Bir ara '' Metal Fırtına '' adlı bi kitap vardıya okudunuzmu bilmiyorum .Bence çılgın türkler kitabı bi harika metal fırtınayla karşılaştırıldığı taktirde insanın milli duygularını kabartan ve okşayan bir kitap...
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen emrepark »

ben tam olarak okumadım ama üslubu nasıl falan diye okumuştm bikaç sayfa.Üslubu çok beğenmedim açıkçası,adam da ii kurmuş amma da hayalperestmiş
ÇıLgIn_GiRL

Mesaj gönderen ÇıLgIn_GiRL »

bir kadının ruhuna ağıt_omar riwabella okuyan var mı?
ÇıLgIn_GiRL

ÇıLgIn_GiRL yazdı:bir kadının ruhuna ağıt_omar riwabella okuyan var mı?
tekrar
aranızda okuyan yada okumuş olan var mı bu kitabı :!: ?
matador

Mesaj gönderen matador »

arkadaşlar ben metal fırtınayı bilgisayar oyun dünyasının bi sonucu olarak görüyorum. asla çok okunduğu için gidip kitap almam ama metal fırtına birçok kişi üzerindeki etkileriyle özellikle milliyetçiler üzerindeki etkisiyle dikkatimi çekti ve öyle okudum. bence edebi bile sayılamaz. balondan milliyetçiliklerini pazarlamışlar o kadar .belki o konuda iyi bir bilgisayar oyunu çıkar ama kitap asla, kitaplarda da elbet macera olabilir ama kendi kendini tatmine ve günün özelliklerinden ötürü sırf hunharca tüketilmeye dayalı şeylere bence kitap denmemeli.kafa bulandırmadan öte bi numarası yok bence.

ben en son "alamut kalesini" okudum, hassan sabbah ve fedaileriyle ilgili, bence harika bir tarihi roman. tavsiye ederim.
carpediem

Mesaj gönderen carpediem »

üstün dökmen-küçük şeyler

yazar, esprili bi şekilde insanlardan ve iletişim bozukluklarından bahsediyor[/i]
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen emrepark »

okumuştum küçük şeyleri çok hoş ve faydalı bi kitap tavsiye ederim
DeeP_SenSe

Mesaj gönderen DeeP_SenSe »

Karin Karakaşlı----->CAN KIRIKLARI

Biliyorum bu kitabın adını burda gören hemen herkes bir şarkıcıyı hatırlayacak,ama bence hatırlanmaya layık olan kişi Karin Karakaşlı'dan başkası değil.Çünkü o bu kitabını geçen sene çıkardı...Gerçekten okunmaya değer bir kitap...Herkesin can kırıkları vardır,bu kitapta belki sizin can kırıklarınızdan biri de anlatılmıştır size...
desireakata

patasana

Mesaj gönderen desireakata »

:lol: bence ahmet ümit ve patasa cinayet romanı seviyorsan ve bu aralarda kafanı dağıtman gerekiyorsa neden olmasın :roll: diğer kitapları ben okumayadım ama en kısa zamanda okuyacam bu arada ankara da düzgün bir SAHAF BİLEN BANA HABER VERİRSE SEVİNİRİM :P
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

GÜLSE BİRSEL - YOLCULUK NEREYE HEMŞERİM?

ben çok beğendim,tek gecede bitti...
ÇıLgIn_GiRL

bnde ahmet şerif izgörenin avcunuzdaki kelebek adlı kitabını çok beğendim ..
hızlı okuma rekorları kırdım..
3 saatte bitirdim..
müthiş güzel bi kitaptı... tavsiye edebilirim... :)
zeyn_03

Mesaj gönderen zeyn_03 »

arkadaslar yukarı mahalle kitabı mükemmel bir kitap bence :lol: