EN SON OKUDUĞUNUZ VE TAVSİYE EDECEĞİNİZ KİTAPLAR...

Kültür-Sanat yazılar, makaleler, incelemeler, kültür sanat haberleri..
zeyn_03

Mesaj gönderen zeyn_03 »

arkadaslar yukarı mahalle kitabını tavsıye ederim.
esfahan

Mesaj gönderen esfahan »

merhabalar BU SON DÖNEMDE
bence okunacak bir kitap
AŞK KÖPEKLİKTİR Ahmet ÜMİT[size=18][/size]
bluedeath.dL

Mesaj gönderen bluedeath.dL »

John Fowles'ın Koleksiyoncu kitabı ve şu an okumakta olduğum yine aynı yazarın Büyücü kitabını öneririm.John Fowles tüm dünyada Fransız Teğmenin Kadını ile ünlendi.Büyücüden sonra filmi de olan bu kitabı okumak istiyorum,size de önerim bu yönde.
damla_damla

Mesaj gönderen damla_damla »

en son ipek mutaf böler in eda adlı kitabını okudum.çok güzeldi yaaa.
éLIF

Mesaj gönderen éLIF »

YENİ MODA; ARTIK OKUNULAN KİTAPLAR, BİTTİĞİ YERDE ÜZERLERİNE NOT YAZILARAK BIRAKILIYOR..
LONDRA'DAKİ UYGULAMA TÜRKBÜKÜ'NDE DE BAŞLAMIŞ!

Türkbükü'nde plajdayım. Bir baktım, yattığım yerde bir kitap var.. Adı, "Yıldızlı, yağmurlu gecceler".. "Ah, biri unutmuş" derken, kapağını açıp içine bakmak istedim ve beni aşırtan bir yazı gördüm;

"Ben bu kitabı severek okudum. Ve bitirdiğim yerde bırakıyorum. Sizin de seveceğinize eminim. Severseniz okuyun, sevmezseniz aynen bulduğunuz yerde bırakın. Okursanız, numara verdikten sonra sizde olduğunuz yerde bırakın lütfen.. 03 / 2005 Türkbükü.."

03.. Üçüncü kişinin bu kitabı bıraktığını belirtiyormuş.. Diğer iki kişiden biri, İstanbul'da bırakmış, diğeri ise Bodrum'da bırakmış.. Ben aldım kitabı İstanbul'a geldim ve hala okuyorum. Bitirince ben de "04" ve nerede okumuşsam yazıp bırakacağım..
Meğerse bu yeni adetmiş.. Özellikle Londra'da çok yaygınmış. Parklarda bırakıyorlarmış okudukları kitapları insanlar.

Londra'da bırakılan bir kitap Kuzey İrlanda'dan çıkmış..
Bakalım benim bırakacağım kitap nereden çıkacak?
Çok sevdim bu kitap muhabbetini.. Güzel bir uygulama.. Vallahi
Londra'dan ne zaman Türkbükü'ne geldi ve uygulanmaya başladı anlamadım
ama bizimkiler de hayli hızlı bu konularda. Bravo.. Herkese tavsiye ederim..
(Alıntı)
é.
dj_ets

Mesaj gönderen dj_ets »

YA BU UYGULAMA BURDA LONDRA DA DA VAR ...INANILMAZ BISEY DEGIL MI ....GERCEKTEN BOYLELIKLE INSANLARIN MERAKI VE OKUMA ISTEGI ARTIYOR ....AMA BU OLAYIN ILK CIKTIGI YER INGILTERE DEGIL ...BU ILK KEZ CANADA DA BI OKUL ETKINLIGI ILE ORTAYA CIKMIS VE DAHA SONRA INGILTERE VE AMERIKA YA GITMIS ...BU UYGULAMA SUANDA LOS ANGALES TA DA DEVAM EDIYOR ..TURKIYE DE OLMASINDANSA OLDUKCA MUTLU OLDUM ....
callahan

Mesaj gönderen callahan »

INSANLARA OKUMAYA ITEN BİR PROJE...
HEM POPULER KULTUR "BIZ SEVERIZ BOYLE SEYLERI(yararli yararsiz)"
umarim proje bizim siniftaki arkadaslarin da kulagina gider bilhassa MANKEN misali ortada dolasan kizlarin kulagina.....
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
İsim: Burcu

Mesaj gönderen lonely »

1 - Tolstoy-Diriliş
2 - Ayşe Kulin-Nefes Nefese
mutlaka okuyun ikisi de farklı tarzda kitaplar ama güzeller
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen emrepark »

size içinde kaybolacağınız bi kitap tavsiye edicem MEHMET ŞENOL ŞİŞLİ(kargo grubunun eski üyesi)-ŞUA.Şiir sevenler için
DESTINY

...

Mesaj gönderen DESTINY »

bgn tolstoyun HZ. MUHAMMED(sav) kitabını aldım onu okuorum
tavsiyeye gelince
hayatımda okuduum en sürükleyici ve en begendiğim kitap JACK LONDON-MARTİN EDEN dı kesinlikle tavsiye ediorum
CRİSTY BROWN-SOL AYAĞIM da cok iyiydi
miring

Mesaj gönderen miring »

ben de yeni bitirdiğim bir kitabı önermek istiyorum.ismail güzelsoy sincap adlı kitabı kara çoşku türünde.
Aysu
Üye
Üye

Mesaj gönderen Aysu »

GİT KENDİNİ ÇOK SEVDİRMEDEN(tuna kiremitçi)güzel bi kitap okumanızı önerebilirim :wink:
cansu1234

Mesaj gönderen cansu1234 »

en son ahmet altan'ın en uzun gece kitabını okudum.eğer siz de sevdiğini kaybetme korkusuyla karşı tarafa da kendinize de acı çektirenlerdenseniz şiddetle önerilir arkadaşlar :!:
akasya

Mesaj gönderen akasya »

son zmanlarda "ferraeisini satan bilge" kitabını okudum ama su ana gercekten okudugum ve sureklı kıtaplıgımda bulunduracagım "kitab-ı ask"isimli kitabı okuyorum..
ve herkese tavsiye edıyorum..
aska hala ınanmayanlar varsa buyursunlar ve okusunlar....
pinkdreams

Mesaj gönderen pinkdreams »

Joanne Greenberg' e ait bir kitap SANA GÜL BAHÇESİ VADETMEDİM. Psikolojik ağırlıklı bir kitap bu. Bir genç kızın ruhsal hayatıyla ilgili... etkileyici ve güzel bir kitap tavsiye ederim. (METİS YAYINLARI)

TURGUT ÖZAKMAN'a ait olan ŞU ÇILGIN TÜRKLER önereceğim ikinci kitap. zaten bu kitap hakkında yazılı ve sözel basında çok şeyler söylenildi. tavsiye ederim. yorum size kalmış..
(BİLGİ YAYINEVİ)