EN SON OKUDUĞUNUZ VE TAVSİYE EDECEĞİNİZ KİTAPLAR...
YENİ MODA; ARTIK OKUNULAN KİTAPLAR, BİTTİĞİ YERDE ÜZERLERİNE NOT YAZILARAK BIRAKILIYOR..
LONDRA'DAKİ UYGULAMA TÜRKBÜKÜ'NDE DE BAŞLAMIŞ!
Türkbükü'nde plajdayım. Bir baktım, yattığım yerde bir kitap var.. Adı, "Yıldızlı, yağmurlu gecceler".. "Ah, biri unutmuş" derken, kapağını açıp içine bakmak istedim ve beni aşırtan bir yazı gördüm;
"Ben bu kitabı severek okudum. Ve bitirdiğim yerde bırakıyorum. Sizin de seveceğinize eminim. Severseniz okuyun, sevmezseniz aynen bulduğunuz yerde bırakın. Okursanız, numara verdikten sonra sizde olduğunuz yerde bırakın lütfen.. 03 / 2005 Türkbükü.."
03.. Üçüncü kişinin bu kitabı bıraktığını belirtiyormuş.. Diğer iki kişiden biri, İstanbul'da bırakmış, diğeri ise Bodrum'da bırakmış.. Ben aldım kitabı İstanbul'a geldim ve hala okuyorum. Bitirince ben de "04" ve nerede okumuşsam yazıp bırakacağım..
Meğerse bu yeni adetmiş.. Özellikle Londra'da çok yaygınmış. Parklarda bırakıyorlarmış okudukları kitapları insanlar.
Londra'da bırakılan bir kitap Kuzey İrlanda'dan çıkmış..
Bakalım benim bırakacağım kitap nereden çıkacak?
Çok sevdim bu kitap muhabbetini.. Güzel bir uygulama.. Vallahi
Londra'dan ne zaman Türkbükü'ne geldi ve uygulanmaya başladı anlamadım
ama bizimkiler de hayli hızlı bu konularda. Bravo.. Herkese tavsiye ederim..
(Alıntı)
é.
LONDRA'DAKİ UYGULAMA TÜRKBÜKÜ'NDE DE BAŞLAMIŞ!
Türkbükü'nde plajdayım. Bir baktım, yattığım yerde bir kitap var.. Adı, "Yıldızlı, yağmurlu gecceler".. "Ah, biri unutmuş" derken, kapağını açıp içine bakmak istedim ve beni aşırtan bir yazı gördüm;
"Ben bu kitabı severek okudum. Ve bitirdiğim yerde bırakıyorum. Sizin de seveceğinize eminim. Severseniz okuyun, sevmezseniz aynen bulduğunuz yerde bırakın. Okursanız, numara verdikten sonra sizde olduğunuz yerde bırakın lütfen.. 03 / 2005 Türkbükü.."
03.. Üçüncü kişinin bu kitabı bıraktığını belirtiyormuş.. Diğer iki kişiden biri, İstanbul'da bırakmış, diğeri ise Bodrum'da bırakmış.. Ben aldım kitabı İstanbul'a geldim ve hala okuyorum. Bitirince ben de "04" ve nerede okumuşsam yazıp bırakacağım..
Meğerse bu yeni adetmiş.. Özellikle Londra'da çok yaygınmış. Parklarda bırakıyorlarmış okudukları kitapları insanlar.
Londra'da bırakılan bir kitap Kuzey İrlanda'dan çıkmış..
Bakalım benim bırakacağım kitap nereden çıkacak?
Çok sevdim bu kitap muhabbetini.. Güzel bir uygulama.. Vallahi
Londra'dan ne zaman Türkbükü'ne geldi ve uygulanmaya başladı anlamadım
ama bizimkiler de hayli hızlı bu konularda. Bravo.. Herkese tavsiye ederim..
(Alıntı)
é.
YA BU UYGULAMA BURDA LONDRA DA DA VAR ...INANILMAZ BISEY DEGIL MI ....GERCEKTEN BOYLELIKLE INSANLARIN MERAKI VE OKUMA ISTEGI ARTIYOR ....AMA BU OLAYIN ILK CIKTIGI YER INGILTERE DEGIL ...BU ILK KEZ CANADA DA BI OKUL ETKINLIGI ILE ORTAYA CIKMIS VE DAHA SONRA INGILTERE VE AMERIKA YA GITMIS ...BU UYGULAMA SUANDA LOS ANGALES TA DA DEVAM EDIYOR ..TURKIYE DE OLMASINDANSA OLDUKCA MUTLU OLDUM ....
-
- Görevli
- İsim: Burcu
-
- Takımdan
-
- Üye
Joanne Greenberg' e ait bir kitap SANA GÜL BAHÇESİ VADETMEDİM. Psikolojik ağırlıklı bir kitap bu. Bir genç kızın ruhsal hayatıyla ilgili... etkileyici ve güzel bir kitap tavsiye ederim. (METİS YAYINLARI)
TURGUT ÖZAKMAN'a ait olan ŞU ÇILGIN TÜRKLER önereceğim ikinci kitap. zaten bu kitap hakkında yazılı ve sözel basında çok şeyler söylenildi. tavsiye ederim. yorum size kalmış..
(BİLGİ YAYINEVİ)
TURGUT ÖZAKMAN'a ait olan ŞU ÇILGIN TÜRKLER önereceğim ikinci kitap. zaten bu kitap hakkında yazılı ve sözel basında çok şeyler söylenildi. tavsiye ederim. yorum size kalmış..
(BİLGİ YAYINEVİ)