EN SON OKUDUĞUNUZ VE TAVSİYE EDECEĞİNİZ KİTAPLAR...
-
- Üye
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
en son okuduğum
cezmi ersöz kitabı. şimdi ölürsem beni seninle ararlardı. kişinin sadece kendini aradığını ve iç dünyasıyla barışma ve hayatla özleşleştirmesini anlatıyo sayılır. ama daha çokşey var kendinizden bulabileceğiniz. gerisinide okuyun merak edin... seveceğinize eminim
bence "Yüreginin götürdügü yere git", "Sokaga acilan kapi", Vadideki Zambak", "Aynada batan günes" isimli kitaplar okumaya deger,
ben kitaplarin hepsini ardi ardina okudum, bazen hüzünlendim bazen mutlu oldum bu kitaplari okurken, birde "Wir Kinder Vom Bahnhofzoo" var, kitap almanca yazilmis bilmem türkceside varmi, ama gercekten cok güzel, ders almamiz gere´ken konular var kitapta.
byeeeee
ben kitaplarin hepsini ardi ardina okudum, bazen hüzünlendim bazen mutlu oldum bu kitaplari okurken, birde "Wir Kinder Vom Bahnhofzoo" var, kitap almanca yazilmis bilmem türkceside varmi, ama gercekten cok güzel, ders almamiz gere´ken konular var kitapta.
byeeeee
Kitap okumayı severim zaten en son okuduğum kitaplardan tavsiye edebileceğim:
1-Şu Çılgın Türkler-Turgut Özakman
2-Tarihçi-(yazarı yabancıydı ismi aklıma gelmedi ama Elizabeth li bişey )
Bunların dışında bana göre bugüne kadar yazılmış en güzel kitap Yüzüklerin Efendisi'dir.Okuyanlar zaten genellikle önyargılarından kurtulmuştur yalnız okumayanlar lütfen önyargılarını ya da filmi bir kenara bırakıp bu mükemmel kitabı okusunlar.Bana ve birçok tanıdığıma bir çok şey kazandırmıştır bu kitap Size de birşeyler kazandırabileceğini garanti ederim..
1-Şu Çılgın Türkler-Turgut Özakman
2-Tarihçi-(yazarı yabancıydı ismi aklıma gelmedi ama Elizabeth li bişey )
Bunların dışında bana göre bugüne kadar yazılmış en güzel kitap Yüzüklerin Efendisi'dir.Okuyanlar zaten genellikle önyargılarından kurtulmuştur yalnız okumayanlar lütfen önyargılarını ya da filmi bir kenara bırakıp bu mükemmel kitabı okusunlar.Bana ve birçok tanıdığıma bir çok şey kazandırmıştır bu kitap Size de birşeyler kazandırabileceğini garanti ederim..
Sana da bu yakışır bence tüm dünya da okumalı sen herkese örnek ol emi .hanifeugur yazdı:Şu an Şu Çılgın Türkler'i okuyorum harika gidiyor.Bir de Küçük Prens'i şiddetle okumanızı tavsiye ediyorum.
1-Tren-Engin Geçtan
2-Sunay Akın'ın bütün kitapları
Bu arada Emir,Yüzüklerin Efendisi'ni okumaya başalyacağım elimdeki kitaptan sonra
EN SON KURTLAR VADİSİ UNUTULMAZ SÖZLERİ OKUDUM İNANILMAZ GÜZEL BİR KİTAP HER YAŞTAN İNSANIN MUTLAKA OKUMASI GEREKEN VE DE SATIN ALMASI GEREKEN BİR KİTAP ARŞİVİNİZE EKLEMEK İSTİYORSANIZ BUNDAN DAHA İYİ BİR KİTAP OLAMAZHER TÜRLÜ STEPHEN KİNG ROMANLARINDAN ÇOK ÇOK DAHA GÜZEL FİYATIDA ÇOK UCUZ HER YERDE SATILIYOR MİGROS DAHİL OKURSANIZ YORUMLARINIZI BEKLERİM
-
- Üye
Tavsiye deceğim kitap;Turgut ÖZAKMAN- şu çılgın TÜRKLER.Herkesin mutlak okuması gerekli.Akabinde son padişah vahdettin i okursanız daha objektif olursunuz. Ama en son okumakta olduğum kitap öğretmenler için öğrenci psikolojisi.Psikolog Füsun ATAÇ derlemesi.Ben hala kendimle uğraşırken bir de öğrenciler başa bela oldu.ne yapalım başa gelen çekilir.