EN SON OKUDUĞUNUZ VE TAVSİYE EDECEĞİNİZ KİTAPLAR...

Kültür-Sanat yazılar, makaleler, incelemeler, kültür sanat haberleri..
nihan

Mesaj gönderen nihan »

zeki kayahan coşkun'un fareli köyün kavalcısı ve saz arkadaşlarını kesinlikle tavsiye ediyorum tabi eğer mizah açısndan zengin kitaplardan hoşlanıyorsunuz yazar kitapta bilinen masalları kendi anlayışına göre yorumlamış ve ortaya eğlendirici bi kitap çıkmış...şiddetle tavsiye ediyorum :!:
bekleyen

Mesaj gönderen bekleyen »

İstanbul'da Bir Zürafa-Sunay Akın:
İstanbul,tarih,şiir ve hayvanlar.Okurken,sanki Sunay Hoca size gülümseyerek anlatıyor gibi bir his sarıyor insanı.Güzel anlardı.
tarlaçiçeği

Mesaj gönderen tarlaçiçeği »

dün bitti koku adlı bir kitap,filmi çekilecekmiş.
anitablake

Mesaj gönderen anitablake »

Anonymous yazdı:ben size stepheam king in romanlarını tavsiye ederim sürükleyici aynı zamanda okurken düşündürücü okuması zevkli kitabları var :twisted:
sana katılıyorum arkadaşım okudun mu bilmem ama bence kara ev ve hayvan mezarlığı harika :o
anitablake

Mesaj gönderen anitablake »

misk yazdı:harry potter ı tavsiye ederim..:)) çogu insan çocukça buluyo ama arada böyle kitapları okumak iyi geliyo insana hayal dünyası!!:)) ama en son satranç-stefan zweig kısa ve akıcı bi kitap..
harry potter kitapları kadar sürükleyici kitap görmedim onu çocuk kitabı olarak gören kendinden utanmalı harika sen okumaya devam et bütün kitaplarını en az 3 kere okudum birde stephen king i öneririm by
atila.61

Mesaj gönderen atila.61 »

Kitap ise söz konusu olan ve Beşir Ayvazoğlunun "İslam estetiği ve insan"ı okumanızı tavsiye ederim çünkü doğu-batı,islam öncesi -sonrası'nı sanatı her alanı ile anlatıyor bu anlamda öğretici;gelelim Stephen King'e Kara kule bir seri altı ayrı romandan oluşuyor ve zevkle okunuyor hepside. ayrıca diğer kitaplarından "ŞEFFAF"tavsiyemdir; ukalalık yapmıyorum tüm çıkan kitapları var sadece oralardan tavsiye ediyorum
aycell_xxx
Üye
Üye
İsim: aysel

Mesaj gönderen aycell_xxx »

cezmi ersöz- şizofren aşka mektup
ahmet altan- isyan günlerinde aşk
ahmet altan- karanlıkta sabah kuşları
ilkruzgar
Üye
Üye

Mesaj gönderen ilkruzgar »

sunay akın kırdığımız oyuncaklar bi harika arkadaşlar okumanızı tavsiye ederim ve simyacı diye bir kitap var mükemmel fakat yazarını hatırlamıyorum bilen varsa bi zahmet banada söyleyebilirmi???aklıma takıldıda hatta beşinci dağ ve peidra ırmağının kıyısında oturdum ağladım diye kitaplarıda var sanırım adı poul ama soyadını hatırlamıyorum.... :oops:
biliyorsanız paylaşın benle lütfen...
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

Jean Paul Sartre mi??
ilkruzgar
Üye
Üye

teşekkürederim scalon ama o değil ve ben hala bulamadım ismini inan dünden beri düşünüyorum çok kafama takıldı neyse,saol hoşçakal...
bigmerLin

Mesaj gönderen bigmerLin »

PAULO COELHO... :wink:
ilkruzgar
Üye
Üye

eveeeet teşekkürler bigmerlin paulo coelho..kitaplarını hiç unutmam ama yazarın ismi aklımda kalmıyo :wink:
naz
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen naz »

sunay akın kitapları diyeceğim bende özellikle şiirlerini çok severek okudum size de tavsiye ederim :)
fd_rocker
Üye
Üye

Mesaj gönderen fd_rocker »

patricia cornwell:son ihtar...süper.
miss_to_rain
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen miss_to_rain »

Benim de ilk tavsiye edeceğim kitaplar arasında geliyor Sunay Akın kitapları-özellikle vakit bulamayan ve bitiremeyen arakadaşlar için ii bi başlangıç olur die düşünüyorm-Ayrıca Jean Christopher Grange kitapları da çok sürükleyici...Bi de 6 yıl kadar önce okuyup çok beğendiğim bi kitap var yazarı hatırlamıyorm ama adı 'Veronika Ölmek İstiyor' bulursanız mutlaka okuyun...Süper bi kitap :D