EN SON OKUDUĞUNUZ VE TAVSİYE EDECEĞİNİZ KİTAPLAR...
harry potter kitapları kadar sürükleyici kitap görmedim onu çocuk kitabı olarak gören kendinden utanmalı harika sen okumaya devam et bütün kitaplarını en az 3 kere okudum birde stephen king i öneririm bymisk yazdı:harry potter ı tavsiye ederim..) çogu insan çocukça buluyo ama arada böyle kitapları okumak iyi geliyo insana hayal dünyası!!:)) ama en son satranç-stefan zweig kısa ve akıcı bi kitap..
Kitap ise söz konusu olan ve Beşir Ayvazoğlunun "İslam estetiği ve insan"ı okumanızı tavsiye ederim çünkü doğu-batı,islam öncesi -sonrası'nı sanatı her alanı ile anlatıyor bu anlamda öğretici;gelelim Stephen King'e Kara kule bir seri altı ayrı romandan oluşuyor ve zevkle okunuyor hepside. ayrıca diğer kitaplarından "ŞEFFAF"tavsiyemdir; ukalalık yapmıyorum tüm çıkan kitapları var sadece oralardan tavsiye ediyorum
-
- Üye
- İsim: aysel
-
- Üye
sunay akın kırdığımız oyuncaklar bi harika arkadaşlar okumanızı tavsiye ederim ve simyacı diye bir kitap var mükemmel fakat yazarını hatırlamıyorum bilen varsa bi zahmet banada söyleyebilirmi???aklıma takıldıda hatta beşinci dağ ve peidra ırmağının kıyısında oturdum ağladım diye kitaplarıda var sanırım adı poul ama soyadını hatırlamıyorum....
biliyorsanız paylaşın benle lütfen...

biliyorsanız paylaşın benle lütfen...
-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Üye
-
- Üye
-
- Yeni Üye
-
- Üye
-
- Yeni Üye
Benim de ilk tavsiye edeceğim kitaplar arasında geliyor Sunay Akın kitapları-özellikle vakit bulamayan ve bitiremeyen arakadaşlar için ii bi başlangıç olur die düşünüyorm-Ayrıca Jean Christopher Grange kitapları da çok sürükleyici...Bi de 6 yıl kadar önce okuyup çok beğendiğim bi kitap var yazarı hatırlamıyorm ama adı 'Veronika Ölmek İstiyor' bulursanız mutlaka okuyun...Süper bi kitap