EN SON OKUDUĞUNUZ VE TAVSİYE EDECEĞİNİZ KİTAPLAR...

Kültür-Sanat yazılar, makaleler, incelemeler, kültür sanat haberleri..
andmaiyesi
Üye
Üye

Mesaj gönderen andmaiyesi »

NUSRET ÖZCAN_KAR KELEBEKLERİ(SARIKAMIŞ DESTANI) :arrow: gerçek tarihimiz kısa ve öz olsa da çok acıklı...tarihteki acı gerçeklerimiz...
MUHAMMED BOZDAĞ_RUHSAL ZEKA :arrow: gerçekten muhteşem...çok ilginç yönleriyle SQ geliştirme yöntemleri ve içimizde ki cevheri kendimizi keşfetme,potansiyeldeki sırrımıza ulaşabilme yolları........daha neler neler...
HALİT ERTUĞRUL_AYSEL :arrow:çokilginç bir yaşam hikayesi..sizi uçurumun kenarından göklere yükseltecek....ölüm döşeğinde 21 yaşında kanserli bir kız...çok trajik bir hayat,hiç beklenmeyen şaşırtıcı bir son bir son....
EMİNE ŞENLİKOĞLU_KELEPÇELİ KALEMİMDEN :arrow: bu kadına söyleyecek söz bulamıyorum...samimiyetine ve gerçekçiliğine hayranım...o bambaşka....
BURAK TURNA_METAL FIRTINA 2:KURTULUŞ :arrow: etkileyici,ilginç kurgular...olabilir mi caba...doğrusu kafam tuttu... :wink:
yalnizligimsanaemanet
Üye
Üye

Mesaj gönderen yalnizligimsanaemanet »

simyacı'yı bi çoğunuz okumuşsunuzdur zaten.paulo coelho'nun diğer kitaplarını da okumanızı tavsiye ediyorum.özellikle "zahir" ve "şeytan ve genç kadın".
Rosey
Üye
Üye
İsim: ...

Mesaj gönderen Rosey »

En son Beyaz Diş'i okudum. Gerçekten mükemmel bir kitap, gerek tasvirleriyle, anlatımıyla, gerekse Beyaz diş adlı kurtla =) Herkese tavsiye ederim...
gocmen
Üye
Üye

Mesaj gönderen gocmen »

ya arkadaşlar size bir kitap söyleyeceğim mutlaka okuyun;gabriel garcia marquez'in kanlı pazartesi...gerçek bir olaydan yola çıkarak yazıyor yazar.şahaneydi...başlık baya eski ama bilin istedim,,,,,,,sevgiler :)
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen emrepark »

sunay akın-onlar hep oradaydı,çok bilgilendirici bir kitap
rodi
Üye
Üye

Mesaj gönderen rodi »

noah gordon :HEKİM wladimir bartol: ALAMUT dan brown: MELEKLER VE ŞEYTANLAR harol lamb: HAYYAM arkadaşlar ben bi kitap kurduyum ama bu güne okudugum ve etkisinden bi türlü kurtulamadıgım kitaplar bunlar elinize geçerse mutlaka okuyun şiddetle tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
nalan
Üye
Üye
İsim: nalan

Mesaj gönderen nalan »

andre gide nin dar kapı sı yada balzac vadideki zambak
yaskaman

Mesaj gönderen yaskaman »

Suç ve Ceza
Dostoyevski
Kullanıcı avatarı
FDkolik
Üye
Üye
İsim: Ayşe Nur

Mesaj gönderen FDkolik »

GERÇEKLERİ GÖRMEK VE TARİHTEN DERS ALMAK İSTEYENLERE

EN UZU ŞUBAT=TUNCER ÇETİNKAYA
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

Mesaj gönderen fotosentez »

Nietzsche ağladığında...süper bir kitap...felsefeyi sevenler için gerçekten mükemmel...bir de soffie'nin dünyası...ikiside süper kitaplar
Kullanıcı avatarı
nalan
Üye
Üye
İsim: nalan

Mesaj gönderen nalan »

FOTOSENTEZ SANA KESİNLİKLE KATILIYORUM NİETZSCHE AĞLADIĞINDA VE SOFİE NİN DÜNYASI İKİSİDE HARİKA KİTAPLAR AFERİN SANA YAŞINA RAĞMEN AFERİN SANA ÇOK GÜZEL NİETZSCHE SERTTİR BİRAZ UMARIM ANLAYABİLİYORSUNDUR SEVGİLER HAYATIM
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

Mesaj gönderen fotosentez »

felsefe kitaplarına çok ilgi duyuyorum.bugüne kadar tutulmuş yada tutulmamış bir sürü felsefe kitabı okudum.ve gerçekten anlayabiliyorum.felsefeye gerçekten ilgiliyim arada çözemediğim bazı sözler yada anlamını tam olarak kestiremediğim cümleler oluyor.fakat gerek araştırmalarla sözcüklerin anlamlarını gerekse çevremdekilerden cümlelerin anlatmak istediği mesajı temin ediyorum.felsefe gerçekten çok güzel bir dal.önerebileceğiniz kitaplar varsa bekliyorum :P
minis
Üye
Üye
İsim: Mine

Mesaj gönderen minis »

Murat BAŞARAN _ sevmek ölmekle başlar

:wink: tavsiye ederim ..

"Ben orta şekerli kahveyi çok severim. Sonra şafak vakti yağan yağmurun serinliğini... Gün daha doğmamışken, eski bir İstanbul sokağında yokuş tırmanmayı... Siz alçak bacalardan tüten dumanla haşir neşir olmuş daracık İstanbul sokaklarını bilir misiniz? Veya eski bir mezarlıkta, üç yüz sene önceki asaletiyle bügüne tavır koyan, yıkılmaya yüz tutmuş sarıklı mezar taşlarını... Sonra çocuk duygularını. Seyretmekle, duymakla, sevmekle doyamadığım çocuklar... Bütün bitişleri "Bittiii..." diyerek, el çırparak ilan eden saf gönüller. Ve onlar kadar saf olmayı beceremeyen gönülleriniz... Çocuklar da geride kalacak. Siz de geride kalacaksınız. Çünkü öleceğim...."

(kitapDan güzel bir alıntı )
schizophrenia
Üye
Üye

Mesaj gönderen schizophrenia »

hayatınızı gözden geçirip birazda olsa belki bişeyleri deiştirebilen bi kitap die düşünüyorum.
-ferrarisini satan bilge- robın s. saharma
mrym
Üye
Üye

Mesaj gönderen mrym »

dostoyevski
suç ve ceza yı tavsiye edrim